Tidigare 21-dagars healing (från mars 2023) Tema: Väck din inre mästare

950kr

Få healing på distans i 21 dagar! Temat för denna omgång är Väck din inre mästare – kom ihåg vem du är. De sju universella Mästarna visar dig vägen hem till ditt mästerskap. De överför sin kunskap och visdom inom olika områden, och därigenom aktiverar och väcker de din inre mästare.

21-dagars healing med Zoë

Tidigare omgång – mars 2023

 

Tema: Väck din inre mästare

Kom ihåg vem du är
Du börjar programmet då du önskar!

Notera att detta inte är en live-omgång utan en av de tidigare 21-dagars healingarna som Zoë har haft.

Dina reflektioner och frågor tas inte upp i någon videosändning då detta inte är en gemensam omgång.

Healingen är lika kraftfull som då vi körde den som gemensam omgång.

Denna omgång i korthet:

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag.

De sju universella Mästarna visar dig vägen hem till ditt mästerskap. De överför sin kunskap och visdom inom olika områden, och därigenom aktiverar och väcker de din inre mästare.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Välkommen till ditt nya jag!

VAD DELTAGARE SÄGER OM DENNA OMGÅNG:

”Tusen tack till dig Zoë och hela ditt team för den fantastiska resan in i mig och min källa och mitt eget mästerskap. Jag har fått så oerhört mycket hjälp av alla mästare som väglett mig så fint och klokt och kärleksfullt. Känner mig så omhuldad och gudomligt vägledd i de utmaningar jag bär på, sååå spännande”.

Agnes, Stockholm

“Nu under 21-dagars har jag ännu mer specifikt bjudit in mästarna i mitt dagliga arbete. Det som hände då var att jag ännu starkare upplever att det jag gör och säger i mötet med mina elever ofta blir något annat än det jag egentligen hade planerat. Det blir mycket bättre! Relationen till dem jag möter har förändrats, det är som att vi har en mer direkt kontakt”.

Linda, Göteborg

_

“Jag fick mycket fysisk healing, bland annat bad jag om hjälp med mina öron som jag i flera år haft problem med eksem och klåda och infektioner. Då visades jag hur jag med varsam hand skulle göra för att hjälpa mig. Och nu är det borta!!!”

Katarina, Nora

_

Hur går 21-dagars healingen till?

 • Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover
 • Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot
 • Det finns inga dagliga healing-videos 
 • Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver
 • Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig
 • Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? där Zoë förklarar hur allt detta går till.

Temat för denna omgång

Väck din inre mästare
 kom ihåg vem du är

Det är dags att minnas vem du är och aktivera den gudomliga mästare du alltid har varit. Jag välkomnar dig att släppa offerrollen och kliva in i din fulla ljuskraft.

De sju universella Mästarna visar dig vägen hem till ditt mästerskap. De överför sin kunskap och visdom inom olika områden, och därigenom aktiverar och väcker de din inre mästare.

Du hämtar även hem ditt mästerskap från dina egna parallella liv.

Processen börjar med att förbereda dig inför mötena med mästarna. Du får träffa ditt Healingteam, ditt energisystem kalibreras och förbereds inför överföringarna. Blockeringar som hindrar dig från att kliva in i ditt mästerskap rensas och du genomgår en expandering bortom dina begränsade trosuppfattningar.

Sedan får du möta varje Mästare under två dagar vardera, där de överför och aktiverar sin kunskap och visdom, som sedan integreras och förankras i dig.

Processen avslutas med att du hämtar hem ditt mästerskap i form av dina gåvor, din kunskap och visdom från dina parallella liv. Din kraft och ditt mästerskap förstärks, för att sedan integreras och förankras i dig.

Detta är väldigt viktigt att kliva in i sitt eget mästerskap för att kunna fullfölja Uppstigningen. Det är därför vi gör denna process.

Ditt Healingteam, dina Ljusguider, som finns med dig under hela resan, består denna gång framförallt av din Huvudguide och Det Högsta Rådet. Dvs de som är med dig innan du inkarnerar och lägger upp planen tillsammans med dig.

Dessa mästare får du möta

Mästare 1 – Helig geometri

Mästaren delar med sig av Universums formler för Alltet, i form av Helig Geometri. Kunskap och visdom finns inkodad i dessa underbara geometriska former, som överförs till dig. Detta ligger till grund för alla de andra överföringarna och aktiveringarna.

Mästare 2 – Medialitet

Du får stöd i att öppna upp din medialitet och telepatiska förmåga genom tredje ögat och kronchakrat. Det Universella biblioteket (Akashakrönikan) innehållande all kunskap och visdom, görs tillgänglig för dig, så att du kan få den information du behöver när du behöver den.

Mästare 3 – Healing

Information kring olika healingtekniker som används av högt utvecklade civilisationer överförs till dig. Kunskap och visdom kring kroppen, både den fysiska och energimässiga kroppen, ges till dig. Likaså information kring optimal näring för kroppen under och efter Uppstigningen. Plus kunskap kring hur Kristallkammaren stödjer dig i att kalibrera ditt energisystem och din kropp.

Mästare 4 – Kristaller, örter och naturmedicin

Mästaren delar med sig av information kring användningen av kristaller, örter och naturmedicin mm, och hur dess frekvenser kan läka våra kroppar och balansera, förstärka/försvaga vissa energier generellt.

Mästare 5 – Skapande

Denna mästare är expert på Skapandeprocesser. Du får ta del av information om hur skapandet av liv sker via DNAt. Du ges även en fördjupning om Lagen om attraktion och De universella lagarna. Du integrerar koder för skapandet av Överflöd, kärleksfulla relationer, leva i ditt livssyfte etc. Visdom kring Alkemiska processerna, som t ex vid energitransformation, ges även till dig.

Mästare 6 – Rena universella tekniker

Information kring de fantastiska rena universella teknikerna ges till dig. Detta innefattar exempelvis fri energi, tidsmästerskap, maskhål (whorm holes), tidsresor, förflyttningar mellan olika dimensioner/verkligheter mm.

Mästare 7 – Uppstigningsmästare

Denna mästare delar med sig av Uppstigningens alla hemligheter – de olika delarna i en Uppstigning. Detta underlättar din Uppstigning avsevärt, eftersom du integrerar kunskap/visdom kring processen. Det gör din Uppstigning mycket mera smidig. Det stödjer dig även i att leva på jorden – denna mycket speciella och väldigt utmanande planet. Du får information om hur du kan bemästra 3D för att kunna komma vidare bortom denna dimension. Du får även ta del av kunskap kring jordens historia.

Schema

Varje dag har ett tema då Zoë och Healingteamet arbetar med olika healingaspekter. Alla sessioner sker i Kristallkammaren.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

Du börjar när det passar dig.

Dag 1:   Förberedelser – träffa teamet och skapa tillit

Dag 2:   Förberedelser – kalibrering och planering

Dag 3:   Förberedelser – rensa blockeringar för ditt mästerskap

Dag 4:   Förberedelser – expandera bortom dina trosuppfattningar

Dag 5:   Mästare 1 – Helig geometri – överföring och aktivering

Dag 6:   Mästare 1 – Helig geometri – integrering och förankring

Dag 7:   Mästare 2 – Medialitet – överföring och aktivering

Dag 8:   Mästare 2 – Medialitet – integrering och förankring

Dag 9:   Mästare 3 – Healing – överföring och aktivering

Dag 10: Mästare 3 – Healing – integrering och förankring

Dag 11: Mästare 4 – Kristaller, örter och naturmedicin – överföring och aktivering

Dag 12: Mästare 4 – Kristaller, örter och naturmedicin – integrering och förankring

Dag 13: Mästare 5 – Skapande – överföring och aktivering

Dag 14: Mästare 5 – Skapande – integrering och förankring

Dag 15: Mästare 6 – Rena universella tekniker – överföring och aktivering

Dag 16: Mästare 6 – Rena universella tekniker – integrering och förankring

Dag 17: Mästare 7 – Uppstigningsmästare – överföring och aktivering

Dag 18: Mästare 7 – Uppstigningsmästare – integrering och förankring

Dag 19: Din inre mästare – hämta hem dina mästaregenskaper

Dag 20: Din inre mästare – förstärk din inre kraft

Dag 21: Du är en mästare – integrering och förankring

Extra vecka (köpes till på kurssidan)

Dag 22: Plejadmästarna – överföring och aktivering

Dag 23: Plejadmästarna – integrering och förankring

Dag 24: Siriusmästarna – överföring och aktivering

Dag 25: Siriusmästarna – integrering och förankring

Dag 26: Jordmodern – överföring och aktivering

Dag 27: Jordmodern – integrering och förankring

Dag 28: Den Gyllene Triangeln

Zoë introducerar denna omgång

Zoë går igenom temat och schemat för denna omgång. Du får även ta del av en vägledd meditation där du får ta emot healing.

Aktivt Deltagande

Du uppmanas av Healingteamet under denna omgång att vara aktiv i processen på följande sätt. Zoë berättar mera om det aktiva deltagandet i introduktionsvideon vid 29 min här.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

 

1. Hjärtmeditationen (ingår i programmet) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi. Lyssna gärna varje dag, helst på morgonen. En längre version finns att köpas till här.

2. Bli medveten om ditt energifält – skapa en medvetenhet om det energifält som är du och din ljuskraft. Zoë berättar mera om det i introduktionsvideon.

3. Skriv och kontemplera

4. Healingmeditationer (extra verktyg) – dessa kan du göra när du vill under processen, men ej under själva sessionerna.

Extra Verktyg

För att underlätta och förstärka processen ytterligare, finns följande extra verktyg som du kan använda. Dessa verktyg köper du till. Zoë berättar mera om dessa i introduktionsvideon vid 35 min här.

Det är inget måste att använda de extra verktygen. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

Healingmeditationer – 11e portalen och Kristallkammaren (ljudfil)

Beställ HÄR!

Om du känner att du vill komma i en djupare kontakt med Kristallkammaren och bli vägledd genom den 11e portalen.

Spår 1. Guide till kristallkamrarna – Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva samman-smältningen med och uppgraderingen via din individuella kammare. (27 min)

Spår 2. Guide genom den 11e portalen – Du blir vägledd genom portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter och du får uppleva sfären för total frihet. (25 min)

Healingmeditationer – Mästarmeditationerna (ljudfil)

Beställ HÄR!

Mästarmeditationerna ger dig ett fördjupat stöd i att aktivera och kliva in i din inre mästare. Dessa kraftfulla healingmeditationer ger dig en extra skjuts i arbetet med 21-dagars healingen.

Spår 1. Rensa dina blockeringar kring ditt mästerskap – Vi gör en storstädning, för att eliminera de hinder du eventuellt har för att kunna kliva in i ditt mästerskap. (29 min)

Spår 2. Bjud in mästarna – Zoë vägleder dig i en härlig meditation där du får möta respektive mästare. (31 min)

Spår 3. Hämta hem och förankra din inre mästare – Här får du stöd i att hämta hem dina gåvor, din kunskap och visdom från andra parallella liv, och hjälp med att kliva in i din mästare. (20 min)

Kurssida

Du får en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, meditationen, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos. Kurssidan mejlas till dig ca en vecka innan programmet börjar.

Återkopplingsvideos

Finns att ta del av från omgången som kördes live i mars 2023. Zoë gav där sina reflektioner och svarade på deltagarnas frågor. Du hittar veckans återkopplingsvideos på kurssida.

OBS! Detta är en Tidigare omgång av 21-dagars healingen och inga Live-sändningar görs.

Facebook-grupp

Du får tillgång till en sluten Facebook-grupp där endast deltagarna av 21-dagars healingen finns. Du hittar länken dit på kurssidan. I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser och läsa om andra deltagares processer. Om du inte har Facebook så finns all information på din kurssida.

 

 

VAD DELTAGARNA SÄGER OM DENNA OMGÅNG:

“Så roligt att göra 21-dagars healingen, min första! Jag har träffat ljusvarelser med goda energier och haft känslan av att komma hem vid flera tillfällen. Så fint och rörande!”

Mari, Stockholm 

_

“Hjärtligt tack för dessa veckor och hela processen! Jag sover bättre nu och har ändrat vissa tankemönster och livsmönster. Jag är även mycket gladare, går och nynnar på jobbet och är mer i nuet och hjärtat. Jag har också stött på ny information om universum och hur allt hänger ihop.”

Alexandra Melin, Norrköping

_

“Jag har känt starka energier i kroppen varje gång och känt att mästarna funnits där. En av gångerna höll det på i över en timme och verkade aldrig vilja sluta. Energin kom och gick som i vågor. Känner mig mycket gladare och piggare!”

Bodil Ahlkvist, Partille

_

“Wow denna omgång var helt fantastiskt! Jag har haft en fin kontakt med var och en av mästarna. Fått en del budskap. Det har hänt en hel del och det jobbas fortfarande på mig efter vecka 4 då dem inte är klara med mig än. Så tacksam!”

Gülseren Ulusoy, Stockholm

_

REDUCERAT PRIS 950kr!

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

 

Du får:

 • healing varje dag i 21 dagar!
 • tillgång till din egen kurssida
 • tillgång till programmets privata Facebook-grupp
 • stöd i processen
 • göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen är fortfarande lika effektiv!
 • Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation (5 min)

 

Extra verktyg! (köpes till)

 • Healingmeditationer – Mästarmeditationerna (ljudfil) – tre vägledda meditationer som hjälper dig i processen

 • Din kristallkammare & Resan genom den 11e portalen (ljudfil) – två vägledda healingmeditationer (52 min)

 

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Frågor

Kika gärna på Frågor & Svar sektionen på 21-dagars sidan där de vanligaste frågorna tas upp.

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield