Online Intensivkurs i Be an Attractive Magnet™

3,300kr

Följ med på en intensiv djupdykning i manifesteringsarbetet med Be an attractive Magnet™, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Följ med på en intensiv djupdykning bortom Attraktionslagen, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Be an Attractive Magnet™ lyfter ditt skapande till en mästares nivå med vibrerande magiska energitekniker. Du får helt nya verktyg hur du styr dina energier i skapandeprocessen, du rensar de blockeringar som hindrar dig från att vara i din fulla potential och du förstärker andra delar i samskapandet med Universum.

Zoë delar med sig av undervisning från sina guider och hennes magiska liv på Atlantis och Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Förbered dig på tre mycket intensiva, djupgående och omvälvande dagar!

Det här är en kurs som gör skillnad. Jag fick resultat i min vardag efter bara några dagar, det var stort för mig. Rekommenderar den varmt.

Yvonne Söderberg

Nynäshamn

Mycket bra upplägg med en suverän kursledare! Över förväntan!

Nils-Göran Andersson

Söråker

Den här kursen var kanonbra! Jag känner mig både gladare, starkare, friare och lugnare. Zoë leder kursen på ett ypperligt sätt och medarbetarna är både trevliga och kompetenta. Jag är helt nöjd!

Christer Ståbis

Mora

Rekommenderar absolut kursen. En av de bästa kurser jag varit på i mitt liv.

Sofie

En mycket givande och annorlunda kurs där man jobbar mycket med sig själv. Föreläsningarna varvades med olika övningar. Zoe är väldigt inspirerande och bjuder på sig själv. Jag rekommenderar denna kurs varmt!

Pernilla Törnqvist

Linghem

Fantastiskt bra kurs! Transformerande.

Susanne Wiren

Stockholm

Kursbeskrivning

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs med hjälp av höga healingfrekvenser. Vi varvar övningarna med andra kreativa uttryck, sharing etc. Det är tre mycket intensiva dagar, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Kursen omfattar:

  • 10 tim videoinspelning
  • Undervisning och övningar
  • Kompendium
  • Tillgång till din egen kurssida
  • Frågestunder med Zoë 
  • Privat Facebook-grupp endast för deltagarna
  • Återkopplingsvideo där Zoë svarar på dina frågor och läser upp deltagarnas upplevelser

Lyft lagen om attraktion till en mästares nivå med magiska energitekniker!

Onlinekursen består av följande delar…

Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, personer eller materiella saker. Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ditt drömliv.

Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att skapa utifrån din fulla potential. Du rensar t ex familjemönster och tidigare liv samt bryter själsliga kontrakt.

Förstärkning av andra delar av skapandeprocessen

Du lär dig hur du energimässigt kan förstärka och förankra exempelvis tacksamhet, att släppa taget, ha tillit, att öppna upp och ta emot, självkärlek etc.

Samskapande med Universum

Du lär dig att samskapa med dina andliga guider, din själs vibration, dvs. din själsuppgift och det gudomliga flöder, som gör manifesteringen mycket lätt.

Du är en skapande Mästare av ditt liv. Använd din Superkraft!

Fick en ordentlig skjuts framåt, som jag kan dra nytta av länge. Viktiga pusselbitar som gör jobbet med attraktionslagen djupare och mer lättsamt.

Annelie Windegren

Kungälv

För mig var kursen över förväntan. Bra upplägg med olika delar i kursen som var lätta att följa. Zoë ger mycket av sig själv och sin enorma kunskap och erfarenhet. Jag är glad att jag valde att delta trots att jag bokade sent. En intensiv kurs och väldigt bra.

Anita Lindberg

Stockholm

Kursen har gett mig nya insikter om att manifestera på ett effektivt sätt. Det känns i kroppen och energin. Jag mår redan otroligt mycket bättre. Känner ren lycka!

Ulrika

Stockholm

För delbetalning kontakta oss på info@zoeland.se. Vid delbetalning betalar du 1300kr x 3 gånger. 1300kr vid ditt första köp och sedan de resterande efter en respektive två månader. Du får tillgång till kursen efter sista delbetalningen. Observera att din delbetalning är bindande och återbetalas ej.

Jag kan varmt rekommendera kursen Be An Attractive Magnet™. Mycket bra upplägg och välorganiserad med Zoë som är mycket inspirerande.

Lena Brito

Nacka

Kursen är uppbyggt så att det passa väldigt många av oss även om vi är på olika platser i livet och på vår resa. Zoës energi kommer igenom så väl och det känns som om hon pratar direkt till mig och energierna vibrerar.

Elisabeth Gräns

Göteborg

Zoës kurser är fulla av positiv vibration och skapande och jag riktigt känner hur jag expanderar både fysiskt och spirituella varje gång jag gått dessa kurser.

Madeleine Jimenez

Stockholm

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield