Aktivera Ljuskoder Del 2 – Sphinxen

333kr

Följ med på en andlig energiresa till Sphinxen för att hämta upp och aktivera Ljuskoder. I en live-sänd healingmeditation förflyttar vi oss gemensamt till denna kraftplats.

Ljusuppdrag med Zoë

LIVE torsdag 9 februari kl19

Du kan se sändningen och göra Ljusuppdraget i efterhand också.

Det går bra att ta del av Del 2 även om du inte var med på Del 1.

Under det andra uppdraget kommer vi att resa till Sphinxen i Egypten.

Vi tar oss under Sphinxen till ”The Hall of Records” via Den Gyllene Salen.

Under den första delen av uppdraget kommer vi att ta emot ljuskoder från väggarna i Den Gyllene Salen. Koderna används i detta Ljusuppdrag och även i nästa.

Vi hämtar en nyckel från den heliga sarkofagen, som vi sedan öppnar upp och får tillgång till ”The Hall of Records”. Vi tar emot Ljuskoderna som finns inkodade här. Här finns vår historia bevarad, vilket ger en högre förståelse för hela vår existens. Vi hämtar på detta sätt hem vårt ursprung – vår ursprungliga kraft.

Ljusuppdraget övervakas av våra Stjärnfamiljer.

Använd gärna 533-kristallen, om du har den, då det underlättar processen.

Zoë berättar mera om detta Ljusuppdrag i videon nedan.

Budskap från Thot inför Ljusuppdraget i Sphinxen

Hur går det till?

  • Du bokar in dig genom att göra en beställning här.
  • Du får en länk till Live-sändningen i din orderbekräftelse, och du kan även titta på och ta del av Ljuskoderna i efterhand.
  • Dela inte länken i respekt för Zoës arbete.
  • Har du information att dela inför uppdragen, går det bra att maila till info@zoeland.se
  • Under uppdragen är även chatten (i live-sändningen) öppen där du kan dela med dig av eventuella ledtrådar och upplevelser.
  • Alla bidrag är viktiga!
  • Du behöver inte ha några förkunskaper eller erfarenhet av liknande arbete. Känner du en dragning till en eller flera av uppdragen, bokar du din plats nedan.
  • OBS! Det är inget måste att ta del av dessa Ljuskoder för att vara med i Uppstigningen!

Aktivera Ljuskoder med Zoë

Energiresor till kraftplatser och kraftföremål

Följ med på andliga ljusuppdrag, där vi likt Indiana Jones följer de antika spåren tillbaka i tiden och hämtar upp svunnen visdom.

Vi beger oss iväg på energiresor till olika kraftplatser och kraftföremål för att hämta upp och aktivera Ljuskoder. Dessa Ljuskoder är viktiga nu i Uppstigningen, för att komma vidare till nästa steg i vår evolution.

Tiden är nu inne att hämta upp dessa Ljuskoder, som varit gömda i tusentals år, och låta dessa aktivera oss och hela kollektivet, i nästa steg. Vi lägger även in Ljuskoderna i Det Gyllene Ljusnätverket, som är mallen för den nya jorden.

Du tar emot dessa Ljuskoder i ditt energifält och låter de få aktivera dina gåvor, förmågor och minnet om din oändliga gudomliga storhet.

Du får ta del av en enormt kraftfull healing som förändrar dig till en uppgraderad version av dig själv.

Aktiveringen av Ljuskoderna fungerar även som en förberedelse för First Contact och Hybridbarnens återförening med oss.

I introduktionsvideon berättar Zoë mera ingående om dessa uppdrag och anledningen till att vi gör dem.

VAD DELTAGARNA SÄGER OM LJUSUPPDRAGET I DEL 2:

“När vi skulle placera händerna mot väggen kände jag hur jag fick in en massa koder genom händerna som spred sig ut i hela min kropp. Nu efteråt upplever jag att när jag tar in personer i min närhet så vet jag intuitivt frågor jag kan ställa eller hjälp jag kan ge dem vid exakt rätt tidpunkt. Jag får intuitiva impulser och det känns väldigt bra.”

Kerstin Svanström, Alingsås

“Tack snälla för en fantastisk upplevelse och äventyr. Jag fick inte med mig några nycklar, men väl massa vitt ljus och ett lila klot som fortfarande är närvarande. Tack för allt!”

Katarina, Västerås

“Först och främst vill jag tacka för detta otroliga äventyr som dessa ljusarbeten är. Vi var nere under Sphinxen i salen där vi skulle ligga ner och ta emot koder. Där såg jag hur det liksom ”regnade” ner små kristaller i slow motion över oss och in i oss allihopa. Det glittrade så vackert!”

Anette Sandberg, Nyland 

“Uppe i huvudet på Sphinxen etablerade jag först en gyllene stråle av underbar gyllene energi precis rakt fram som gick spikrakt, genom tredje ögat på Sphinxen och vidare in i pyramiden bakom. Sedan när Zoë sa Sirius så blickade jag mentalt upp i skyn och fick en kontakt som var enormt stark. Kändes som att mitt tredje öga öppnats som en ladugårdsdörr”.

Fredrik, Stockholm

“Det var så underbart att stå framför Sphinxen och jag försökte att se upp i stjärnorna men såg ingenting men sen kom bilder till mig som i flash. Jag är så tacksam att jag var med här, det känns så viktigt och skönt att kunna delta i med ett gemenskap”

Camilla Schwartz, Boda

“När vi skulle ta emot koderna kändes det som att hela kroppen fick något. Zoë nämnde “Remember”, jag grät och ryckte och såg bevingade varelser komma emot mig. Jag har bevingat ursprung känns det som. Även om jag “bara” är en enkel mottagare så känner jag tacksamhet och vördnad att få vara med dessa aktiva ljusarbetare! TACK!”

Anna, Stockholm

“Entiteten som jag varit i kontakt med innan uppdraget kom in i gyllene salen och uttryckte sin tacksamhet för det viktiga ljusarbete vi utför.”

Anneli

“Wow, vilken resa och upplevelser! Jag är glad och tacksam för att kunna bidra. Jag kommer att dela med mig av koderna till dem jag möter. Tusen tack för det fina förarbetet och hela processen. Vi ses vid nästa uppdrag.”

Aleksandra Melin, Norrköping

– 

“Tack för den spännande resan. Det känns viktigt det vi gör. I natt har det verkligen jobbat! Så fort jag slöt ögonen var jag inne bland ljuskoderna igen. Spännande! Så kraftfullt!”

Lennie

”Så fort jag hamnar under Sphinxen vill jag prata Light Language och jag säger något i stil med ”Öppna upp för ljuset, för in ljuset”. Jag upprepar detta gång på gång. Jag känner hur mitt pann- och kroncharka öppnar upp, känns som hela huvudet ska krackelera och öppna sig, det gör ont. Jag känner också att 5-33 smycket är aktiverat och skapar en tung och stram känsla på mitt bröst, det spänner i solar plexus som också är aktiverat.”

Maria

”Kom in i ett lite större rum med förgyllda väggar och energin slog mot mig i vågor så det gungade i mig. En pyramid i miniatyr skickade ut den här kraftfulla energin. Jag kunde känna olika sensationer under processen. Kroppen började vagga, huvudet rörde sig på olika sätt och vibrerande energi. Jag älskade att vara där, så välbekant.”

Kerstin Andersson, Kålleskär

”Wow, vilken resa vi gjorde tillsammans! Jag var inte beredd på allt jag skulle göra så jag blev glatt överraskad. Det runda rummet jag kom in i har använts som ett hemligt rum dit bara de högsta prästerna hade tillträde för att kunna stå i direkt kontakt med gudarna och källan. Guldboken som låg på podiet innehåller information från prästernas kanaliseringar och även nycklar och koder som ska användas i nästa uppdrag.”

Katarina Berglund, Stockholm

Dementi

Healingmeditationerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield