Reningsprogram Del 2 (online videos)

1,100kr

Rena din energi och stärk dig själv inifrån! Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med denna omfattande Del 2 av Reningsprogrammet.

Rena dig från ohälsosamma energier med Nordic Light Healing™

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram som består av två delar. Detta är Del 2.

För att göra Del 2 måste du ha tagit Del 1.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

“Vill bara tacka så hjärtligt för denna omgång av Reningsprogrammet som har känts väldigt lätt. Jag har varit sjuk en längre tid med svåra smärtor i kroppen men efter denna omgång så känner jag en väldig lättnad och jag har fått styrkan tillbaka. Jag har under dessa dagar gjort saker jag inte gjort på 10 år!”

Madeleine

Stockholm

“De mörka tankarna och känslorna förändrades till att jag nu känner mig hoppfull och fylld av glädje och mening igen! Min dag på arbetet kändes helt annorlunda. Jag känner igen mig själv och att det har släppt såå mycket tyngd från mig! Tack för detta underbara Reningsprogram, som jag kommer använda flitigt!”

Åsa

Rena din energi och stärk dig själv inifrån!

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte.

Varje dag vistas vi i miljöer där det finns energier som inte gagnar oss. Det kan vara energier från platser och människor, både de vi har en relation till och de som vi inte känner alls. Du kanske har en kollega som påverkar dig negativt varje dag.

Det är väldigt vanligt att vi plockar upp energier som inte är bra för oss och som påverkar vår hälsa och psykiska mående på ett negativt sätt. Därför är det viktigt att vi renar bort dessa och samtidigt skapar ett starkt beskydd, för att inte dra på oss ytterligare negativa energier.

Under healingsessionerna gör vi en ordentlig husrening, renar dina chakran, renar och lagar din aura, du renas även från Mind Control, du får stöd i dina anhörigas reningsprocess och möjligheten att eliminera risken för kopplingar till mörka dimensioner.

Healingsessionerna utförs av Zoë och hennes samarbetspartners från de högre sfärerna. Det är ett stort Healingteam, som vill det allra högsta bästa för dig, och som samlas runt dig för stöd under detta omfattande Reningsprogram.

Healingteamet består framförallt av healingexperter från andra högt utvecklade civilisationer. De flesta ingår i Galaktiska Federationen av Ljus.

”Jag har en son som mått dåligt stora delar av sin ungdom och vuxna liv. Samma dag jag gjorde Session 3 rörde allt till sig i hans tillvaro. Så plötsligt blev allt lugnt, lugnare än jag sett honom på flera år. Jag har inte ord att beskriva känslan att se honom så målmedveten och lugn. Jag är så oerhört tacksam.”

Britt

Leksand

”Uppe på skeppet blev jag noga studerad av stora vita transparenta väsen som med långa, smala fingrar arbetade på och i mig. Kände ingen smärta alls, men hörde några knäck ljuda när energisträngarna gick av. Ännu en gång TACK för all lättnad, glädje och befrielse jag mottar och som ni delar med er.”

Karen Hoejsgaard

Malmö

Detta får du:

  • Tillgång till din egen kurssida
  • Introduktionsvideo (gratis)
  • 5 st korta introvideos
  • 5 st healingvideos (15-30 min per video)
  • 5 st återkopplingar (frågestund med Zoë)
  • Hjärtmeditationen
  • Expandera ditt Ljus meditationen
  • Privat Facebook-grupp endast för deltagarna
  • Stöd i processen från Zoë-teamet
  • Tillgång till programmet för evigt (du kan göra om programmet hur många gånger som du vill)

Du gör programmet då det passar dig.

Innehåll Del 2

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

Zoë introducerar Del 2 av Reningsprogrammet. Hon förklarar hur det går till och berättar mera ingående om de olika healingsessionerna som ingår i programmet.

HEALINGVIDEOS

Varje healingvideo är 15-30 min lång och kommer med tillhörande introvideo.

Video 1 - Husrening

Under den första healingsessionen får du möjligheten att rena byggnader, som t ex huset du bor i, din arbetsplats och andra platser.

Vi renar dessa byggnader från det som ”sitter i väggarna”, från de negativa energiavtryck – dvs från negativa energier från de som bott och vistats i byggnaden. Vi går in och renar i den fysiska materian och i energierna.

Rening sker även av mörka entiteter som kan finnas på dessa platser.

Vi kommer att gå in i byggnaden med en stor virvel/tornado/dammsugare för att rena bort och suga ut dessa negativa energier och entiteter.

Video 2 - Chakrarening, rening och lagning av din aura

Under den andra healingsessionen kommer vi att jobba med att rena dina chakran, göra en allmän rening av auran och även laga din aura.

Vi kommer även att kontrollera chakranas spinn/rotation och kalibrera dessa så att harmoni skapas.

Detta gör vi därför att man kan ha läckage i auran pga att det har blivit revor, hål eller att delar av eller hela auran har kollapsat.

Dessa uppstår ofta i samband med någon form av trauma – fysiskt, emotionellt, etc. Om man är med om en fysisk olycka, en attack av mörka entiteter, utsatt för psykisk eller fysisk misshandel, haft en svår period med tunga känslor osv så kan det bli försvagningar i aurans energi och den kan t.o.m. gå sönder.

Konsekvenserna för det är förstås allvarliga, eftersom vi då har ett läckage i vår energi som kan leda till utmattning och annan ohälsa.

Det är lätt att mörka entiteter tar sig in genom dessa hål/revor, det kan även finnas dränage som är satt på dig.

Negativa energier påverkar dig också mera då din aura inte är intakt och stark i sin utstrålning. Det kan förstås även bli fysiska konsekvenser då energin är försvagad, som att det lättare uppstår skador, åkommor och sjukdomar.

Att laga auran är en väldigt viktig del i ens välmående.

Video 3 - Rening av anhöriga – allmän rening för det högsta bästa

Under den tredje healingsessionen jobbar vi med en allmän rening för dina anhöriga.

Våra nära och kära kan givetvis dra hem mörka entiteter och energier, som påverkar oss. Våra anhöriga kanske inte vill göra Reningsprogrammet, de kanske inte tror på ”sånt” och inte är öppna för detta alls.

I din reningsprocess är det väldigt viktigt att också din omgivning och de du umgås mycket med inte sänker dig. Därför har vi skapat denna session för att stödja dig här.

Under ledning av mina guider har de gett mig instruktioner hur vi kan komma till rätta med detta dilemma.

Under sessionen arbetar vi för Det Högsta Bästa för personen i fråga dvs den anhöriga, och vi ser till att följa personens själsliga kontrakt och var de befinner sig i sin utveckling, så att det inte strider mot deras fria vilja.

Vi kommer att jobba med att ta bort mörka entiteter och negativa energier i första hand. Vi jobbar med det som är det allra viktigaste, så att deltagaren, dvs den som anmält sig till programmet inte ska fara illa.

Att operera bort chip/implantat och ta bort initieringar är en mera omfattande procedur, där den fria viljan ofta hindrar oss från att ta bort dessa. Men det kan finnas en möjlighet att ta bort dessa.

Denna healingsession blir en kombination av de olika sessionerna i Del 1, men inte lika omfattande.

Vi kommer även att jobba med att rena missbruksenergier och koppla loss från beroende/missbruksfältet.

Video 4 - Rening från Mind Control

Under den fjärde healingsessionen kommer vi att jobba med att ta bort kopplingar till de mörkas kontroll, som t ex mind control, hjärntvätt och olika märkningar av oss.

Sessionen kommer att utföras uppe på ett skepp och det blir som en operation som utförs av mig och healingteamet.

Eftersom vi har levt i tusentals år under de mörkas kontroll behöver vi göra en rejäl storstädning för att ta bort alla de kopplingar som har satts på oss genom olika livstider.

Det handlar om mind control, via bestrålning av olika frekvenser, TV/Radio/Medias hjärntvätt, olika märkningar/kopplingar genom t ex vaccinationer som har satts på oss samt kopplingar till mörka morfiska fält. Dvs tanke-/känslofält som man kan koppla in sig på och tyvärr fastna i, så det som tillhör fältet loopar och upprepas om och om igen.

Vi kommer under den här healingsessionen att ta bort alla dessa kopplingar som du utsatts för genom dina livstider under mörk kontroll.

Vi kommer även att jobba med att rena bort mörka energifält och felprogrammeringar som de mörka har satt på olika saker, t ex försköningen av jakt/dödande, förvridna programmeringar av sex mm.

Sessionen avslutas med att du återkopplar till din själsliga essens och förstärker kontakten och energin av den.

Video 5 - Dimensionsskifte från de mörka kopplingarna

Under den femte healingsessionen får du möjligheten att göra ett dimensionsskifte där du förflyttas upp till en dimension där de mörka kopplingarna inte kan existera.

Du frigörs på så sätt från de mörka kopplingarna. Det är som en sorts bortkoppling och även en aktivering av ditt energifält till att kunna existera och verka från en ny och högre dimension.

Vi kommer under healingsessionen börja med att utföra en rening av ditt DNA, så att de mörka krafterna inte kan koppla in sig på dig via ditt DNA.

Ditt DNA kommer också att kopplas till de ljusa tidslinjerna.

Vi kommer därefter genomföra dimensionsskiftet.  För att sedan etablera denna nya nivå i dig och ditt energifält.

Tanken med detta är förstås att de mörka krafterna inte ska kunna koppla in sig till ditt energifält.

Vi kommer även att arbeta med att rena dig från självdestruktiva beteenden, då det framförallt är dessa som bidrar till att sänka sig själv.

Återkopplingar (5 st)

Zoë återkopplar efter varje session.

“Efter husrensningen kändes ett ENORMT skifte som om en helt ny tidsera börjat! Är också såå tacksam för rening av anhöriga och alla sessionerna! Hjälper så mycket!”

Maria

Uppsala

”Jag lägger mig ner och tar emot healingen och känner hur mina olika chakran renas och fylls på med ljus och färg. Jag somnar så småningom och vaknar pigg, glad och energifylld. Tack för ett underbart verktyg!”

Aleksandra Melin

Norrköping

”Jag har haft sån smärta i båda mina fötter 10-12 år efter en olycka men känner nu att jag har mindre värk när jag går. Går med lätta steg.”

IngMarie

Ljusne

”Jag har varit sockerberoende ända sedan i mammas mage. Nu har det bara gått två dagar men jag känner att något i mig har skiftat och jag känner ingen sockersug längre. Tack!”

Elisabet

Malmö

Introduktionsvideo Del 2

Zoë berättar ingående vad Del 2 av Reningsprogrammet består av.

Andra vibrationshöjande verktyg

Kan kombineras med programmet. Gör ej under själva healingsessionerna.

1. Hjärtmeditationen

Gå inåt i ditt hjärta och stärk ditt ljus – Ingår i programmet!

2. Expandera ditt Ljus

Koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket – Ingår i programmet!

3. Hedra och försonas med 3D

Försonas med och hedra musik, familj/släkt, systemen, kost, personer, släppa taget om – se på det med kärlek – Köpes till HÄR!

4. Ditt kvantsprång till den nya jorden

Du ställer in dig på/tonar in dig till den nya jorden – Köpes till HÄR!

 

Frågor & Svar

Hur vet jag om jag behöver rena min energi?

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte. Börja med att titta på introduktionsvideon och känn därefter in om du behöver rening. Du har din unika livsväg att gå och det är bara du som vet vad som är rätt för Dig.

Hur gör jag Reningsprogrammet?

Du loggar in på din kurssida (länk och lösenord skickas till dig) och lyssnar på varje video och följer Zoës instruktioner. Varje video är ca 20-30 min lång.

Du behöver ej ha tidigare erfarenhet av healing eller dylikt. Alla kan ta emot denna healing och rena sig.

Måste jag göra Del 1 innan Del 2?

Ja, Del 1 lägger grunden i din reningsprocess så att vi kan gå djupare under Del 2.

Är det mer än 6 månader sedan du gjorde Del 1, gör gärna om det igen innan du gör Del 2.

Hur vet jag att allt är renat?

Reningsprogrammet fungerar hundraprocentigt, men det kan vara saker som håller dig tillbaka, t.ex rädsla. Då behöver du arbeta med att släppa din rädsla, då den kan göra att du  fortsätter att dra till dig negativa energier osv.

Varmt välkommen till detta kraftfulla och starkt renande healingprogram!

”Jag har i 10 år längtat efter precis det här med att få hjälp med att rena mitt energisystem, mina chakran, mitt hem. Jag har bett om det hur många gånger som helst och nu har jag fått det. Känner mig så innerligt tacksam, lycklig, lätt och strålande. Har fått tillgång till mer av mig själv känns det som. Tycker att jag ser annorlunda ut när jag ser mig själv i spegeln.”

Linda Krogerus

Göteborg

”Tacksamheten för livet och livets gåvor och den strålande energi och lycka jag känner nu. Färgerna har kommit tillbaka in i livet bokstavligen. Energin integreras mer. Kommer ihåg när de försvann, det var ungefär 30 år sedan. Är så glad och tacksam för att jag funnit Zoë.”

Anna Hendeberg

Spanien

“Det var som att vakna upp ur en lång jobbig mardröm, att ha åkt torktumlare i flera år och helt plötsligt landa på fötterna, öppna ögonen och ha en integritet.Jag behöver inte förklara, försvara och be om förlåtelse över att jag finns till. Det var en underbar stund att känna denna “rosa bubbla” omsluta mig med sådan kärlek och sådant lugn.”

Maria

Järvsö

Dementi

Reningsprogrammet behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield