facebook

Zoë’s Cosmic Language

333kr

Följ med på en spännande resa av föreläsningar, aktiveringar och koder i form av helig geometri via Zoës Cosmic Language! Ljuskoderna fungerar som stöd i Uppstigningen genom att aktivera och öppna upp nya energiflöden där ny information överförs.

Cosmic Language (kosmiskt språk) består av energikoder och är en kanaliserad form av Helig Geometri i ord och ljud.

Ljuskoderna fungerar som stöd i Uppstigningen genom att aktivera och öppna upp nya energiflöden där ny information överförs.

Följ med på en spännande resa av föreläsningar, aktiveringar och koder i form av helig geometri via Zoës Cosmic Language!

Denna kanalisering består av tre inspelningar och innehållet sammanfattas nedan:

Spår 1 – Jordens historia (14 min)

Information rörande Jordens historia, vilka utomjordiska civilisationer som varit inblandade genom alla år. Vilka civilisationer, som t ex Atlantis och Lemurien, som existerat på jorden samt deras uppgång och fall.

Genomgång av vilka platser på jorden som gammal och viktig visdom ligger begravd, en summering av vilken information som finns på dessa platser och koder för aktivering av informationen överförs i inspelningen.

Spår 2 – Aktivering av nya Själsuppgifter (14 min)

Genomgång av olika större själsgrupper och deras gemensamma och individuella själsuppdrag. Ljuskoder för själslig uppgradering överförs. Information om dessa själars livsuppgifter samt nästa steg i uppdragen på jorden överförs.

Spår 3 – Den nya jorden och uppdragen (25 min)

Genomgång/påminnelse/aktivering av de sista stegen i Uppstigningen (8 av 12 viktiga områden/steg för alla som är inblandade i att assistera mänskligheten) och nya själsuppdrag för den nya jorden aktiveras.

Total Speltid: 53 min

Denna inspelning kanaliserades framförallt till deltagarna av 21-dagars healingen hösten 2019. Men, informationen, i form av dessa ljuskoder, kan många andra människor ha glädje utav.

Hur går det till?

Du kan lyssna på inspelningen närsomhelst – i meditation, på bussen osv, men ej när du kör bil eller ägnar dig åt aktivitet som kräver din uppmärksamhet.

Ha gärna anteckningsblock och penna till hands, då du kan få viktig information till dig. Och, var beredd på ett gott skratt då språket låter väldigt knasigt.

Vill du veta mera om vad Cosmic Language är?

Zoë berättar ingående om Cosmic Language och historian bakom i en längre föreläsning. Få tillgång till videon genom att anmäla dig på denna sida och en föreläsningen skickas direkt till din inkorg.

Läs mera om Cosmic Language på bloggen >> HÄR och se Zoës video på Facebook >> HÄR

__

Reflektioner från lyssnare:

__

Tusen tack för det fantastiska Kosmiska språket! Det var så spännande att lyssna på. Det känns så fantastisk att få ta del av universums hemlighet och verklighet så att det känns lite overkligt. Tack snälla för denna fantastiska upplevelse! Kommer lyssna på det många gånger.

Valentina Engström

__

“Detta var helt fantastiskt och jag blev jätteförvånad!”

Maria

__

Jag har lyssnat på den första inspelningen och det var helt fantastiskt. Det var som att lyssna på en bön på ett annat språk. Jag fick information om det som hände i Lemurien.”

Gun-Britt

__

Så fort jag hörde Zoë börja prata på spår 2 började jag gråta. Kom i vågor hela första halvan. En sorg, en längtan, något som slog an hos mej. Nästan som en blixtsnabb igenkänning dom första sekunderna. Sen blev jag lugn och bara lycklig.

Inga Nyström

När jag lyssnade på spår 2 kom ett vitt ljus/energi genom kronchakrat och svepte genom hela mig ända ner till tårna – kraftfullt och samtidigt med yttersta varsamhet.”

Ann-Sofi

Wow!! Har lyssnat till alla tre spåren och är så överväldigad. När jag väl släppte taget i att jag inte förstod någonting av orden så kom betydelsen till mig. Så mycket information och så mycket healing. Det här är underbart, viktigt och så betydelsefullt. Kände även fysiskt hur det arbetades med mig under tiden jag lyssnade. Fick så mycket värdefull information om min väg och var vi är på väg. Hoppfullt, busigt, kärleksfullt och ja helt enkelt underbart. Kommer lyssna många gånger på dessa spår. Tack, tack tack!!!”

Jessica Mossberg

__

”Språket kändes hemma, trots att jag medvetet inte förstod någonting.”

Charlotte S

__

© &℗ Zoëland 2019

Kanalisering, uppläsning och produktion: Zoë
Musik: Christopher Lloyd Clarke; Across the Sky (RoyaltyFreeMeditationMusic.com)

Format: nedladdningsbara mp3-ljudfiler

OBS! Du kan ladda ner filerna max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk. Enklaste är att ladda ner ljudfilerna på datorn eller i en mapp som finns på nyare versioner av smarttelefoner.

 

Om Zoë

 

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield