facebook

Lugnande healing (mp3-inspelning)

266kr

Zoë jobbar med att lugna ner ditt energisystem, så att du kan komma ner i varv till ett mera avslappnat tillstånd genom att tillföra mjuka kärleksfulla energier.

Beskrivning

Ta del av Zoë´s lugnande healing via en mp3-inspelning. Zoë jobbar med att lugna ner ditt energisystem, så att du kan komma ner i varv till ett mera avslappnat tillstånd. Hon jobbar med att tillföra mjuka kärleksfulla energier, som verkar lugnande på ditt energisystem. Öppna upp och ta del av inspelningen med de helande energierna!

1. Introduktion

2. Lugnande healing (45 min)

Total speltid: 46 min  

 

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”A Soothing Caress””

© & ℗ Zoëland 2016

 

OBS! Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

 

Läs också om Zoë:s:

Stärkande healing

Chakra healing

Renande healing

 

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Denna healing är givetvis inte individanpassad och motsvarar inte en vanlig healing session för Zoë. Den fungerar istället som en allmän healing.