I slutet av sommarlovet väcktes en väldig kreativitet i mig. När kroppen och sinnet hade fått sin välförtjänta vila under min långa semester var det kreativa flödet igång. Många nya tankar, idéer, längtor och projekt föddes i början av augusti.

Bland annat väcktes en stark längtan att aktivt kanalisera mera. Allt det jag gör är egentligen kanaliserat. Alla 21-dagars etc. Mitt arbete är väldigt styrt av min arbetsledare från Sirius. Han ingår i Den Galaktiska Federationen av Ljus och ger mig de uppgifter som ska göras för oss i Uppstigningen.

Den 12 augusti 2021 frågade jag uppåt… Är det något som ska kanaliseras idag? Finns det någon information till mig?

Då kommer följande ord till mig.

”Jesus vill tala med dig…

Mitt älskade barn på jorden. Jag vet att du/ni har det kämpigt just nu och att det har varit så en tid. Det har varit arbetsamt på olika sätt för er.

Nu möter ni en hel del motstånd då ni frånsäger er all tyranni och träder in i er allsmäktiga kraft. För det är precis det som det handlar om. Att ni tar tillbaka er fullständiga gudomliga kraft. Ni frikopplar er från beroenden av utomstående källor och sätter er tillit till er egen kraft. Det var, och är, mitt budskap till er, speciellt i dessa tider.

Men, det misstolkades när jag vandrade vid er sida, fysiskt på jorden. De flesta valde att se upp till mig som en Gudom, istället för att jag visade eder att ni alla är Gudar och Gudinnor. Folket var inte moget ännu. Mina ord har sedan min tid på jorden misstolkats och omskrivits till att bli något helt annat än de var tänkta från början. De var tänkta som inspiration och att ni skulle se storheten i er själva. Men, istället blev jag satt på en ouppnåelig piedestal.

Nu är jag här igen, genom dig och genom andra kanaler för att upprepa mitt grundbudskap. Ni är alla Gudar och Gudinnor, och ni är här för att aktivera den kraften i er själva, på olika sätt. Jag vandrar vid er sida under hela den här processen. Ni behöver bara kalla på mig om ni behöver extra stöd. Nåden finns för er här hela tiden och kristusenergin eller kristusmedvetandet finns tillgängligt för er alla.

Ni är jag.

Jag är ni.

Vandra i Nåd/Walk in Grace

Himmelriket är här redan, om ni väljer så.

Himlen kan ni välja även under dessa pressade tider. Gå mellan regndropparna med medvetna steg. Håll huvudet högt ovanför det som känns tungt och utmanande och placera fötterna djupt ner i myllan och känn er hållna i stadigheten.

You’ve got this!/Ni klarar detta!

I all min kärlek till er,

Jesus

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

10 Kommentarer

 1. Eva

  Har du testat denna Jesus har du frågat honom om han är av det sanna ljuset i Jesus namn?
  Allt det han säger går emot Jesus egna ord i bibeln och det går emot hela budskapet i nya testamentet

  Svara
 2. Katarina Karlsson

  Var med på en trum cermni vid den senaste nymånen då jag såg ett mörkt kors med en skepnad som togs ner och korset blev först vitt sedan lyste det i guld

  Svara
  • Anette Zoëland

   Åh vad härligt! Ljuset vinner alltid!

   Svara
 3. Anna Mann

  Wow, jag kände Jesu närvaro och kärleken som strålade ut från honom! Tack!

  Svara
  • Anette Zoeland

   Härligt Anna!

   Svara
 4. eva

  WOW! äntligen kom sanningen till oss

  Svara
  • Anette Zoeland

   🙂

   Svara
  • Linda

   Så underbart att läsa denna kanalisering, speciellt eftersom jag själv hade ett starkt möte med Jesus den 1 augusti. ❤ 🙏

   Svara
 5. Berit Källvik

  Underbart! Vi måste lita på vår kraft.
  Tack

  Svara
  • Anette Zoeland

   Verkligen! Lita på din inre styrka, sanning och kärlek.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *