Rosenkvartshjärta NY

160kr

Rosenkvartshjärtat är programmerat med ovillkorlig kärlek enligt  Atlantean Crystal Technology™. Kristallen hjälper dig att nå och förankra energin av ovillkorlig kärlek i din kropp.

I lager

Rosenkvartshjärta

programmerad med ovillkorlig kärlek

 

Rosenkvartsen är programmerade med ovillkorlig kärlek. Programmeringen är gjord enligt den kristallteknologi som användes på Atlantis, Atlantean Crystal Technology™. Tekniken är baserad på Zoë´s minnen från Atlantis då hon arbetade med att programmera kristaller.

Kristallen hjälper dig att nå och förankra energin av den ovillkorliga kärlek i din kropp. Hjärtat hjälper dig att bära den kärleksfulla energin och hålla den under längre perioder. Kristallen hjälper dig även att öppna upp hjärtat till dig själv, till andra, till universum och till högre sfärer.

Ha kristallen på dig och/eller meditera med den för att få extra stöd och hjälp. Ju mera du använder kristallen desto bättre lär du känna den.

Kristallen är ca 2.5-4cm bred.
Utseendet varierar, då det är naturmaterial.

 

OBS! Rena kristallen under rinnande kallt vatten i några sekunder innan du använder den för första gången. Låt den gärna bada i månljus och solljus emellanåt.

Använd kristallen som en personlig ägodel.

Använd gärna Rosenkvartshjärtat då du lyssnar på Hjärtmeditationen. Anmäl dig till Nyhetsbrevet och få den korta versionen av meditationen gratis.

För frågor, mejla oss på info@zoeland.se

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield