Healingmeditationer till Del 10

250kr

Ta del av kraftfulla processer på temat Befrielse, som hjälper dig att sluta dina 3D-cirklar, för att kunna gå upp till nästa nivå. Zoë vägleder i tre meditationer och överför starkt transformerande healingenergier.

Befrielsepassagen – Kraftfulla Healingmeditationer

Ta del av kraftfulla processer på temat Befrielse, som hjälper dig att sluta dina 3D-cirklar, för att kunna gå upp till nästa nivå.

Zoë vägleder i tre meditationer och överför starkt transformerande healingenergier.

Du försonas med personer, situationer och med dig själv, och landar i ett totalt flöde av ovillkorlig kärlek.

Du befrias från dina begränsande föreställningar om dig själv och världen, för att kunna släppa ditt gamla jag.

Du klipper banden till 3D, ditt gamla jag och den gamla världen, och kopplar in dig till den nya jorden.

Du förs genom en portal till den nya jorden och översköljs av energin för The Event.

Dessa meditationer tillhör Del 10 i Uppstigningskursen. Den hittar du >> HÄR

Spår 1 Introduktion

Spår 2 Försoningen

Spår 3 Befria dig från begränsningar

Spår 4 Koppla dig till den nya jorden

Total speltid: ca 1 timme

© &  Zoëland AB 2020

Uppläsning och produktion: Zoë

Musik: Christopher Lloyd Clarke

Notera! Har du drabbats av ekonomiska svårigheter, som gör att du inte kan köpa denna produkt. Kontakta oss på info@zoeland.se och vi kan hjälpa dig få denna produkt gratis. Någon form av intyg krävs. 

Format: nedladdningsbara mp3-ljudfiler

OBS! Du kan ladda ner filerna max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk. Enklaste är att ladda ner ljudfilerna på datorn eller i en mapp som finns på nyare versioner av smarttelefoner.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield