Rea!

21-dagars healing september 2024

Det ursprungliga priset var: 2,500kr.Det nuvarande priset är: 1,500kr.

Temat för denna omgång: Aktivera Det Gyllene Ljuset – Transformation tillsammans med Kristusfamiljen

Längtar du efter att kliva in i Kristusmedvetandet fullt ut är du varmt välkommen att ta del av denna härliga, upplyftande och episka 21-dagars healing!

Zoë erbjuder dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du tillsammans med medlemmarna i Kristusfamiljen aktiverar det inneboende Gyllene Ljuset inuti dig.

 

Häng med på den återkommande succén!

21-dagars healing med Zoë

 

Tema: Aktivera Det Gyllene Ljuset

Transformation tillsammans med Kristusfamiljen

 

Längtar du efter att kliva in i Kristusmedvetandet fullt ut är du varmt välkommen att ta del av denna härliga, upplyftande och episka 21-dagars healing!

Zoë erbjuder dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du tillsammans med medlemmarna i Kristusfamiljen aktiverar det inneboende Gyllene Ljuset inuti dig.

Zoë och Kristusfamiljen kommer att samlas runt dig och dela med sig av magiska ljusa healingenergier och visdom för att lyfta upp dig till ett helt nytt varande tillsammans med dem.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Gemensam start 11 september 2024

Det går också bra att starta distanshealingen den dag du önskar.

Denna härliga omgång är perfekt att göra på semestern i sommar!

Parallellt med den gemensamma omgången i höst, ges fördjupande undervisning och aktiveringar i High Vibe Tribe, under månad 6.

Bli medlem HÄR!

 

EXTRA BONUS!

Bokar du senast den 1 juli får du två extra Bonusar – Aktivering av Det Gyllene Ljuset och Det Heliga Dopet som videos.

(Dessa bonusar skickas till dig i samband med den gemensamma starten)

Har du missat bonusen, kan du köpa till dessa i efterhand.

OBS! Denna 21-dagars healing har ingen koppling till Kristendomen och baserar sig på Zoë´s uppfattning av och kontakt med familjemedlemmarna i Kristusfamiljen. Är du av en annan uppfattning än Zoë, är det helt okej. Alla har rätt till sin egen tro.

 

Välkommen till ditt nya du!

BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE!

 

1500kr

Boka och betala senast onsdag 4 september 2024 för att få ta del av rabatten. Därefter går priset upp till 2500kr.

OBS! Betalar du med Bankgiro, ta en bild av kvittot och mejla in det till info@zoeland.se så att vi har det senast den 4 september och kan godkänna din beställning direkt.

Denna omgång i korthet:

VAD DELTAGARE SÄGER OM TIDIGARE OMGÅNG:

Oh my God! Vilka frekvenser! Är en helt annan människa än för en vecka sen, vilken förändring! Vilken kraft! Wow! Successivt, och sen plötsligt: insikten, kraftfullheten som finns i mig. Och att ändå helt och hållet få vara mitt autentiska, innersta jag. Och inte minst, den fördjupade kontakten med mina stjärnsystrar och -bröder som hela tiden finns med mig och svarar på mina frågor.

Christina Uddfeldt

”Jag tycker att mina smärtor i kroppen försvunnit (stor skillnad). Jag brukar sova 10 timmar (har en utmattning) men det räcker med 8. Gladare, mer stabil och känner en inre styrka och mer balans . Lättare att ta beslut och veta vad jag vill. Det känns lite klarare och lättare. Som allt som känts svårt , tankar och rädslor som stått i vägen inte finns. Som att jag är tydligare ner i mig själv och mer självklar”

Nina Karlsson

”Min första vecka har varit fridfull och full av kärlek. Under sessionerna har jag frusit massor, men samtidigt fått känna en sådan innerlig värme, att det gick någorlunda att bortse från kylan. Jag har fått träffa de som står mig närmast och det betyder mycket för mig, otroligt så mycket de kan veta och dela med sig av. Jag ser fram emot det kommande och tackar ödmjukast”.

Päivi Koskela, Eskilstuna

_

”Känner sån otrolig tacksamhet över alla förbättringar jag hittills fått med magen, tack vare dig Zoë och mitt healingteam. Något som läkarna inte lyckats hjälpa mig med under alla dessa år…. Tack!”

Kerstin, Stockholm

_

Jag får väldigt många personliga budskap, jag kan säga att det är intensivt, det är vackert och det är magiskt. Jag är SÅ nyfiken på hur mitt liv kommer att utveckla sig efter dessa tre veckor eftersom det redan blivit så annorlunda.

Clary Nord, Gotland

Hur går 21-dagars healingen till?

 • Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover
 • Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot
 • Det finns inga dagliga healing-videos
 • Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver
 • Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig
 • Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? där Zoë förklarar hur allt detta går till.

 

 

Temat för denna omgång

Aktivera Det Gyllene Ljuset
 – Transformation tillsammans med Kristusfamiljen

 

 

Varmt välkommen till en härlig och upplyftande transformation tillsammans med Kristusfamiljen!

Zoë erbjuder dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du får njuta av magiskt upplyftande energier som stöd i att aktivera det Gyllene Ljuset inom dig och kliva in i Kristusmedvetandet. Zoë och Kristusfamiljen kommer att samlas runt dig och dela med sig av magiska, ljusa och rena healingenergier och visdom för att lyfta upp dig till ett helt nytt varande tillsammans med dem.

Det blir en vacker resa tillbaka till tiden för Kristus och Esséernas era, och vi förs framåt i modern tid, in i den eviga tiden där det starka Gyllene Ljuset råder. Vi får ta del av dessa tidlösa ljuskoder, samt visdom och undervisning från det rena hjärtat av Kristusfamiljen. Deras ljus och kärlek lyser så starkt genom tid och rum, och vi tar emot deras starkt läkande energier som stöd i att transformeras till den nya människan med en aktiverad ljuskropp.

Resan börjar med att Kristusfamiljen välkomnar dig in i processen i en vacker ceremoni. I all sin kärlek till dig ger dem dig sitt varmaste välkomnande. Du får sedan ta emot en djup cellavslappning och genomgå en harmonisering av dina energikroppar tillsammans med Maria Magdalena. Hon fortsätter att genomföra en kraftfull rening av din själ, för att underlätta processen i att finna den Gudomliga Kärleken till dig själv tillsammans med Sarah (Yeshua och Maria Magdalenas dotter).

Du inbjuds att överlämna dig till det Gudomliga i den feminina tillitens kraft tillsammans med Yeshuas farmor Anna. Yeshua och Josef ger dig de magiska 13 gyllene nycklarna i Uppstigningsskolan, som steg för steg visar dig den universella planen samt din individuella plan till Uppstigning.

Timeaus (Yeshuas och Maria Magdalenas son) ger dig Själens Gyllene strålar för din astrologiska koppling, för en djupare förståelse för din själs astrologiska karta och väg genom jordelivet.

Efter det är det dags att aktivera, förstärka och förankra Det Gyllene Ljuset tillsammans med Yeshua.

Det blir en episk aktivering där du åter börjar minnas ditt ursprung och en mycket kraftfull upplevelse av att ”komma hem” till ditt eget inneboende Gyllene eviga Ljus.

Under Det Heliga Dopet kopplas du upp till din högsta version av dig själv och din själ, i en evig expansion, tillsammans med Johannes Döpare. Ta emot det heliga vattnet och låt det skölja över dig i en vacker ceremoni av att landa i Din Själsliga Sanning. Det blir en vacker hågkomst om ditt själsliga jag när du vibrerar ditt heliga namn i Kristusmedvetandet ut i Universum. Det blir en förstärkning av att manifestera din högsta väg och sanning.

Av de vise 12 och de visa 12, får du ta del av både de manliga och kvinnliga lärjungarnas visdom. I Sanningsevangeliet – Vittnesbörden, delar de manliga lärjungarna den egentliga kristna läran, som den var tänkt att framföras. I Det Gyllene Arvet – Vidarelevnad, tar vi emot och för vidare visdomen från Maria Magdalena och de kvinnliga lärjungarna.

Vi lär oss att vandra på den Heliga Gyllene stigen i modern tid, med de förutsättningar och utmaningar vi har idag. Vi för ihop tidslinjerna för Kristuseran och modern tid, till ett varande i det eviga Gyllene nuet.

Du stärker din utomjordiska koppling till civilisationer som är närmast dig och din själ, genom en aktivering av de sju strålarna.

Sarah leder dig igenom en stark process av alkemisk transformation av dina begränsningar.

Yeshua stödjer dig i din själs expansion i överflöd, så att du kan ta emot ALL den rikedom livet har attge dig, i alla former.

Slutligen är det dags för förlossningen av ditt nya jag tillsammans med Moder Maria, och Yeshua leder dig in i upplevelsen av pånyttfödelse.

Du får bada i energin av din eviga ljuvlighet, och tillsammans fortsätter vi vandringen på den villkorslösa vägen i Det Gyllene Kristusljuset.

Då healingen inte har någon tid, kan du starta när du så önskar.

Perfekt att göra i sommar under din semester!

Vi gör även denna omgång gemensamt med start onsdagen den 11 september 2024.

Du kan även göra om sessionerna hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

 

Varmt välkommen att aktivera det gyllene ljuset tillsammans med Kristusfamiljen!

Schema

Varje dag har ett tema då Zoë och medlemmar ur Kristusfamiljen arbetar med olika healingteman.

Zoë och Kristusfamiljen kommer att samlas runt dig och dela med sig av magiska ljusa healingenergier och visdom för att lyfta upp dig till ett helt nytt varande tillsammans med dem.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

 

Dag 1:  Välkomstceremoni av Kristusfamiljen – alla

Dag 2: Cellavslappning och harmonisering av dina energikroppar – Maria Magdalena

Dag 3: Själens renhet – Maria Magdalena

Dag 4: Den Gudomliga Kärleken till Självet – Sarah

Dag 5: Överlämningen – Djup tillit till livets flöde – Farmor Anna

Dag 6: De 13 Gyllene Nycklarna – Yeshua och Josef

Dag 7: Själens Gyllene Strålar – vår astrologiska koppling – Timaeus

Dag 8: Aktivering av det Gyllene Ljuset i hjärtat – Yeshua

Dag 9: Förstärkning och förankring av det Gyllene Ljuset i hjärtat – Yeshua

Dag 10: Det Heliga Dopet – Johannes Döpare

Dag 11: Vibrera ditt Heliga namn i Kristusmedvetandet – Johannes Döpare

Dag 12: De Vise 12 – Sanningsevangeliet – Vittnesbörden – Yeshua och De 12 manliga lärjungarna

Dag 13: De Visa 12 – Det Gyllene Arvet – Vidarelevnad – Maria Magdalena och De 12 kvinnliga lärjungarna

Dag 14: Det Gyllene Arvet – Vi tar emot och för visdomen vidare – Maria Magdalena

Dag 15: Vandra den Heliga Gyllene stigen i modern tid – Sarah och farmor Anna

Dag 16: Aktivering av de Sju strålarna – vår utomjordiska koppling – Timeaus

Dag 17: Alkemisk transformation av begränsningar – Sarah

Dag 18: Själens expansion i överflöd – Yeshua

Dag 19: Förlossningen – Moder Maria

Dag 20: Din eviga ljuvlighet – Maria Magdalena och Yeshua

Dag 21: Den villkorslösa vägen i det Gyllene Kristusljuset – alla

 

 

Zoë introducerar denna omgång

Zoë går igenom temat och schemat för denna omgång. Du får även ta del av en vägledd meditation där du får ta emot healing från Zoë och Kristusfamiljen.

Aktivt Deltagande

Du uppmanas av Healingteamet under denna omgång att vara aktiv i processen på följande sätt. Zoë berättar mera om det aktiva deltagandet i introduktionsvideon.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

 

1. Ljusmeditation NY (ingår i programmet) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi, samt att få kontakt med och förstärka ditt inre ljus. Lyssna gärna varje dag, helst på morgonen.

2. Anteckna gärna dina upplevelser under och mellan healingsessionerna.

3. High Vibe Tribe-medlemskap. Ta gärna del av den kompletterande och fördjupande undervisning och de aktiveringar som ges i
High Vibe Tribe, under månad 6, parallellt med den gemensamma omgången i höst.

Bli medlem HÄR!

Extra Verktyg

Aktivering av Det Gyllene Ljuset med Yeshua (video) Bonus vid bokning fram t.o.m.1 juli!

Det Heliga Dopet med Johannes Döpare (video) Bonus vid bokning fram t.o.m.1 juli!

Dessa bonusar skickas till dig i samband med den gemensamma starten den 11 september 2024.
De kan köpas till i höst om du missat bonusen.

Uppstigningsskolan Del 1 – Undervisning med Yeshua (för medlemmar av High Vibe Tribe)

Läggs upp i High Vibe Tribe i samband med den gemensamma starten. – Bli medlem HÄR!

Toolbox 2 – Bada i självkärlek, stödjer dig fint, speciellt under Dag 4

Toolbox 3 – Släpp taget i total tillit, stödjer dig fint, speciellt under Dag 5

533-kristallen The Golden Frequency – Beställ HÄR!

533-kristallen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med 5-dimensionellt kristusljus – The Golden Frequency.

Rosenkvartshjärta – Beställ HÄR!

Rosenkvartshänge – Beställ HÄR!

Rosenkvartsen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för ovillkorlig kärlek.

Det är inget måste att använda kristallerna. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

Kurssida

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, meditationen, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos. Kurssidan hittar du i din orderbekräftelse.

Återkopplingsvideos

Zoë ger sina reflektioner och svarar på deltagarnas frågor efter varje vecka då vi kör den gemensamma omgången med start 11 september. Du får två mejl per vecka med instruktioner till veckans återkopplingsvideo som även mejlas till dig efter veckans slut. Du hittar videon även på din kurssida.

 

 

Facebook-grupp

Under programmets gång får du dagliga påminnelser i den slutna Facebook-gruppen. (Du hittar länken på din kurssida.)

I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser, läsa om andra deltagares processer och ställa frågor till Zoë-teamet direkt. Om du inte har Facebook så är det inga problem. Du får all information också i återkopplingsmejlen som vi skickar ut under den gemensamma omgången.

 

VAD DELTAGARNA SÄGER OM TIDIGARE OMGÅNG:

“Jag visste att dagens healing skulle bli vacker och det blev den! I ett ljusrosa sken (likt rosenkvarts) slungades jag ut i universum med insikten om att hämta tillbaka min själ, både innebar en resa ut i det oändliga, och längst in i mig. Jag somnade direkt efter det och minns inget mer, men jag var fridfull och glad när jag vaknade. Tack från djupet av mitt hjärta till dig och dina jordiska och himmelska team”.

Louise Baumgärtner, Västra Götaland

”Det känns som jag är mer i nuet. Jag känner stark tillit att allt löser sig till det högsta bästa. Jag känner mig också närmare min själ, universum och alla hjälpare. Jag är väldigt väldigt tacksam för det.”

Alexandra Melin, Norrköping

_

”Första dagen kände jag mig tung, pirr i kroppen, andra och tredje lätt till gråt, förlösande som att släppa taget. Nu känner jag mig så lugn och full av tillit. Jag fick se delar av min själ. Närmare Gud, Källan, den rena kärleken.”

Maria Arén, Ekerö

_

”Jag får omslag, inbäddad i serpentin och guld! Och får tipset att – ”Låt barnet komma fram. Ge ut av det till andra. Det kommer smitta av sig som en glädje även i andra. Gråt till upplösning är nog förlösande till frihet! Tack.”

Anna, Stockholm

ERBJUDANDE 1500kr!

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

 

Erbjudandet gäller t.o.m 4 september 2024!

Gemensam start 11 september 2024

 

EXTRA BONUS!

Bokar du senast den 1 juli får du två extra Bonusar – Aktivering av Det Gyllene Ljuset och Det Heliga Dopet som videos.

(Dessa bonusar skickas till dig i samband med den gemensamma starten)

Har du missat bonusen, kan du köpa till dessa i efterhand.

 

Du får:

 • Healing varje dag i 21 dagar!
 • Tillgång till din egen kurssida
 • Tillgång till programmets privata Facebook-grupp
 • Stöd i processen via återkopplingsvideos
 • Göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen är fortfarande lika effektiv!
 • Ljusmeditationen (ljudfil) NY – vägledd meditation (10 min)
 • Rekommenderad healing musik för den som önskar ha det i bakgrunden under healingsessionerna

 

 

OBS! BETALNINGEN

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Boka-tidigt erbjudandet gäller t.o.m. den 4 september 2024 därefter går priset upp till 2500kr.

Din inbetalning via bankgiro ska vara inne senast 4 september 2024 för att du ska få ta del av erbjudandet. Mejla in ditt kvitto om du betalar via bankgiro. Vi kommer då att kunna godkänna din betalning omgående och du får tillgång till programmet innan kursstarten.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing™ för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing™ där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield