Reningsprogram Del 1 (online videos)

1,100kr

VÅR-REA t.o.m. 15 maj 2024

Rena din energi och stärk dig själv inifrån! Ett ovärderligt verktyg i din vardag.

Beskrivning

Reningsprogram Del 1 (online videos)

1,100kr

VÅR-REA t.o.m. 15 maj 2024

Rena din energi och stärk dig själv inifrån! Ett ovärderligt verktyg i din vardag.

Rena dig från ohälsosamma energier med Nordic Light Healing™

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram som är uppdelat i två delar. Detta är Del 1.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

“Det här är det bästa jag gjort på länge! Vilken fantastisk healing och rening. För första gången på flera år, känner jag mig som mig! Bara mig! Inga andra energier eller dräneringar därav. Inga energiband som drar och tar. Helt underbart!

Jag har haft jättemycket problem med entiteter, andar och portaler. Särskilt i vårt tidigare boende, som vi tack och lov lämnat bakom oss. Allt började när vi flyttade dit, för snart sju år sedan. Så otroligt skönt att äntligen få vara helt fri från allt det! Tack Zoë och ditt fantastiska team!”

Jenny Ferenczy

Lönneberga

Rena din energi och stärk dig själv inifrån!

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte.

Vi plockar upp energier som påverkar vår hälsa och psykiska mående negativt. Därför är det viktigt att vi renar bort dessa och samtidigt skapar ett starkt beskydd, för att inte dra på oss ytterligare negativa energier.

Under healingsessionerna får du ta del av starka och renande healingenergier och andliga operationer, där mörka entiteter/andar och negativa implantat tas bort från ditt energisystem. Även mörka portaler och initieringar (som du väljer själv) tas bort.

Healingsessionerna utförs av Zoë och hennes samarbetspartners från de högre sfärerna. Det är ett stort Healingteam, som framförallt består av healingexperter från andra högt utvecklade civilisationer. De flesta ingår i Galaktiska Federationen av Ljus och de samlas runt dig för stöd under detta omfattande Reningsprogram.

Det här reningsprogrammet är unikt, så kraftfulla sessioner och att äntligen bli fri från allt. Jag känner att ett helt nytt liv kommer att öppnas upp för mig nu! Jag är så tacksam!

Jessica

Lönneberga

Detta får du:

  • Tillgång till din egen kurssida
  • Introduktionsvideo (gratis)
  • 5 st korta introvideos
  • 5 st healingvideos (15-30 min per video)
  • 5 st återkopplingar (frågestund med Zoë)
  • Hjärtmeditationen
  • Expandera ditt Ljus meditationen
  • Privat Facebook-grupp endast för deltagarna
  • Stöd i processen från Zoë-teamet
  • Tillgång till programmet för evigt (du kan göra om programmet hur många gånger som du vill)

Du gör programmet då det passar dig.

Innehåll Del 1

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

Zoë går igenom allt du behöver veta för att kunna genomföra programmet på bästa sätt. Hon förklarar hur det går till och berättar mera ingående om de olika delarna av programmet. I slutet av videon får du även prova på dessa starka reningsenergier som används under programmet.

HEALINGVIDEOS

Varje healingvideo är 15-30 min lång och kommer med tillhörande introvideo.

Video 1 - Rening av negativa energier i vardagen

Ditt energifält renas från negativa energier som du tagit upp från platser och från personer i din omgivning. Både de du känner och har en relation till, och de du inte känner, t ex de du kommit i kontakt med i offentliga miljöer.

Vi jobbar även med att kapa alla negativa band i alla våra relationer. Här ingår även t ex att kapa de energiband vi har kvar genom de sexuella kontakter vi har haft genom livet.

Behöver du ytterligare stöd i att försonas med personer, händelser osv rekommenderar vi att göra processen i meditationen ”Försoning med och hedrande av 3D”.

Video 2 - Rening av mörka entiteter / andar och portaler där du bor och arbetar

Här renas ditt energifält från de mörka entiteter, dvs negativa andar, som kan ha kommit in i och bosatt sig där. De kan vistas i ditt energifält dagligen och påverkar därmed dina tankar och handlingar, ja hela ditt mående till kropp och själ. Dessa kan även bidra till att göra oss fysiskt nedsatta, dra på oss åkommor, skador och t.o.m. göra oss sjuka.

Reningen sker genom att du sänks ned i ett reningsbad med helt rent kristallint vatten laddat med Kristusenergin. Jesus finns med och utför processen tillsammans med Zoë och Healingteamet.

Det kan även finnas mörka portaler i de miljöer där du bor eller vistas mycket, t ex din arbetsplats, som inte är hälsosamma för dig. Ibland fungerar dessa som en svängdörr till andra sidan och platsen drar då till sig dåligt mående entiteter, energier och andar.

Vi jobbar med att ta bort dessa mörka portaler från dina miljöer.

Video 3 - Borttagning av implantat och förbannelser

Under denna session opereras negativa implantat/chip bort från dig och du renas från eventuella förbannelser eller besvärjelser.

Något som de flesta människor inte är medvetna om är att det kan finnas negativa implantat eller chip (i energiform) som är satta på dig i detta livet eller under andra livstider. Dessa påverkar också hela ditt varande och din hälsa.

Det är även viktigt att få bort förbannelser som eventuellt kan ha satts på dig under detta livet eller i andra liv.

Video 4 - Ta bort initieringar

Det kan finnas initieringar som du har fått ta emot under din andliga utveckling och som du vill ta bort, t ex Reiki. (OBS! Inget som du måste göra!)

Det kan vara initieringar som du fått under denna livstid eller under andra liv. Dessa initieringar kan ibland vara ett hinder för dig och din Uppstigning. Vissa initieringar håller dig kvar i ett mera lågt vibrerande tillstånd, som inte gagnar dig och din utveckling.

Du bestämmer själv vilka initieringar du vill ta bort, genom att t ex skriva ner dessa på ett papper eller säga de högt, innan sessionens start.

Har du gjort en Auratransformation (AT) finns det ett separat program för det.

Video 5 - Skapa ett starkt beskydd inifrån

Zoë vägleder dig in till din egen kraft, där du förstärker ditt eget inre ljus och skapar dig ett starkt beskydd.

Det är viktigt att lära dig att skapa dig ett starkt beskydd inifrån dig själv, för att kunna hålla dessa negativa energier borta ifrån dig.

Återkopplingar (5 st)

Zoë återkopplar efter varje session.

“Känner mig lätt, fri, befriad, glad! Fortsätter med Session 1 och 5 varje dag.”

Agneta Dyberg

Höör

“Kände en enorm lättnad efter borttagning av initieringar. Det var jag oförberedd på. Hade tydligen chip som opererades bort också. Grejades kännbart i sacrum.”

Kerstin Annerssvens

Offerdal

Introduktionsvideo

Zoë presenterar Reningsprogrammet och berättar ingående vad programmet består av.

Du får även ta del av en kort healingsession i slutet.

”Jag lyssnade på introduktionsvideon inför Reningsprogrammet och av att bara ta emot healingen på slutet hände det grejer!!! En stor svart klump togs bort på vänster sida. Wow vad jag ser fram emot detta!”

Martina Tikkinen

Bagarmossen

Andra vibrationshöjande verktyg

Kan kombineras med programmet. Gör ej under själva healingsessionerna.

1. Hjärtmeditationen

Gå inåt i ditt hjärta och stärk ditt ljus – Ingår i programmet!

2. Expandera ditt Ljus

Koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket – Ingår i programmet!

3. Hedra och försonas med 3D

Försonas med och hedra musik, familj/släkt, systemen, kost, personer, släppa taget om – se på det med kärlek – Köpes till HÄR!

4. Ditt kvantsprång till den nya jorden

Du ställer in dig på/tonar in dig till den nya jorden – Köpes till HÄR!

 

Frågor & Svar

Hur vet jag om jag behöver rena min energi?

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte. Börja med att titta på introduktionsvideon och känn därefter in om du behöver rening. Du har din unika livsväg att gå och det är bara du som vet vad som är rätt för Dig.

Hur gör jag Reningsprogrammet?

Du loggar in på din kurssida (länk och lösenord skickas till dig) och lyssnar på varje video och följer Zoës instruktioner. Varje video är ca 20-30 min lång.

Du behöver ej ha tidigare erfarenhet av healing eller dylikt. Alla kan ta emot denna healing och rena sig.

Hur vet jag att allt är renat?

Reningsprogrammet fungerar hundraprocentigt, men det kan vara saker som håller dig tillbaka, t.ex rädsla. Då behöver du arbeta med att släppa din rädsla, då den kan göra att du  fortsätter att dra till dig negativa energier osv.

Varmt välkommen till detta kraftfulla och starkt renande healingprogram!

“Känner mig mycket bättre. Går mer in i min egen energi och kraft. Känner mig renare och helare än på länge. Känns som jag har tagit tillbaka delar av mig själv som jag har tappat bort under en turbulent tid.”

Alexandra Melin

Norrköping

”Innerligt tack för dessa fem dagar. Wow – vilken rening! Det har grävts och korrigerats under sessionerna, som andlig kirurgi. Har fått upp bilder på högteknologiska verktyg. Även olika praktfulla mönster i guld. Jag småler över hur kraftfulla dessa fem dagar varit.”

Lena Stenman

Djurhamn

Dementi

Reningsprogrammet behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield