Rea!

Kit 3 6st CDs Be an Attractive Magnet (mp3/CD)

720kr900kr

Denna produkt innehåller samtliga 6st CD-skivorna i Be an Attractive Magnet™-serien. Lär dig kraftfulla energitekniker och ta ett kvantsprång mot dina högsta drömmar.

Be an Attractive Magnet™ Kit 3

Alla 6st CD-skivorna i Be an Attractive Magnet™-serien (mp3/CD). Detta ingår:

 

Be an Attractive Magnet™ (CD/mp3)

Förstärk dina magnetiska energier med kraftfulla tekniker när du arbetar med lagen om attraktion

Lär dig kraftfulla energitekniker och ta ett kvantsprång mot dina högsta drömmar. För principerna i lagen om attaktion till en helt ny nivå och bli en totalt vibrerande magnet!

1 Introduktion
2 Hitta essensen
3 Din inre energimotor
4 Supportande energi från Universum
5 Släpp taget i tacksamhet

Total speltid: 68 min
© &℗ Zoëland 2011

 

Be an Attractive Magnet™ för Pengar och Överflöd (CD/mp3)

Bli en magnet för pengar och överflöd genom kraftfulla energitekniker när du arbetar med lagen om attraktion

Res till de högre sfärerna där pengar och överflöd har sitt säte. Skapa en stadigvarande kontakt med dessa och bli den magiska varelse du är. Du kommer att lära känna frekvensen för pengar, integrera den i dig och bli en totalt vibrerande magnet för pengar och överflöd!

1 Introduktion
2 Hitta frekvensen för pengar
3 Pengahissen
4 Överflödets slott
5 Släpp taget i tacksamhet

Total speltid: 79 min
© &℗ Zoëland 2012

 

Be an Attractive Magnet™ för Kärlek (CD/mp3)

Låt din inre kärleksmagnet dra till dig dina själsfränder och din tvillingsjäl, när du arbetar med lagen om attraktion

Fyll dig själv med den starka ovillkorliga kärleken, skapa ett stadigt energiband till dina själsfränder och till din tvillingsjäl, och dra dom till dig med lätthet. Kliv in i din längtan efter kärlek och gör den till verklighet!

1 Introduktion 8.02 min
2 Den ovillkorliga kärlekens inre rum 10.15 min
3 Dra till dig dina Själsfränder 21.28 min
4 Träffa din Tvillingsjäl 29.20 min

Total speltid 69.05 min
© &℗ Zoëland 2015

Be an Attractive Magnet™ Toolbox 1 – Rensa dina blockeringar (mp3/CD)

Genom att rensa dina blockeringar har du en möjlighet att skapa en ren och tydlig signal för det du önskar dra till dig i ditt liv. Du kommer här att rensa gammalt skräp från tidigare liv och även att lösa upp själsliga kontrakt, som kan hindra dig från att blomma ut i din fulla potential.

1 Introduktion 4.35 min
2 Högtryckstvätten 24.12 min – rensa gammalt skräp
3 Bryt själsliga kontrakt 31.25 min

Total speltid 60.12 min

 

Be an Attractive Magnet™ Toolbox 2 – Samskapa med Universum (mp3/CD)

Manifestering med hjälp av lagen om attraktion blir mycket lätt då du väljer att samskapa ditt liv tillsammans med Universum, dvs du skapar i samklang med din själs vibration, ditt livssyfte, med din andliga guide och i ett flöde av gudomlig kärlek, genom din självkärlek.

  1. Introduktion – att samskapa 3.33 min
  2. För ner själen i kroppen 15.37 min
  3. Bada i självkärlek 31.43 min

Total speltid 50.53 min

 

Be an Attractive Magnet™ Toolbox 3 – Släpp taget i total tillit och ta emot i tacksamhet (mp3/CD)

Nyckeln till att manifesteringen ska fullbordas är att släppa taget och överlämna dig i total tillit till livets flöde och att allt är perfekt precis som det är. Det är också viktigt att öppna upp dig och att ta emot alla de gåvor som strömmar till dig, i djup tacksamhet.

1 Introduktion 5.09 min
2 Släpp taget i total tillit 29.20 min
3 Öppna upp och ta emot 19.00 min

Total speltid 53.29 min

 

Format: CD eller nedladdningsbara mp3-filer

 OBS!
Du kan ladda ner filerna max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield