WakeUp Föreläsning och Ljusmeditation (mp3)

55kr

Ta del av Zoës Föreläsning och Ljusmeditation med Cosmic Language, från WakeUpConference 2020 i Örebro. Förbered dig på mycket starka energier och aktiveringar i Ljusmeditationen!

Ta del av Zoës Föreläsning och Ljusmeditation med Cosmic Language, från WakeUpConference 2020 i Örebro. 

Zoë berättar om sina minnen från det senaste fallet av Atlantis och om nedsläckningen av kraften och ljuset som skedde då. Nycklar/koder för Uppvaknandet gömdes på strategiska platser och aktiveras nu i vår tid.

Zoë vill ge hopp i denna turbulenta tid genom att prata om Det Stora Året på ca 26 000 år och att vi nu går in i våren – ljusets era.

Hon berättar om den hjälp vi får från våra Galaktiska vänner och på vilket sätt de visar sig mer och mer för att förbereda oss för öppen kontakt.

Förbered dig på mycket starka energier och aktiveringar i Ljusmeditationen! (OBS! Kör inte bil eller dylikt efteråt!)

Innehåll föreläsning:

– Nedsläckningen av Atlantis

– De gömda ljuskoderna/nycklarna

– Det stora årets årstider

– Mörkrets era är över

– Stjärnfamiljerna assisterar

Innehåll Ljusmeditationen:

– Koppla dig till den nya jorden

– Ta emot Ljusstrålen

– Ljuset renar dig

– Överföring Uppvaknandekoder via Cosmic Language

Total speltid: ca 90 min

– – –

Notera: Om du vill ta del av föreläsnings- och meditationsvideon så finns den även gratis på WakeUpGlobes YouTube sida här.

– – –

Formatnedladdningsbar mp3 ljudfil

OBS! Ljudkvalitén kan variera lite då det är en live-inspelning.

Ljudfilerna skickas till dig via mejl. Kika i din skräppost, den kan ha hamnat där.

Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk. Mejla in till oss på info@zoeland.se om du har problem.

– – – 

© &℗ Zoëland 2020
Musik: Christopher Lloyd Clark, www.christopherlloydclarke.com
Manus och inläsning: Zoë

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield