facebook

Kit – Healing (mp3-inspelningar)

1,330kr

Beskrivning

Ta del av Zoë´s starka healingenergier via detta healing kit med 5 olika mp3-inspelningar.

I detta healing kit ingår följande healinginspelningar:

 

Renande healing

Zoë jobbar med att totalt rena ditt energisystem och din fysiska kropp med hjälp av mycket starkt ljus. Var beredd på att du kan få starka utrensningssymptom, så se till att dricka mycket vatten samt att vila.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de starkt renande energierna!

Längd: 45 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Journey”

 

Chakrahealing

Zoë jobbar med att stärka, rena och balansera dina chakran. Hon jobbar sedan upp ett energiflöde i dom och avslutar med att få igång rotationen i vart och ett av chakrana. Zoë jobbar efter det klassiska 7-chakrasystemet.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de helande energierna!

Längd: 45 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Ecstasy of Being”

 

Stärkande healing

Zoë jobbar med att stärka ditt energisystem, så att du kan förankra dig i din inre kraft. Hon jobbar med att förstärka energikanalerna i kroppen, framförallt ljuspelaren, som går igenom mitten av kroppen, och även de energikanaler som går parallellt med ljuspelaren.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de stärkande energierna!

Längd: 45 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Journey”

 

Lugnande healing

Zoë jobbar med att lugna ner ditt energisystem, så att du kan komma ner i varv till ett mera avslappnat tillstånd. Hon jobbar med att tillföra mjuka kärleksfulla energier, som verkar lugnande på ditt energisystem.

Öppna upp och ta del av inspelningen med de helande energierna!

Längd: 45 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”A Soothing Caress”

 

Energiboost

Boosta dig själv med Zoë´s starka healing. Låt energierna få stärka och ljusa upp där det behövs.

Ge dig själv extra påfyllning av ljus med denna energiboost!

Längd: 45 min

Musik: Christopher Lloyd Clark, ”The Ecstasy of Being”

 

OBS!
Nedladdningslänkarna i din order är giltiga i 7 dagar

Du kan ladda ner filerna i detta healing kit max 10 gånger och länkarna blir ogiltiga efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

 

Dementi

Sessionerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen.

Zoë avråder dig att sluta med ev. medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Detta healing kit är givetvis inte individanpassat och motsvarar inte en vanlig healingsession för Zoë utan den fungerar istället som allmän healing.