facebook

 

Medial vägledning

Zoë har en fenomenal förmåga att läsa av personers själsenergi. Utan att träffa personen och utan att ens veta dennes namn kan Zoë bl a se blockeringar som hindrar personen och hur han/hon kan växa på alla plan – själsligt, emotionellt, mentalt och fysiskt.

Varje session är helt unik och det kan komma alltifrån tips på förbättring av kosten till att klienten sitter fast i ett annat Universa (!).

 

 

Gällande mediala sessioner tar Zoë tyvärr inte emot flera bokningar, men det är lättare att få en tid för healing och The Reconnection.

Vi rekommenderar varmt de elever som gått Zoës Mediala Skola. Dessa är jätteduktiga elever under praktik.

Boka gärna en session direkt med dem.

 

Medial vägledning

Bokningsstopp mediala sessioner.

Utifrån dina frågor coachar Zoë dig i ditt växande. Hon vägleder dig i din personliga och andliga utveckling, i vardagliga eller djupare frågor. Här kan det även dyka upp tidigare liv om andevärlden anser att det stödjer dig i din situation. Zoë har en fenomenal förmåga att kunna se grundorsaken till det som hindrar dig på din livsväg.

OBS! Zoë spår INTE din framtid!

Zoë vägleder dig till eget växande där du gör dina egna val och tar ansvar för ditt eget liv.

 

Self empowerment!

 

800kr (30 min)

Medial vägledning och healing

Bokningsstopp mediala sessioner.

Här kombineras den mediala vägledningen med en healing session. Detta stödjer dig ytterligare och mera djupgående att frigöra dig från sådant du inte behöver längre. Zoë´s förmåga att både kunna se och lösa upp energimässiga knutar skapar möjligheten till en djupgående läkning.

1500kr (1 timme)

Medial vägledning Be an Attractive Magnet™

Bokningsstopp mediala sessioner.

Manifesteringsoptimering
Vad är det som hindrar dig att skapa ditt drömliv?
Vad har du för blockeringar?
Vill du komma vidare i ditt arbete med tankens kraft och lagen om attraktion?

Ofta har vi undermedvetna blockeringar från detta eller tidigare liv, som hindrar oss på vår väg att lyckas med attraktionslagen. Här gör Zoë en grundlig medial scanning och plockar fram information för att du skall kunna dra till dig ditt drömliv. Hon coachar dig i vad du behöver fokusera på och jobba med på din väg till att bli en skapande mästare av ditt eget liv.

800kr (30 min)

Medial vägledning Be an Attractive Magnet™ och healing

Bokningsstopp mediala sessioner.

Här kombineras den mediala vägledningen med en healing session. Healingen hjälper till ytterligare att rensa ut det som hindrar dig att kunna manifestera ditt drömliv. Zoë har en förmåga att se grundorsaken till det som hindrar dig och kan sedan med hjälp av healingen ta bort energimässiga knutar.

 

1500kr (1 timme)

Mats

“Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

“Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

“Hjärtinnerligt Tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den “Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar , fantastisk och magisk, Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen Kärlekens Mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

“Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

Mariel Kvaale, Oslo

 

Bokningsförfrågan

Zoë ger sessioner på distans, i Kalmar och i Stockholm.

Skicka din bokningsförfrågan nedan eller maila till boka@zoeland.se

OBS! Det är inte alla som önskar få en session hos Zoë, som kan få det.

10 + 9 =

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.