facebook

WOW!!

Nu har jag fått den första feedbacken från de som har lyssnat på inspelningarna av Cosmic Language.

Vilken fantastisk respons!! Oj oj oj… Det är verkligen helt otroligt!!!

Jag är såå överväldigad! Det är en sådan ära för mig att dela med mig av detta. Jag fällde några tacksamhetstårar när jag läste om era upplevelser… jag blir så rörd.

Jag var uppriktigt sagt väldigt nervös för hur detta skulle tas emot. Även om jag alltid litar på min starka intuition, den vägledning och de budskap jag får, så var det ändå otroligt pirrigt att dela med mig av detta kosmiska språk. Det är ju ”bara” en massa stavelser och det låter ju oerhört roligt. Hi hi hi…

Men, att det fanns en mycket viktig betydelse i det som sas, visste jag i djupet av mitt hjärta.

Min uppgift är ju att sätta igång och aktivera krafter och gåvor i andra. Det är som att energierna som kommer igenom trycker på vissa knappar och därmed sätter igång processer.

Det är så fantastiskt att få bevittna allt det som sker för er när ni lyssnar på inspelningarna.

Jag visste djupt inom mig att detta var viktig information som skulle ut i detta skede av Uppstigningen och att många människor skulle få mycket glädje av energikoderna på många sätt. Information som handlar om Jordens historia, våra nya uppdrag och de kommande stegen i Uppstigningen.

Men, även om jag visste så kunde jag ändå inte tro att det skulle bli en sådan fantastisk respons.

Ett underbart samskapande tillsammans med er när det är som allra bäst!

Några som har lyssnat har upplevt det ungefär som vanlig healing med stickningar, svepande energier och en fridfull känsla.

Det är flera som känner igen språket och som spontant har börjat prata det efter att ha lyssnat. En del förstår det, en del inte. Många får mycket information som ligger inkodat i orden. Information om deras nästa steg i livet och viktiga händelser i det förflutna.

Jag är sååå enormt tacksam för alla era fina mail med alla magiska berättelser. TACK TACK TACK!!!

Även om inspelningarna av Cosmic Language från början var tänkt som ett extra verktyg under 21-dagars healingen, kommer vi att släppa dessa till allmänheten inom kort. Det känns viktigt att alla får ta del av detta.

Här är några av lyssnarnas upplevelser:

__

“Wow!! Har lyssnat till alla tre spåren och är så överväldigad. När jag väl släppte taget i att jag inte förstod någonting av orden så kom betydelsen till mig. Så mycket information och så mycket healing. Det här är underbart, viktigt och så betydelsefullt. Kände även fysiskt hur det arbetades med mig under tiden jag lyssnade. Fick så mycket värdefull information om min väg och var vi är på väg. Hoppfullt, busigt, kärleksfullt och ja helt enkelt underbart. Kommer lyssna många gånger på dessa spår. Tack, tack tack!!!”

Jessica Mossberg

__

“Så fort jag hörde Zoë börja prata på spår 2 började jag gråta. Kom i vågor hela första halvan. En sorg, en längtan, något som slog an hos mej. Nästan som en blixtsnabb igenkänning dom första sekunderna. Sen blev jag lugn och bara lycklig. Jag började dom sista minuterna “kommentera” då jag lyssnade utan att medvetet förstå ett smack av vad vare sig Zoe el jag själv sa. Mycket märklig upplevelse.”

Inga Nyström

“När jag lyssnade på spår 2 kom ett vitt ljus/energi genom kronchakrat och svepte genom hela mig ända ner till tårna – kraftfullt och samtidigt med yttersta varsamhet.”

Ann-Sofi

“Jag har lyssnat på den första inspelningen och det var helt fantastiskt. Det var som att lyssna på en bön på ett annat språk. Jag fick information om det som hände i Lemurien.”

Gun-Britt

STORT VARMT TACK för er härliga feedback!!

Massa kärlek till er!!

Zoë

5 Kommentarer

 1. AnnMarie Erngren

  Hej! Har anmält mig till 21-dagars healing med start 25 nov-19.
  Anmälan gjordes 18 nov.
  Undrar vad Cosmic Language kostar?
  Mvh AnnMarie

  Svara
 2. Jenny

  Coolt!! Detta är precis vad jag behöver! Skulle väldigt gärna vilja ta del av denna fantastiska energi!!!
  Ljus & kärlek!
  /Jenny

  Svara
  • Anette Zoeland

   Hej Jenny! Välkommen att ta det av det kosmiska språket. Den finns nu att köpas för deltagarna av 21dagars healingen november 2019 och efter några veckor släpps den till alla. Allt gott, Anette

   Svara
 3. Annelie Nilsson

  Får vi alla ta del av dessa magiska ord❣️Ser verkligen fram emot det

  Svara
  • Anette Zoeland

   Ja, Zoë’s Cosmic Language, kommer att släppas till alla om några veckor. Härligt att du vill ta del av det kosmiska språket! Vi kommer meddela alla via vårt Nyhetsbrev då den finns i webshoppen.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.