kanalisering 21-dagars Jeshua Quan Yin Agartha Galaktiska rådet

Kanalisering Yeshua, Galaktiska Rådet, Quan Yin och ljusvänner från Agartha

Inför 21-dagars healingen “Galaktisk gemenskap – återförening med våra kosmiska ljusvänner” har jag kanaliserat några av de som kommer att vara med oss under resan och dela med sig av sina magiska energier och sin visdom.

Det var en representant från det Galaktiska Rådet, som är en del av den Galaktiska Federationen av Ljus, Yeshua, Quan Yin och en av våra ljusvänner från Agartha som ville komma och prata med oss idag.

 

Vi startar vårens 21-dagars healing gemensamt den 10 april!

Sista dag för bok-tidigt-rabatten är den 3 april.

Läs mer och boka in dig här: 
https://zoeland.se/21-dagars-healing/

 

Du kan läsa kanaliseringen nedan alternativt lyssna till via den här länken:

Kanalisering Yeshua, Galaktiska Rådet, Quan Yin och ljusvänner från Agartha

21-dagars healing april 2024 Galaktisk gemenskap återförening med våra kosmiska ljusvänner kanalisering healing

Kanalisering Yeshua, Galaktiska Rådet, Quan Yin och ljusvänner från Agartha:

“Vi är så många som vill välkomna er in i en högre gemenskap. Vi står här med öppna armar och vi har väntat på er ankomst. Dagen är nu kommen och vi kan knappt bärga oss. Vi kommer att genomföra en process där ni får genomgå en typ av initiering från oss där vi börjar med en stark rening. 

Ni är så redo att höjas upp till en högre medvetandenivå och ett högre energitillstånd. Ni kanske tänker att ni måste lämna era kära bakom er men faktum är att ni alla hör ihop med varandra som i ett starkt nätverk. Ni kommer således att även lyfta upp de som går eller kommer så kallat efter er. Som en väv lyfts ni upp så andra också kan lyftas upp. Det ni gör, gör ni även för andra, vackert inte sant? 

Idag vill jag eller vi presentera några av de som under kommande healingresa är med och stödjer er i er uppstigningsprocess. 

Jag som talar till er idag representerar det galaktiska rådet, som är en del som ett utskott av Galaktiska Federationen av Ljus. Jag är med och samordnar denna healingprocess med alla deltagare från det jordliga, galaktiska och det kosmiska planet. 

Ni kommer nu idag att få träffa några av de ljusvänner som kommer att ge er energistöttning på er resa emot uppstigningen. Först välkomnar vi Yeshua!

“Välkomna mina systrar och bröder i ljusets tjänst. Ni känner mig som Jesus men under denna resa tillsammans träder jag fram som den mänskliga man som jag levde på jorden under erat 00-tal. Jag vill på detta sätt stärka er tro på er själva och er kapacitet att transformera era kroppar.

Då jag nu framträder som den man jag var när jag vandrade på jorden kan er transformationsprocess gå mycket enklare och smidigare för er. Jag kommer under healingen dela med mig av några nycklar som hjälpte mig i min uppstigning. Även om varje individs uppstigningsprocess är unik kan dessa nycklar vara helt avgörande för er process.”

Och här visar han mig (Zoë)  hur kroppens system är sammanlänkat med Alltet och att vi kan utnyttja det här och ta hjälp av det i vår uppstigningsprocess. Man hakar i sitt energisystem så det är “ihakat” i helheten så att säga. Han fortsätter så här.

 

“Det är lättare än vad ni tror. Ni bär även på många rädslor inför er Uppstigning, då detta är som en typ av dödsprocess. Er rädsla för döden är ett stort hinder för er Uppstigning och det är därför av största vikt att ni bearbetar och kommer förbi er rädsla för att dö.

Jag är glad och tacksam för att ni välkomnar mig att delta i er process. Jag känner mig ödmjuk inför ert stora förtroende för mig och min kapacitet. Som ni vet så är jag inte ensam. Jag har min kärleksgudinna och tvillingsjäl vid min sida, Maria Magdalena.

Vi är också många, många själar som är verksamma i Kristusljuset. Några är inkarnerade på er planet just nu. De flesta finns i de högre sfärerna och verkar därifrån. De eller vi stödjer hela jordens transformation från andra dimensioner.

Jag vet att många har satt mig på en piedestal men vi är många som har valt att väcka det heliga Kristusljuset i oss. Alla kan välja det. Jag är en av många representanter av Kristusljuset och jag valde att inkarnera som Yeshua från Nasaret. Kalla på mig eller oss när ni så önskar. Jag/vi finns alltid här för er och dig. Tack. “

(Så bugar han)

Då kommer personen från galaskiska rådet in igen.

 

Tack Yeshua och vi har även Quan Yin, som önskar dela med sig av sin energi.” Nu kommer Quan Yin in här. 

“Jag representerar den feminina mjukheten, vilan, kontemplationen och varandet i det oändliga nuet. Känn min sirliga kraft och varsamhet. Detta är något som det saknas mycket av på jorden just nu.

Den feminina mjukheten, inkännandet, inlyssnadet är något som ni behöver odla och lära er att leva i. Ni har tappat den verkliga feminina kraften. Den kommer vi återinföra under er healingresa. Jag finns till ert förfogande för att väcka den feminina mjukheten i er. Tack för att jag är inbjuden att samverka med er.”

Här kommer personen (konferenciern) från det galaskiska rådet.

 

Tack Quan Yin för ditt viktiga bidrag och vi har även en väldigt speciell gäst här idag, nämligen en representant från Agartha. Då kommer det in en väldigt ung kille, skulle säga mellan 16-20 år gammal. Han ser kanske yngre ut eftersom de är så oförstörda.

“Jag representerar den unga, nya och friska människan, ni har många unga och barn hos er på jordens yta som har ett ursprung “från Agartha” De har tidigare levt med oss i andra liv och det finns t o m de som har en direkt koppling till oss i detta livet. Det är dessa, framförallt barn, som kommer att vara vägvisare i överbryggandet av världar.

Vi vill välkomna er in till oss, i första hand eteriskt. Vi bygger upp vår vänskap på ett energimässigt sätt. Ni får lära känna oss, hur vi har det och hur vi lever. Vi vill berätta för er om ert eller vårat gemensamma ursprung. Hur vi levde tillsammans då portarna mellan världarna stod öppna och anledningen till varför de stängdes, vilket ni redan känner till anledningen av.

Vi vill komma er närmare. Vi ser att ni har det svårt. Det är en process som ni behöver gå igenom på er resa. Misströsta inte, vi finns här. Hela himlen är full av era ljusvänner och vi bär er ända in i mål. Vi stödjer er i er process. Var snälla med er själva, ge er själva kärlek varje dag. Ha förståelse för allt ni går igenom och ha tålamod för er själva och processen som helhet.

De nytänkande krafterna är i majoritet så se fram emot den nya jorden som vi skapar gemensamt. Vi vill visa er hur vackert vi har det här, så vacker kan även jordens yta bli. Se det som en möjlighet, en mall, för storslaget skapande. Såhär vackert som vi har det är det tänkt att ni också ska få det. Det är möjligt. Vi visar er vägen dit.

Kom följ med oss, vi går tillsammans nu, sista biten går vi gemensamt, sida vid sida. Hand i hand. Vi känner så mycket kärlek till er, våra jordsystrar och -bröder. Så mycket kärlek. Vi känner så mycket med er i allt ni går igenom så ta våra händer och låt oss vandra den sista biten tillsammans. Varmt välkomna in i gemenskapen tillsammans med oss i Agartha.” 

Så kommer det galaskiska rådet in igen.

 

“Tack det var de tre som ville komma med stärkande och peppande ord idag. Tack.”

Varmt välkommen att läsa mer och boka in dig på 21-dagars healingen “Galaktisk gemenskap – återförening med våra kosmiska ljusvänner” här: https://zoeland.se/21-dagars-healing/

I kärlek,
Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *