facebook

Den Djupa Vilan & Kärnandning (mp3)

150kr

En djupt avslappnande vägledd meditation där du tillåter tilliten till dig själv, moder jord, dina kosmiska hjälpare och till Gud, att få komma in och etablera sig i dig på cellnivå. I Kärnandningen vägleder Zoë dig i en djupgående andningsteknik där du kommer i en djup kontakt med din innersta kärna.

Dessa meditationer tillhör 21-dagars healingen med temat Djup Tillit. Det går bra att lyssna till den i samband med processen (ej under sessionerna) och även om du inte deltar i 21-dagars healingen.

OBS! Har du drabbats av ekonomiska svårigheter pga av den rådande situationen i världen (Corona mars 2020), som gör att du inte kan köpa denna produkt. Kontakta oss på info@zoeland.se och vi kan hjälpa dig få denna produkt gratis. Någon form av intyg krävs. 

Spår 1 – Den Djupa Vilan (mp3) ca 30 min

Följ med på en djupt avslappnande vägledd meditation där du tillåter tilliten till dig själv, moder jord, dina kosmiska hjälpare och till Gud, att få komma in och etablera sig i dig på cellnivå.

Under meditationen synkroniseras ditt hjärtslag med Moder jords hjärtslag. Du etablerar även en fin kontakt med ditt Uppstigningsteam, dvs de som finns med dig på din Uppstigningsresa. De håller dig i en kärlekscirkel och överför tillitsenergin till dig. De assisterar dig i att förankra den energin på ett mjukt sätt. Du får även besöka de högre sfärerna som är betydelsefull för Uppstigningen.

Spår 2 – Kärnandningen (mp3) ca 20 min

Zoë vägleder dig i denna djupgående andningsteknik där du kommer i en djup kontakt med din innersta kärna. Meditationen är en vidareutveckling av Hjärtmeditationen och görs med fördel direkt efter den. En kraftfull stabilitet skapas genom det djupa andetaget genom ditt centrum.

VAD LYSSNARNA SÄGER:

“Jag vill slå ett slag för Zoë’s meditationer; Kärnandning och Den djupa vilan. Kärnandning är oerhört kraftfull och som jag varmt rekommenderar. Jag kör den på morgonen och är sen påfylld med sköna energier och tillit resten av dagen.”

Susanne Larsson

© &℗ Zoëland 2020

Uppläsning och produktion: Zoë

Musik: Chris Lloyd Clarke – Adrift 2 (Den Djupa Vilan)  – A Pure Embrace (Kärnandningen)

Format: nedladdningsbara mp3-ljudfiler

OBS! Du kan ladda ner filerna max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk. Enklaste är att ladda ner ljudfilerna på datorn eller i en mapp som finns på nyare versioner av smarttelefoner.

 

Om Zoë

 

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.