DNA aktivering – Ljusnyckeln (online video)

133kr933kr

Ljuskoden överförs genom handpåläggning på huvudet och Zoë arbetar ner en ljusstråle från huvudet och ner till sakrum.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , ,

I ett möte med Jesus och Maria Magdalena i maj 2013 fick Zoë tillåtelsen att dela med sig av en ljuskod för aktiveringen av Kristusmedvetandet, något som hon burit med sig sedan fallet av Atlantis för 13 500 – 14 000 år sedan.

Ljuskoden överförs genom handpåläggning på huvudet och Zoë arbetar ner en ljusstråle från huvudet och ner till sakrum.

Zoë ger denna DNA aktivering numera sällan i grupp, utan överföringingen finns att ta del av online via en video istället. Det fungerar på samma sätt, men icke-fysiskt istället för fysiskt.

Upplevelsen hos mottagaren är alltifrån total ”bliss” till inte så mycket alls. Denna energi aktiverar den delen av DNAt som ger oss tillåtelsen att visa ljuset igen, tillåtelsen att kliva in i vår kraft fullt ut, vilket vi har varit tvungna att gömma sedan fallet av Atlantis.

Det är inte så att alla behöver detta, utan den ges till de som känner sig dragna till det, till de personer som låtit förvara denna ljuskod hos Zoë.

Zoë berättar först om nedsläckningen på Atlantis, minnena osv, sedan görs en vägledd meditation där Zoë kopplar upp deltagarna till det högsta och renaste ljuset. Därefter sker den personliga DNA aktiveringen kallad ”Ljusnyckeln”.

 

När du har gett din donation här skickas en länk till dig via epost med aktiveringen. Hittar du inte din epost, kika i din skräppost, den kan hamna där.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield