facebook

Workshop Fira livet (mp3)

130kr

Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av. Det enda du behöver göra är att förstå universums lagar och lära dig hur du kan använda dig av dem. Välkommen att fira ditt liv i totalt överflöd!

Beskrivning

Be an Attractive Magnet™ för pengar och överflöd (mp3)

Vi är ämnade att leva i ett totalt överflöd av ALLT – vänner, kärlek, pengar, näringsrik mat etc etc. Livet ska vara fantastiskt! Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av, det är inte endast till för några få. Det enda du behöver göra är att förstå Universums lagar och sedan lära dig hur du kan använda dig av dem till din och jordens fördel.

Zoë delar med sig av sina minnen från överflödet på Atlantis, du får integrera den gudomliga överflödesenergin och du lär dig att hålla dina energikanaler öppna för överflödet. Allt för att stärka skapandeprocessen. Du kommer också att hitta frekvensen för pengar och sedan integrera och förstärka den till max, så att du blir en attraktiv magnet för pengar.

Välkommen att fira ditt liv i totalt överflöd!

 

1. Fira livet – Del 1 (40 min)

2. Fira livet – Del 2 (41 min)

3. Fira livet – Del 3 (24 min)

4. Fira livet – Del 4 (51 min)  

Total speltid 2 tim 48 min

 

Musik: Thaddeus, Sanya Roman, www.orindaben.com

© & ℗ Zoëland 2013

 

Föreläsningen är uppdelad i 4 delar och mp3-filerna skickas till dig via mail. Kika i din skräppost, den kan hamnatdär.

OBS! Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.