5-33 Kristallsmycke The Golden Frequency

533kr

Programmerad av Zoë med 5-dimensionellt kristusljus – The Golden Frequency – med Atlantean Crystal Technology. Mycket starka Uppstigningskoder finns i detta vackra smycke som du kan bära eller ha i fickan varje dag.

I lager

5-33 Kristallsmycke

programmerad med 5-dimensionellt Kristusljus

 

Zoë har programmerat in ”The Golden Frequency”, dvs 5-dimensionellt Kristusljus (33) i detta bergskristallsmycke. Programmeringen är gjord enligt den kristallteknologi som användes på Atlantis, Atlantean Crystal Technology™. Tekniken är baserad på Zoë´s minnen från Atlantis, då hon arbetade med att programmera kristaller.

Kristallen är tänkt att stödja bäraren i att kunna hålla ljuset stadigt, både för sin egen skull och för uppstigningen av jorden. Detta så att alla ljusarbetare kan hjälpas åt att hålla ljuset i ett gemensamt nätverk.

Kristallen har noggrant renats, laddats i fullmåne och även i solljus. Sedan har en virvel av “The Golden Frequency”- energin programmerats in i mittenkristallen, som en så kallad öppen förankrad mapp, så att energin stannar kvar. En uppkoppling samt en nedkoppling är skapad genom hela smycket, så att innehavaren ständigt kan koppla in sig på nya energier.

Den runda kulan på toppen representerar jorden, mittenkristallen bärarens kropp och spetsen Universum, och den pekar även mot innehavaren, och således dennes bidrag till Uppstigningen.

Du kommer att få det stöd du behöver för omprogrammering av din kropp, i och med att energin arbetar med dig och dina energier. Allt för att ställa om dig till en högre och ljusare frekvens.

 

OBS! Smycket skall användas med måtta. Det är väldigt starka energier i det, så ta det varsamt! Rena kristallen under rinnande kallt vatten i några sekunder innan du använder det för första gången. Använd kristallen som en personlig ägodel.

Hantera smycket varsamt, så håller det längre.

Hänget är ca 7 cm högt och 1 cm brett. Fattningen är helt i silver. Vissa smycken kan ha en hel del sk ocklusioner i sig.

Köp EJ smycket till någon som själv inte önskar ha det!

Kika även på videon i produkten The Golden Frequency – Föreläsning, frågestund och meditation.

Läs mera om The Golden Frequency HÄR och om de olika DNA aktiveringarna HÄR.

För frågor, mejla oss på info@zoeland.se

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield