Del 10 – Parallella verkligheter och The Event

350kr

Zoë förklarar den separation av verkligheter som sker i Uppstigningen nu och hur vi aktivt väljer vilken jord vi vill leva på. Den energivåg, kallad The Event, är avgörande för denna splitt och initierar ett nytt steg i vår evolution.

Kategori:
Del 10 – Parallella verkligheter och The Event (online video)

Zoë förklarar den separation av verkligheter som sker i Uppstigningen nu och hur vi aktivt väljer vilken jord vi vill leva på. Den energivåg, kallad The Event, är avgörande för denna splitt och initierar ett nytt steg i vår evolution.

Zoë berättar om Passagen där vi med stor fördel befriar oss från det gamla, sluter alla 3D-cirklar och kopplar ihop oss med den nya jorden.

Ta även del av de kraftfulla Healingmeditationer för detta avsnitt >> HÄR

I healingmeditationerna får känna på energierna för The Event och går igenom en djup befrielse- och försoningsprocess, samt kopplar in dig till den nya jorden.

Innehåll i Del 10:

– Parallella verkligheter

– Många jordar samtidigt

– Ditt avgörande val

– Sluta alla 3D-cirklar

– Separation/splitt och Oneness

– Befrielsepassagen

– Hur väljer du verklighet?

– The Event

– Energivågen som förändrar

Total speltid: 2h 13 min

OBS! Har du drabbats av ekonomiska svårigheter, som gör att du inte kan köpa denna produkt. Kontakta oss på info@zoeland.se och vi kan hjälpa dig få denna produkt gratis. Någon form av intyg krävs. 

Efter att du har betalat skickar vi dig en orderbekräftelse med länk och lösenord till sidan där du kan se videon.

© & Zoëland 2020

Produktion: Zoë

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield