The Golden Frequency – föreläsning, frågestund och meditation (online video)

0kr333kr

Zoë berättar om The Golden Frequency och hur den uppgraderar ditt DNA i denna online video. Hon berättar om 533-kristallerna som är programmerade med The Golden frequency, och hur du kan använda dom på bästa sätt.

Zoë berättar om The Golden Frequency och hur den uppgraderar ditt DNA i denna online video. Hon berättar om 533-kristallerna som är programmerade med The Golden frequency, och hur du kan använda dom på bästa sätt.

Zoë avslutar med en meditation, då hon vidarebefordrar The Golden Frequency, och assisterar dig i att koppla upp dig till den energin. Så att det blir lättare för dig att göra det på egen hand.

Videon är framförallt till för dig som har 533 kristallsmycket, men alla är förstås hjärtligt välkomna att lyssna.

Sändningen gjordes 13 april 2016 och du har möjlighet att ge en Donation som tack för Zoë´s arbete.

Du får en länk till videon då du lagt din order.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield