facebook

Medial vägledning

Zoë har en fenomenal förmåga att läsa av personers själsenergi. Utan att träffa personen och utan att ens veta dennes namn kan Zoë bl a se blockeringar som hindrar personen och hur han/hon kan växa på alla plan – själsligt, emotionellt, mentalt och fysiskt.

Varje session är helt unik och det kan komma alltifrån tips på förbättring av kosten till att klienten sitter fast i ett annat Universa (!).

Zoë ger inte denna session längre!

Vi rekommenderar varmt de elever som gått Zoës Mediala Skola. 

Boka gärna en session direkt med dem.

Medial vägledning

Zoë ger inte denna session längre!

Utifrån dina frågor coachar Zoë dig i ditt växande. Hon vägleder dig i din personliga och andliga utveckling, i vardagliga eller djupare frågor. Här kan det även dyka upp tidigare liv om andevärlden anser att det stödjer dig i din situation. Zoë har en fenomenal förmåga att kunna se grundorsaken till det som hindrar dig på din livsväg. OBS! Zoë spår INTE din framtid!

Zoë vägleder dig till eget växande där du gör dina egna val och tar ansvar för ditt eget liv. 

800kr (30 min)

Medial vägledning + healing

Zoë ger inte denna session längre!

Här kombineras den mediala vägledningen med en healing session. Detta stödjer dig ytterligare och mera djupgående att frigöra dig från sådant du inte behöver längre. Zoë´s förmåga att både kunna se och lösa upp energimässiga knutar skapar möjligheten till en djupgående läkning.

1500kr (1 timme)

Medial vägledning Be an Attractive Magnet™

Zoë ger inte denna session längre!

– Vad är det som hindrar dig att skapa ditt drömliv?
– Vad har du för blockeringar?
– Vill du komma vidare i ditt arbete med tankens kraft och lagen om attraktion?

Ofta har vi undermedvetna blockeringar från detta eller tidigare liv, som hindrar oss på vår väg att lyckas med attraktionslagen. Här gör Zoë en grundlig medial scanning och plockar fram information för att du skall kunna dra till dig ditt drömliv. Hon coachar dig i vad du behöver fokusera på och jobba med på din väg till att bli en skapande mästare av ditt eget liv.

800kr (30 min)

Medial vägledning Be an Attractive Magnet™ + healing

Zoë ger inte denna session längre!

Här kombineras den mediala vägledningen med en healing session. Healingen hjälper till ytterligare att rensa ut det som hindrar dig att kunna manifestera ditt drömliv. Zoë har en förmåga att se grundorsaken till det som hindrar dig och kan sedan med hjälp av healingen ta bort energimässiga knutar.

1500kr (1 timme)

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!