facebook

Stärkande healing (mp3-inspelning)

266kr

Zoë jobbar med att stärka ditt energisystem genom att förstärka dina energikanaler i kroppen. Ta del av Zoë´s stärkande healing via denna mp3-inspelning.

Beskrivning

Ta del av Zoë´s stärkande healing via denna mp3-inspelning.

Zoë jobbar med att stärka ditt energisystem, så att du kan förankra dig i din inre kraft. Hon jobbar med att förstärka energikanalerna i kroppen, framförallt ljuspelaren, som går igenom mitten av kroppen, och även de energikanaler som går parallellt med ljuspelaren.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de stärkande energierna!

 

1. Introduktion

2. Stärkande healing (45 min)

Total speltid: 46 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Journey”

© & ℗ Zoëland 2016

OBS! Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

 

Läs även om Zoë’s:

Chakra healing

Lugnande healing

Renande healing

Energiboostande healing

 

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Denna healing är givetvis inte individanpassad och motsvarar inte en vanlig healing session för Zoë. Den fungerar istället som en allmän healing.