facebook

Inatt fick jag följa med på en enormt fantastisk resa, som är väldigt svår att sätta ord på.

Jag blev inbjuden både till den inre jorden, Agartha, och även högt upp i sfärerna. Det var en så påtagligt fysisk resa med enoooormt starka energier!!

Jag har aldrig upplevt något liknande förut. Jag har gjort många resor till olika dimensioner under alla år, men aldrig upplevt att jag var där rent fysiskt.

Jag gör just nu kommande 21-dagars healing med temat Djup Tillit, så egentligen är jag väl inte så förvånad.

Minns att jag låg på en säng. Jag ”drömde”, fast det var ingen dröm utan helt verkligt. Jag drogs sedan neråt. Det var väldigt kärleksfullt och en söt liten svart hund guidade mig i en varm trygghet. Jag hörde att jag skulle få besöka Kristallstäderna i den inre jorden, som länge varit en stark önskan. Jag drogs neråt genom en sorts energitunnel och kom ut genom en jättestor grotta, som kanske var 50 meter i diameter. Såg ett drömskt och paradisiskt landskap, som liknande Thailands vackra stränder och natur.

Jag fick besöka olika avdelningar och rum, som har betydelse för mig privat i det jag går igenom just nu.

Sedan färdades jag tillbaka till sängen och började sedan sugas uppåt. Det var en enormt stark kraft och resan pågick en bra stund. Jag passerade olika dimensioner och världar. Det blåste och suget var så oerhört kraftfullt.

Energin jag kände i hela min kropp har jag aldrig medvetet upplevt tidigare. Den är helt obeskrivbar. Så otroligt varm och kärleksfull. Det var som att jag lindades in i en varm kärleksfull filt. Jag var helt omgiven av denna starka kärlek!

Jag upplever stark kärlek nästan dygnet runt i vanliga fall, men detta var heeeeelt amazing!!

Jag upplevde också en väldigt stark doft, med en godis och blomliknande doft, som från en parfym eller ett doftljus. Doften har jag känt i huset i några dagar, och den var väldigt påtaglig innan jag gick och la mig.

Efter den långa färden kom jag upp till en plattform/sfär. Där blev jag välkomnad av ett gäng utomjordingar. Men de såg mera ut som olika karaktärer i en film. De var ca 2.5 meter höga och de kom fram och hälsade en och en. De var oerhört glada för mötet.

Jag gick sedan fram till en kvinna och frågade henne i vilken dimension jag var. Hon svarade 4e. Dvs ett mellanting mellan fysisk och icke-fysisk, vilket var min upplevelse av utomjordingarna som jag mötte.

Besöket här blev också väldigt kort, i alla fall vad jag minns.

Klev in i en hiss och färdades tillbaka ner och vaknade upp i sängen. Där låg jag i ca 1 timme, fortfarande omgiven av den starka kärleksenergin och doften. Jag bara njöt.

Hela den här upplevelsen var lite psykadelisk och jag kan tänka mig att den liknar den vid ayahuasca och dylikt. Den är helt obeskrivbar i ord.

Jag misstänker att detta är något som kommer att ingå i 21-dagars i mars alternativt under en annan planerad process i Uppstigningen som är under bearbetning.

Detta var en repetition av att göra själva Uppstigningen, att byta dimension.

Det kändes fantastiskt!

Titta gärna på min video nedan där jag berättar om min resa:

Massa kärlek,

Zoë

24 Kommentarer

 1. Annelie Windegren

  Hej!
  Sedan jag börjat förbereda mig för 21-dagarshealingen känner jag det som ett tryck i området kring öronen, eller andra platser i huvudet.
  Sensationen ökar när jag är inne på Zoës klipp.

  Jag har under en längre tid registrerat en högfrekvent ton som kommer och går. Den har ändras något det sista…….

  Någon som känner igen sig?

  Svara
  • Anette Zoeland

   Spännande Annelie! Så mycket energier på gång just nu och skall bli intressant att se vad som händer under 21-dagars healingen!

   Svara
 2. Ann-Sofi Henriksson

  Tack fina Zoe för att du delar med dig. Jag bara undrar när exakt 21 dagars healingen börjar. Jag trodde det var i början av april. Jag har anmält mig till den.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Ann-Sofi!
   21-dagars healing nu i vår, börjar 14 april 2021. Mejla in till oss på info@zoeland.se om du inte har fått din orderbekräftelse och dylikt.

   Svara
 3. Anita Wulff

  Låter fantastiskt.
  Tänker på när jag började läsa mental träning och gick neråt och hamnade i olika kristall grottor.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Wow vad spännande att du fick uppleva kristallgrottor! 🙂

   Svara
 4. Anette

  Tack Zoe för att du delar med dig.!Det är så spännande att få läsa om dina äventyr! 😊

  Svara
  • Zoë Devi

   Hej Anette! Ja det är fantastiskt vad som händer just nu! 🙂

   Svara
  • Wenche Molthon

   Tack för att du delar med dig av din underbara resa .💜

   Svara
   • Anette Zoeland

    💜

    Svara
 5. Yvonne

  Jag är så tacksam att du har tagit på dig denna uppgift! All min kärlek till dig, kära Zoe.

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Yvonne!

   Svara
 6. Åke Karlsson

  Det låter helt underbart det som du varit med om. Tyvärr så kan jag inte se någonting att klicka på för att se din video om din resa

  Svara
 7. Carina Carlsson

  Helt fantastiskt resa du varit med om. Så roligt att du berättar, har själv svårt att föreställa mig hur jag skulle ha reagerat när du säger att det var så starkt för dig. TACK!

  Svara
  • Zoë Devi

   Tack Carina! 🙂

   Svara
 8. Frida

  Tack för att du berättar om din fantastiska upplevelse!

  Svara
  • Marie

   Tack söta zoe för att du delar 🙏♥️🌹♥️🧚‍♂️🙏

   Svara
   • Zoë Devi

    Tack Marie! 🙂

    Svara
   • Wenche

    Jag har besökt Agartha eller lemurien och såg långa lite gulaktiga genomskinliga människor. Ingången var en tunnel och det var som smala gångar med små murar runt.
    Detta under en meditation.

    Svara
    • Zoë Devi

     Spännande Wenche!! 🙂

     Svara
  • Zoë Devi

   🙂

   Svara
 9. Elisabeth

  Innerligt Tack Zoe för att du delar med dig så fint! Det riktigt syns och hörs hur tagen du blev. Vi är nog många nu som ser fram mot Tillit-resan i mars. Samt är lite skraja, inför det otroligt kraftfulla.🤗😘😘😘😘😘

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja det skall bli så spännande i nästa omgång av 21-dagars healingen som startar 9 mars, om det är flera deltagare som kommer känna av en liknande resa! All kärlek, Zoë

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.