Skifta från 3D till multidimensionalitet via Nollpunktsenergin (mp3)

150kr

Tre kraftfulla vägledda meditationer som stöder dig i processen när vi skiftar from 3D till multidimensionalitet.

 

I dessa tre meditationer vägleder Zoë dig i en process där du får försonas och hedra din 3D verklighet för att sen gå in i Nollpunktsenergin, där du får bada i ett sinnestillstånd av ingenting. Därefter kommer du få möjlighet att sammansmälta med din framtida högre själsliga aspekt.

Dessa meditationer tillhör 21-dagars healingen med temat Lös upp kollektiva programmeringar – koppla in dig till den nya jorden (april 2022).

Du lyssnar till meditationerna enligt anvisning på din 21-dagars kurssida (ej under sessionerna). Du kan även lyssna på meditationern även om du inte deltar i 21-dagars healingen.

Spår 1 – Försoning med och hedrande av 3D (23 min)

En vägledd process där du genom hedrandet av det som varit har en möjlighet att försonas med det och därmed gå bortom det.

Spår 2 – Meditation i Nollpunktsenergin (17 min)

En vägledd meditation där du förs till De oändliga möjligheternas fält. Du landar i en neutral plats inuti dig själv och badar i ett sinnestillstånd av ingenting, Samadhi. Här etablerar du en kontakt med och förankrar Nollpunktsenergin.

Spår 3 – Ditt kvantsprång till den nya jorden (23 min)

En vägledd healingmeditation där du får möjlighet att sammansmälta med din framtida högre själsliga aspekt.

Total speltid: 63 min

___

”Vilka underbara meditationer; så ljuvliga, mjuka, djupgående och transformerande i sina budskap. Zoës fina röst och sätt att tala går rakt in och förmedlar så mycket kärlek till mig, till allt och alltet. Jag började gråta med en stor klump i halsen under spår tre – den är så stark och vacker! Att möta mig själv, mitt ursprung, mitt ”nya jag” bakom slöjan. Blev överrumplad av hur stor min längtan är efter vårt ursprung, efter rent varande och att vårda och respektera jorden och allt levande.” 

Elisabeth, Norrköping

___

”Ditt kvantsprång till den nya jorden kändes verkligen. Hann bara kika genom slöjan så grät jag, både av kärlek och av längtan. När vi sammansmälte så grät jag igen…”

Carina Lodén-Nilsson, Våle

___

”Under ”Ditt kvantsprång till den nya jorden” kom en stor långbent fågel fram och i sin näbb bar den en kristall som den placerade i mitt hjärta. Där och då blev allt så kristallklart i mig och nu vet jag att det är här i de högre energierna som jag stannar kvar.”

Päivi Koskela, Eskilstuna

___

”Ditt kvantsprång till den nya jorden var så stark. Jag grät vid varje meditation.”

Britt Molander, Linköping

___

© &℗ Zoëland 2022

Uppläsning och produktion: Zoë

Musik: Christopher Lloyd Clarke – A Pure Embace (spår 1) – Gabriels song (spår 3)

Format: nedladdningsbara mp3-ljudfiler

OBS! Du kan ladda ner filerna max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk. Enklast är att ladda ner ljudfilerna på datorn eller i en mapp som finns på nyare versioner av smarttelefoner.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield