facebook

Renande healing (mp3-inspelning)

266kr

Zoë jobbar med att totalt rena ditt energisystem med hjälp av mycket starkt ljus. Ta del av hennes renande healing idag!

Beskrivning

Ta del av Zoë´s starkt renande energier via denna mp3-inspelning med renande healing.

Zoë jobbar med att totalt rena ditt energisystem och din fysiska kropp med hjälp av mycket starkt ljus. Var beredd på att du kan få starka utrensningssymptom, så se till att dricka mycket vatten samt att vila.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de starkt renande energierna!

 

1. Introduktion

2. Renande healing (45 min)

Total speltid: 46 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Journey”

 

Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

 

Läs även om Zoë:s:

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Denna healing är givetvis inte individanpassad och motsvarar inte en vanlig healing session för Zoë. Den fungerar istället som en allmän healing.