Arvsynden är en programmering som ingår i mallen för 3D-verkligheten.

Den är liksom andra programmeringar också inlagd i energinätverket, fältet eller matrixet. Det är det vi har att förhålla oss till och som genomsyrar hela vår upplevelse och vårt varande.

Vi kanske inte märker av de grundläggande programmeringarna, för att de är en sån ”naturlig” del av vårat sätt att vara, leva och uppfatta oss själva och den här verkligheten.

När jag tonar in på energin så känner jag den som en blöt svart filt, som en tyngd som lagts på mänskligheten för att hålla oss nere.

Med denna programmering i fältet kan vi inte träda tillbaka in i vår gudomlighet.

Du kan säkerligen relatera till en känsla av att inte riktigt kunna komma hem, i sig själv eller till Gud. Det är som att det är något som skaver eller gnager. Något som känns grundläggande fel.

Att inte känna sig älskad fullt ut, inte kunna ta emot kärlek och inte kunna vara kärlek helt och fullt.

Att känna att man är fel eller gör fel, att man inte duger och inte är tillräcklig.

Det räcker inte med att bara vara. Det är det där tomrummet, det ständiga hålet i själen. Att aldrig kunna känna sig fulländad eller uppfylld. Som att ”jag måste göra lite till…”

Denna programmering tar sig i uttryck som att folk tänker dåliga och nedvärderande tankar om sig själv och andra.

Detta är kanske ingenting som man reflekterar över, eftersom det är en så ”naturlig” del i denna verklighet.

Många som är medvetna om detta och har aktivt jobbat med sig själva, har lyckats ta sig förbi denna programmering, helt eller i alla fall till viss del.

De har kommit i kontakt med det som finns utanför denna bubbla av programmeringar. Dock ser jag det som att vi inte lyckats bli fullständigt fria från denna programmering.

Min förhoppning är att vi tillsammans ska hjälpas åt genom ett gemensamt ljusarbete, för att kunna ta bort denna programmering.

När vi är så många, så kan vi hjälpas åt att nå upp till den kritiska massan, så att programmeringen tas bort helt.

Så för att skapa denna eviga skuldbörda på mänskligheten har mörka krafter alltså lagt in denna programmering av synd i det mänskliga medvetandet.

För att upprätthålla denna programmering, så att den ska fortsätta att leva, skapades också myten om Syndafallet i Edens lustgård.

Där ormen övertalade Eva att äta av den av Gud förbjudna frukten från Kunskapen träd och även att ge Adam en av frukterna. Konsekvenserna av deras olydnad, kallas för syndafallet, och är en bestraffning från Gud.

Genom att återberätta denna påhittade historia har man lyckats hålla denna programmering vid liv. Den energin för myten om syndafallet ska vi också plocka bort gemensamt.

Så, begreppet arvsynd syftar till att vi har ärvt denna synd och står därför redan från födseln i evig skuld till Gud.

Det här har ju varit ett effektivt sätt att ta vår gudomliga egenmakt ifrån oss. Och, det är bra att komma ihåg att vi har gått med på detta.

Vi har valt att träda in i en upplevelse av att vara separerade från Gud och att uppleva denna arvsynd, som en del i vår själsliga utveckling.

Men, många av oss är nu redo att släppa denna programmering för gott och träda in i en värld utan några villkor för kärleken och där vi inte är pålagda någon synd och skuld. Där vi upplever vår gudomlighet i varenda cell av vårt varande.

Du kan redan nu tona in dig på den känslan av total frihet.

Programmeringarna i 3D är också det som vi fokuserar på att avinstallera under vårens 21-dagars healing med temat ”Lös upp kollektiva programmeringar – koppla in dig till den nya jorden”.

Målet är att avprogrammera ALLT som tillhör 3D-verkigheten! T ex avprogrammera Osanningar, Separation, Offer, Rädslor, Ångest, Depression, Dystopi, Förvrängt och mörkt sex och Brist.

Den 17 mars gjorde vi gemensamt processen att ”Avinstallera Arvsynden”.

Du kan vara med i efterhand genom att klicka >> HÄR

Jag känner mig oerhört tacksam och exalterad över att vi har gjort detta tillsammans!

Så missa inte detta magiska Ljusarbete för oss själva och för mänskligheten!

I kärlek,
Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

2 Kommentarer

 1. Elizabeth

  Sååå bra beskrivet kära Zoe!😘 Denna eviga skuld som genomsyrar oss alla och tar sig olika uttryck. Jag var med igår vid avprogrammeringen och känner idag en obeskrivlig lättnad och befrielse i kropp, själ o hjärta. Har jobbat mkt med min ”egen synd/skuld”. Att göra det kollektivt och inse på djupet att det berör allas ”verklighet” gör susen! Ser fram mot nästa 21-dgrs med hela mitt hjärta! Hjärtinnerligt Tack till alla❤

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Åh underbart att du var med på avprogrammeringen av arvsynden Elizabeth!❤💫 Tack för din medverkan🙏

   Vi längtar så till 21-dagars!!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *