Att rena sitt energisystem är en väldigt viktig del i Uppstigningen.

Vi utsätts dagligen för negativa energier i den omvälvande process som jorden genomgår just nu.

Då de kollektiva och individuella blockeringarna förs upp till ytan är det oundvikligt att inte känna av och påverkas av energier som inte gagnar oss i vår Uppstigning.

Det kan många gånger kännas frustrerande som empat att vara så sensitiv och känna av så mycket.

Uppstigningen kräver att vi håller en så hög frekvens vi bara kan – hela tiden.

Genom att vara medveten om sina och andras energier, och hur man på bästa sätt hanterar dessa, kan man underlätta sin process avsevärt.

Det är viktigt att veta hur man skyddar sig och renar sig i dessa tider av kaos-energier. Jag vill ge mitt perspektiv på detta med beskydd och rening.

Vi har tidigare lärt oss hur man skyddar och renar sig från negativa energier, entiteter, andar osv.

Den gamla andliga skolan har lärt oss att sätta upp murar mot det onda genom att be om hjälp från exempelvis Ärkeängeln Mikael.

Den gamla andliga skolan har lärt oss att det är någon eller någonting utifrån som ska skydda oss.

Men, i denna fantastiska process som vi genomgår i vår evolution tar vi tillbaka vår egen inre kraft.

Vi inser att vi har kraften att kunna skydda oss genom att utstråla det starka ljus vi redan är!

För mig kommer skyddet inifrån oss själva och skapar som ett ogenomträngligt skal runt oss.

Vi väcker kraften och aktiverar ljuset inuti oss, förstärker det och strålar sedan ut det med full kraft. Detta skapar ditt beskydd!

Vi både skyddar och renar oss själva genom att vara och utstråla den frekvens som inte vibbar med de negativa energier som vi inte vill ha i våra liv.

Genom att förstå hur Universum är uppbyggt, med de olika frekvensnivåerna, dimensionerna, och hur vi kan skifta vår egen frekvens kan vi välja att umgås med eller inte umgås med obehagliga energier och andar.

Dessa universella principer har man inte tagit hänsyn till i den gamla andliga skolan, som utgår från ett rädsloperspektiv.

Vi är stadigt på väg in i Den Nya Tiden och behöver därför skifta vår verklighetsuppfattning och hur vi navigerar mellan dimensionerna.

Samtidigt är vi i en övergångsfas där vi lär oss att ta tillbaka vår kraft och skifta frekvens för att matcha de olika dimensionerna.

I denna övergång använder vi såklart de metoder som fungerar för stunden och blandar sätt att skydda och rena oss, både från den gamla och nya eran.

I avsnitt 21 av Powerpodden fördjupar jag mig i ämnet Beskydd och Rening. Jag ger mitt perspektiv på hur jag ser på detta jämfört med vad vi tidigare har lärt oss. Du lyssnar HÄR!

Eftersom vi utsätts så mycket för negativa energier i dessa tider och det är så oerhört viktigt att vi håller våra energisystem rena, har jag fått förfrågan många gånger att ge stöd under denna process.

Så, under hösten kommer jag äntligen släppa Reningsprogrammet!!

Reningsprogrammet består bl a av fem stycken healingvideos där jag och Healingteamet jobbar med:
➢ Rening av negativa energier i vardagen
➢ Rening av mörka entiteter och portaler
➢ Borttagning av implantat och förbannelser
➢ Ta bort initieringar
➢ Skapa ett starkt beskydd inifrån

Detta är ett väldigt kraftfullt program och ett jättefint stöd i att rena dig från negativa energier!

Du kan redan nu tjuvkika på Reningsprogrammet HÄR!

I kärlek,
Zoë

 

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *