facebook

Nyårspepp 2023 med Zoë och Ljusguiderna

223kr

Zoë delar med sig av sina kanaliseringar och budskap från sina guider, för både det gångna året och vad vi kan se fram emot under 2023. Vi gör en gemensam healingmeditation som underlättar manifesteringen av dina intentioner för det nya året.

Kategori:

Börja året tillsammans med Zoë och dina Ljusguider!

Vi hedrar och tackar året som varit och sätter tonen för det nya året i denna workshop.

Zoë delar med sig av sina kanaliseringar och budskap från sina guider, för både det gångna året och vad vi kan se fram emot under 2023. Zoës guider kallar 2023 för Öppningsåret.

Vi tittar även numerologiskt och vad korten säger. Våra stjärnfamiljer kommer och delar med sig av peppande budskap inför 2023. Allt för att stödja dig i att kunna navigera smidigt i dessa omvälvande tider.

Du kommer att genomgå fina och stärkande processer för att hedra, tacka och kunna släppa taget om 2022. Du sätter sedan nya intentioner för 2023 för dig och för världen, som vi laddar i en gemensam healingmeditation.

Under healingmeditationen gör vi en enkel och kraftfull process som underlättar manifesteringen av dina intentioner. Zoë guidar dig även upp till en ny ljus tidslinje som du etablerar i ditt energifält. Det hjälper dig att hålla energin och vibrationen uppe och att hålla kursen mot Den Nya Jorden.

Våra Stjärnfamiljer kommer även i healingmeditationen att dela med sig av budskap och Zoë kanaliserar Cosmic Language, som stödjer dig i att sätta tonen för det nya året. I slutet får du möjlighet att möta din Stjärnfamilj på den nya ljusa tidslinjen som du har etablerat.

Innehåll – Del 1:
 • Vilka energiaspekter har jobbat igenom oss under 2022?
 • Vilka möjligheter finns det under 2023?
 • Vad säger numerologin?
 • Vad säger korten?
 • Vad kan vi tänka på och ta hjälp av under 2023?
 • Budskap från våra Stjärnfamiljer
Innehåll – Del 2:
 • Tacka, hedra och släpp taget om 2022
 • Sätt nya intentioner för 2023
 • Ladda dina intentioner
 • Låt Universum ta hand om dina intentioner
 • Etablera en ny ljus tidslinje
 • Cosmic Language
 • Budskap från Stjärnfamiljen
 • Träffa din Stjärnfamilj

Längd: ca 2 tim 40 min

Du behöver:
 • Papper och penna
 • Något att bränna papper i
 • Skapa gärna ett Altare att göra ceremonierna vid

Varmt välkomna till ett nytt fräscht 2023 tillsammans med Zoë och Ljusguiderna!

“Vilket härligt pepp! Så himla mysigt att höra Zoë berätta om det hon kan. Jag tycker om övningarna också. De ger en stark extra skjuts framåt. Stor tacksamhet!”

Maria Nordström, Sigtuna

Dementi

Healingmeditationen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield