Din kristallkammare & Den 11e Portalen – Healingmeditationer (mp3)

150kr

I dessa två healingmeditationer guidar Zoë dig till din kristallkammare och genom den 11e portalen. Det är väldigt starka upplevelser med kraftfull healing som du får ta emot. 

I dessa två healingmeditationer guidar Zoë dig till din kristallkammare och genom den 11e portalen. Det är väldigt starka upplevelser med kraftfull healing som du får ta emot.  Zoë delar med sig av sin egen resa genom den 11e portalen i blogginlägget Kosmisk resa inatt.

Dessa healingmeditationer tillhör 21-dagars healingen med temat Expansion i Frihet & Lätthet – Frigör dig från begräsningar (april 2021). Det går bra att lyssna till dem i samband med processen (ej under sessionerna) och även om du inte deltar i 21-dagars healingen.

VAD LYSSNARNA SÄGER:

“Meditationerna är fantastiska redskap som jag jobbar konstant med nu.”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

“Jag gör Din Kristallkammare meditationen varje morgon och imorse hade jag en otroligt häftig upplevelse. Jag var ett med min kristallkammare och hela min kropp bestod av kristallenergin, den varken syntes eller kändes. Jag var bortom det fysiska och bortom tid och rum. Det enda jag kände och såg var mitt hjärta, som var just format som ett rött hjärta. Underbar känsla.”

Susanne Larsson, Östersund

“Jag upplever kristallkammaren som lugnet i stormen.”

Maria Johansson, Motala

“Kristallkammaren är en fantastisk meditation som jag utövar ofta då jag jag upplever både ett lugn och känner hur min frekvens höjs. Zoës röst är så behaglig och guidningen gör att jag verkligen kan slappna av och bara följa med upp till min kristallkammare och fylla på med energi. Känner mig hemma där och upplever den snabba förflyttningen som häftig och lätt att göra. En favoritdestination. Tusen tack!”

Lilian Wollroth, Hagfors

”Är så tacksam för dessa meditationer!”

Viola Nilsson, Gällivare

”Fått starkare upplevelser än jag någonsin kunde tänka mig att en inspelad healing på distans kan ge!”

Annelie Windegren, Västragötaland

“Jag säger bara wow!! Tårarna rann av glädjen av att vara ”hemma” igen! Efter ett tag grät jag hjärtskärande och sen skrattade jag helt hysteriskt. Det släppte tusen onda nålar från hjärttrakten som strålade ut i armarna, väldigt smärtsamt men jag bara fortsatte skratta.”

Mari, Stockholm

Spår 1 – Din kristallkammare  (27 min)

Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva en sammansmältning med din kristallkammare, som kalibrerar och uppgraderar ditt energisystem.

Din kristallkammare är en energivarelse och består av flytande kristall. Den innehåller din själs blåkopia och har möjlighet att återställa ditt energisystem  till att fungera optimalt och samtidigt i samklang med dina själsliga kontrakt.

 

Spår 2 – Resan genom den 11e portalen (25 min)

Du blir vägledd i en resa genom den 11e portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter, dvs multidimensionalitet, där du får uppleva sfären för total frihet. Zoë genomförde själv denna resa i början av 2020, som hon berättar om i blogginlägget Kosmisk resa inatt

Total speltid: 52 min

© &℗ Zoëland 2021

Uppläsning och produktion: Zoë

Musik: Christopher Lloyd Clarke – All loving angel (spår 1) – Across the sky (spår 2)

Format: nedladdningsbara mp3-ljudfiler

OBS! Du kan ladda ner filerna max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk. Enklaste är att ladda ner ljudfilerna på datorn eller i en mapp som finns på nyare versioner av smarttelefoner.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield