facebook

En morgon på ett hotellrum för drygt ett år sen började jag helt plötsligt prata ett märkligt språk.

Jag skulle träffa en kär gammal vän den dagen och budskapet var till personen ifråga. Jag tog upp mobilen och tryckte på rec på röstmemo-appen och började spela in.

Jag kanaliserade en lång harang på några minuter och jag visste att det handlade om personens själsuppgift och nästa steg i livet.

Jag fick inga detaljer, men förstod helheten och att det rörde sig om en aktivering för personen. Jag var för feg för att spela upp budskapet, men fortsatte istället att utveckla språket hemma på kammaren.

Ett år senare, när jag satt och fick information om tema osv inför höstens omgång av 21-dagars healingen, berättade mina guider att det var dags att gå ut med språket mera publikt. De kallar språket för ”Cosmic Language”, dvs kosmiskt språk på svenska.

Jag fick meddelande om att jag skulle spela in kanaliserad information som stöd för processen för deltagarna, för att underlätta integreringen av en högre aspekt av själen.

I slutet av förra veckan spelade jag in och vid mikrofonen kom föreläsningar, aktiveringar och koder i form av helig geometri ut ur munnen.

Det resulterade i tre inspelningar och det blev en väldigt spännande resa för mig då jag samtidigt hörde en sammanfattning på svenska i mitt huvud under kanaliseringarna.

Först kom information rörande Jordens historia, vilka utomjordiska civilisationer som varit inblandade genom alla år, olika civilisationer, som t ex Atlantis, och deras uppgång och fall. Vi gick igenom på vilka platser på jorden där gammal och viktig visdom ligger begravd och koder för aktivering av denna information överfördes.

Den andra inspelningen handlade om olika större själsgrupper och deras gemensamma och individuella själsuppdrag. Koder för själslig uppgradering samt information om nästa steg för dessa själars livsuppgifter överfördes.

Under den sista inspelningen aktiverades uppdrag på den nya jorden hos de som lyssnar och vi gick igenom de sista stegen av Uppstigningen.

Det här var verkligen så otroligt spännande! Ser så fram emot denna 21-dagars healing!

I Kärlek,

Zoë

15 Kommentarer

 1. Jan Ahlgren

  Känns tråkigt detta med att det nya språket inte förmedlas till alla som deltar i 21-dagars healingen denna omgång. Det känns ju som om den är en del i kursplanen och vi uppmanas att lyssna på den dagligen. Men fler och nya avgifter väntar tydligen än den avgift som redan betalats. Men grattis ni 50 som blev först att få ta del av detta.

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Jan! Kosmiska språket är ett extra verktyg i denna omgång av 21-dagars healingen och inget måste att ha för att få healingen. Deltagarna får allt utav healingenergin även utan detta verktyg.

   Svara
 2. Per

  Hej Zoe!
  Låter otroligt spännande
  Har anmält mug till kommande 21 dagar
  Kan man lyssna på ditt kosmiska språk nånstans?
  Mvh
  Per

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Per! Om du var en av de 50 första som bokade in dig så har vi idag skickat ut inspelning gratis till dessa personer. Annars kommer inspelningen att finnas till försäljning på kurssidan nästa vecka. Mvh, Anette

   Svara
   • Anette Zoeland

    💜

    Svara
 3. Camilla

  Kul!
  För några år sedan började jag tala ett annat för mig obegripligt språk i samband med att en väns dotter låg på sjukhus i annat land och var mycket svårt sjuk.
  Budskapet var till henne och hon fick inspelningen sänd till sig.
  Visst var det en mycket märklig känsla att ge henne detta men hon beskrev det själv som mycket helande att lyssna på. Öppnade hennes hjärta.

  Efter det tillfället har det inte funnits någon fler anledning till att tala det språket, men vet vet, det kanske sker igen 🙂
  Lycka till!

  Vänligen Camilla

  Svara
  • Anette Zoeland

   Vad spännande Camilla! 🙂 Och också att dottern kände att det hjälpte henne. Ska bli intressant att höra alla era deltagares reflektioner på denna inspelning. Allt gott, Anette

   Svara
 4. Flora

  Svårt tro på något sånt. Gud har gett oss våra språk.

  Svara
   • Anette Zoeland

    Finns oändligt med språk därute, tänk också på alla djurens språk, vindens språk och havets språk 🙂 Allt gott, Anette

    Svara
 5. Diana

  Så spännande. Är det denna som de 50 första som anmäler sig kommer att få tillgång till? När får man veta det? Har anmält mig och längtar tills vi börjar.

  Svara
  • Zoë Devi

   Ja precis! De 50 första som bokade in sig får denna gratis. Vi skall meddela dem denna vecka. Efteråt finns den att köpas för ett rabatterat pris till kursdeltagarna på kurssidan för 21-dagars Healingen.

   Svara
 6. Annie

  Men oj vad häftigt och spännande🤗Jag riktigt längtar tills vi sätter igång. Det ska bli så spännande, första gången jag är med🙏🏻❤

  Svara
  • Zoë Devi

   Hej Annie! Välkommen med i 21-dagars Healingen! Skall bli riktigt spännande att se vad alla deltagarna kommer att uppleva 🙂

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.