facebook

DNA aktivering – Ljusnyckeln (online video)

133kr1,333kr

DNA aktivering

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,

Beskrivning

I ett möte med Jesus och Maria Magdalena i maj 2013 fick Zoë tillåtelsen att dela med sig av en ljuskod för aktiveringen av Kristusmedvetandet, något som hon burit med sig sedan fallet av Atlantis för 13 500 – 14 000 år sedan.

Ljuskoden överförs genom handpåläggning på huvudet och Zoë arbetar ner en ljusstråle från huvudet och ner till sakrum. Zoë ger denna DNA aktivering numera sällan i grupp, utan överföringingen finns att ta del av online via en video istället. Det fungerar på samma sätt, men icke-fysiskt istället för fysiskt.

Upplevelsen hos mottagaren är alltifrån total “bliss” till inte så mycket alls. Denna energi aktiverar den delen av DNAt som ger oss tillåtelsen att visa ljuset igen, tillåtelsen att kliva in i vår kraft fullt ut, vilket vi har varit tvungna att gömma sedan fallet av Atlantis.

Det är inte så att alla behöver detta, utan den ges till de som känner sig dragna till det, till de personer som låtit förvara denna ljuskod hos Zoë.

Zoë berättar först om nedsläckningen på Atlantis, minnena osv, sedan görs en vägledd meditation där Zoë kopplar upp deltagarna till det högsta och renaste ljuset. Därefter sker den personliga DNA aktiveringen kallad “Ljusnyckeln”.

 

När du har gett din donation här skickas en länk till dig via epost med aktiveringen. Hittar du inte din epost, kika i din skräppost, den kan hamna där.

Mer information

Donation

Donation 1333kr, Donation 133kr, Donation 233kr, Donation 333kr, Donation 433kr, Donation 533kr, Donation 633kr, Donation 733kr, Donation 833kr, Donation 933kr