facebook

Aktivera Ljuskoder Del 1 – Solskivan i Titicacasjön

333kr

Följ med på en andlig energiresa till Titicacasjön för att hämta upp och aktivera Ljuskoder i Solskivan. I en live-sänd healingmeditation förflyttar vi oss gemensamt till denna kraftplats.

Ljusuppdrag med Zoë

Ta del du också!

Det går bra att se sändningen nu i efterhand och göra Ljusuppdraget!

Under det första uppdraget kommer vi att resa till Titicacasjön för att hämta upp eteriska Solskivor från den 9, 10, 11 och 12 dimensionen.

Under den första delen av uppdraget hämtar vi sk Öppningskoder för att kunna öppna upp dessa eteriska solskivor.

Vi tar emot Ljuskoderna från de olika solskivorna i vårat energifält, och tillåter denna kraftfulla healing få aktivera våra gåvor, förmågor och minnet om vår oändliga gudomliga storhet.

Minnen aktiveras om utomjordisk aktivitet på jorden och om vårat utomjordiska ursprung, vilket underlättar processen för First Contact.

Ljusuppdraget sker i samarbete med våra Stjärnfamiljer och det forna Inkafolket.

Använd gärna 533-kristallen, om du har den, då det underlättar processen.

Zoë berättar mera om detta Ljusuppdrag i videon nedan.

Hur går det till?

  • Du bokar in dig genom att göra en beställning här.
  • Du får en länk till Live-sändningen i din orderbekräftelse, och du kan även titta på och ta del av Ljuskoderna i efterhand.
  • Dela inte länken i respekt för Zoës arbete.
  • Har du information att dela inför uppdragen, går det bra att maila till info@zoeland.se
  • Under uppdragen är även chatten (i live-sändningen) öppen där du kan dela med dig av eventuella ledtrådar och upplevelser.
  • Alla bidrag är viktiga!
  • Du behöver inte ha några förkunskaper eller erfarenhet av liknande arbete. Känner du en dragning till en eller flera av uppdragen, bokar du din plats nedan.
  • OBS! Det är inget måste att ta del av dessa Ljuskoder för att vara med i Uppstigningen!

Aktivera Ljuskoder med Zoë

Energiresor till kraftplatser och kraftföremål

Följ med på andliga ljusuppdrag, där vi likt Indiana Jones följer de antika spåren tillbaka i tiden och hämtar upp svunnen visdom.

Vi beger oss iväg på energiresor till olika kraftplatser och kraftföremål för att hämta upp och aktivera Ljuskoder. Dessa Ljuskoder är viktiga nu i Uppstigningen, för att komma vidare till nästa steg i vår evolution.

Tiden är nu inne att hämta upp dessa Ljuskoder, som varit gömda i tusentals år, och låta dessa aktivera oss och hela kollektivet, i nästa steg. Vi lägger även in Ljuskoderna i Det Gyllene Ljusnätverket, som är mallen för den nya jorden.

Du tar emot dessa Ljuskoder i ditt energifält och låter de få aktivera dina gåvor, förmågor och minnet om din oändliga gudomliga storhet.

Du får ta del av en enormt kraftfull healing som förändrar dig till en uppgraderad version av dig själv.

Aktiveringen av Ljuskoderna fungerar även som en förberedelse för First Contact och Hybridbarnens återförening med oss.

I introduktionsvideon berättar Zoë mera ingående om dessa uppdrag och anledningen till att vi gör dem.

VAD DELTAGARNA SÄGER:

”Wow vad häftigt att få följa med på detta uppdrag. När solskivan lyftes och ljuset strömmade upp och jag fick ta emot det blev det väldigt starkt, kändes som hela jag blev en tickande ljusbomb, det svepte ljus åt alla håll, det tryckte enormt.”

Johanna, Nybro

”När jag tog emot koderna såg jag som en enorm rulle med ett ljusnät på som rullas ut och in i min aura, min energi, för att sedan integreras i min kropp. Det kändes fantastiskt bra!! Och nu känner jag mig så inkopplad till mig själv, förankrad i min själ och uppkopplad som aldrig förr. Vilken resa!”

Jenny Ferenczy, Lönneberga

”Så otroligt tacksam över att vara med i detta ljusuppdrag. När koderna skulle integreras i mig, wow så starkt!! Fick hjälp av valar och delfiner, så starkt och kärleksfullt på samma gång.”

Lisa Langö, Björkvik

”Allt var så starkt! Helt fantastiskt! Vi var så många och sjön var som en stor gyllene massa. När vi avslutade var det som jag satt i en stor regnbågsfärgad ljusbubbla. Som pånyttfödd!”

Lennie 

”När det var dags för integreringen svepte det fyra kraftfulla vågor genom kroppen. Kristallina bländande otroligt starka – kopplingen mellan rot- och kronchakrat var väldigt påtaglig och min ljuskropp separerade från fysiska kroppen för att kunna ta emot energin. Så tacksam!”

Hanna, Skåne

Lyssna till Zoës och deltagarnas upplevelse om det första Ljusuppdraget.

Dementi

Healingmeditationerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield