Workshop Fira livet (mp3)

130kr

Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av. Det enda du behöver göra är att förstå universums lagar och lära dig hur du kan använda dig av dem. Välkommen att fira ditt liv i totalt överflöd!

Workshop – Fira livet

Vi är ämnade att leva i ett totalt överflöd av ALLT – vänner, kärlek, pengar, näringsrik mat etc etc. Livet ska vara fantastiskt! Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av, det är inte endast till för några få. Det enda du behöver göra är att förstå Universums lagar och sedan lära dig hur du kan använda dig av dem till din och jordens fördel.

Zoë delar med sig av sina minnen från överflödet på Atlantis, du får integrera den gudomliga överflödesenergin och du lär dig att hålla dina energikanaler öppna för överflödet. Allt för att stärka skapandeprocessen. Du kommer också att hitta frekvensen för pengar och sedan integrera och förstärka den till max, så att du blir en attraktiv magnet för pengar.

Välkommen att fira ditt liv i totalt överflöd!

 

1. Fira livet – Del 1 (40 min)

2. Fira livet – Del 2 (41 min)

3. Fira livet – Del 3 (24 min)

4. Fira livet – Del 4 (51 min)  

Total speltid 2 tim 48 min

 

Musik: Thaddeus, Sanya Roman, www.orindaben.com

© & ℗ Zoëland 2013

 

Föreläsningen är uppdelad i 4 delar och mp3-filerna skickas till dig via mail. Kika i din skräppost, den kan hamnatdär.

OBS! Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield