facebook

Chakrahealing (mp3-inspelning)

266kr

Zoë jobbar med att stärka, rena och balansera dina chakran efter det klassiska 7-chakrasystemet. Ta del av Zoë´s chakrabalansering idag.

Beskrivning

Ta del av Zoë´s chakrahealing via en mp3-inspelning (ljudfil).

Zoë jobbar med att stärka, rena och balansera dina chakran. Hon jobbar sedan upp ett energiflöde i dom och avslutar med att få igång rotationen i vart och ett av chakrana. Zoë jobbar efter det klassiska 7-chakrasystemet.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de helande energierna!

1. Introduktion

2. Chakrahealing (45 min)

Total speltid: 46 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Ecstasy of Being”

 

OBS! Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

 

Läs även om Zoë:s:

Stärkande healing

Lugnande healing

Renande healing

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Denna healing är givetvis inte individanpassad och motsvarar inte en vanlig healing session för Zoë. Den fungerar istället som en allmän healing.