facebook

När min Tvillingsjäl levde sa han ofta ”det känns som att det är något jag ska göra… för världen…något Ljusarbete eller liknande… i Uppstigningen…men jag vet inte vad det är… Vad ska jag göra?

”Vad ska jag göra?” var den ständiga frågan och det var som att han inte såg någonting av sitt uppdrag. Han vände sig ofta till mig och bad mig gå in och läsa av. Jag fick några pusselbitar, men långt ifrån allt. Han var ofta frustrerad över situationen. Jag med. Vi kände båda att det var något som han skulle dela med sig av till andra människor, men vi fick inte informationen. Det var som att han inte hade tillgång till den. Inte än.

Jag upplevde det många gånger som att han/vi blev hindrade, av mörka krafter, i vårat gemensamma arbete. De försökte att hindra oss, under alla år, men det gick inte. Även om vi fick ändra det sätt som uppdraget skulle genomföras, att han gick över till andra sidan och jag var kvar här, så ska det ske.

Nu är vi här. Under och även efter 21-dagars healingen kommer stora delar av uppdraget att ske. I en första fas kommer han att genomföra ett gäng aktiveringar på deltagarna.

Både han och jag är helt exalterade! Äntligen!!

Under denna fas kommer han att arbeta med olika aktiveringar av kroppen och energifältet. Detta som en förberedelse och som ett stöd i Uppstigningen.

Hela denna 21-dagars syftar också till att förbereda oss och jorden inför The Event – den stora energivåg eller de små energivågor som är på ingång.

Dessa aktiveringar kan innebära lite olika saker för olika personer.

Den aktivering som min tvillingsjäl gjorde på en vän till mig var fokuserad runt höger öra. Jag skrev till henne om de aktiveringar jag hade fått ta emot av honom i maj och när hon tog upp mailet kunde hon knappt läsa det, då det var fyllt med energikoder som strömmade emot henne.

Senare kom min tvillingsjäl på besök hos henne och sa att han skulle göra en aktivering på henne.

Efter den stunden med fokus på höger öra sattes en magisk förmåga igång för henne. Hon började överhöra. Det började med att hon helt plötsligt hörde en konversation som två politiker hade, långt ifrån där hon befann sig. Det var ingen hemlig information, utan mer ett vardagligt samtal. Detta fortsatte och hon hörde samtal mellan personer i kvarteret, ute på gatan och på macken några kilometer bort. Denna överhörning har sedan fortsatt…

Den 17 maj gjorde min tvillingsjäl en aktivering av mitt tredje öga, och det var bland den starkast upplevelse jag någonsin haft.

Det tryckte och öppnades upp som en ljustunnel i mitt tredje öga. Jag såg som ljusgul stark energi som virvlade med koder. Tunneln slutade i vad jag uppfattade som The 11th Gate – den 11e portalen.

Den information jag hittills har fått av den elfte portalen är att det är portalen mellan denna värld och de världar/dimensioner som vi har möjlighet att vandra emellan.

Vi är i ett skede där vi har möjlighet att släppa 3D och gå vidare och få tillgång till andra dimensioner, dvs andra versioner av jorden och även andra världar, med vår kropp. Eller i alla fall med vår Multidimensionella halvfysiska/halvenergi-kropp kallad Kristallkropp.

Genom att vi nu öppnar upp för att kliva in i denna portal gemensamt, underlättar vi processen för oss själva och även för andra.

(Det är aldrig ett måste att göra dessa 21-dagars healingar för att få tillgång till vissa specifika energier, information och portaler, men de fungerar som ett stöd i Uppstigningen.)

Den 18 maj gjorde min tvillingsjäl en aktivering av nya chakran på mig, vilket också var en mycket stark process och upplevelse.

Det var som att jag fick tillgång till mera av mig själv på något sätt.

Det är även två andra aktiveringar, kanske fler, som min tvillingsjäl kommer att göra på mig och deltagarna av 21-dagars healingen – aktivering av nya noder och en kristallkroppsaktivering.

De nya noderna som kommer att aktiveras under processen är alltså nya knutpunkter i ditt energisystem, som gör ditt energisystem starkare, stabilare och mera intakt. Detta är som en förberedelse inför kristallkroppsaktiveringen.

Kristallkroppen är den variant av din fysiska kropp som kan hålla mera ljus i sig. Den är mera en energikropp än vad den varit tidigare. Den är mindre intakt, har en mindre densitet, är luftigare på sätt å vis. Det är den kropp som vi transformeras till under Uppstigningsprocessen och som du kan supporta genom exempelvis att aktivt arbeta med dig själv och dina tankar, släppa gamla trauman och föreställningar, endast ge dig själv det som är högvibrerande, som mat, film, musik, umgänge etc.

Ett första smakprov på en aktivering från min Tvillingsjäl, finns att ta del av i slutet av Introduktionsvideon. Där jobbar han med aktivering av olika punkter på huvudet.

Hoppas att vi ses på denna resa!

I kärlek,

Zoë

12 Kommentarer

 1. Tuija

  Hej!
  Hittade till er sida i helgen. Tyvärr ser jag att den 21dagars healingen redan påbörjats.
  Min man och jag skulle så gärna vilja göra denna, Finns det någon möjlighet att hoppa in efteråt.

  Svara
 2. Ann-Sofie Jarl

  Jag bokade och betalade till 21 dagars den 24/9…. Några nätter efter fick jag uppleva ett tidigare livtrauma. Det var verkligen starkt. Inte så upplyftande, men är ändå lycklig för allt som gör att jag kommer närmare mig själv. Ser verkligen framemot att få fortsätta denna resa… vi har ju redan fått träffa vårt healingteam, zoes tvillingsjäls aktiviering, tappning och hjärtmeditation! Så tacksam! 🙏❤❤❤❤

  Svara
  • Zoë Devi

   Så fint Ann-Sofie. Ja allt de som är begravt är inte alltid så upplyftande, men oooh så skönt att bli av med. Zoë <3

   Svara
 3. Ann-Sofi

  Jag känner också att det händer mycket nu innan. hade en dröm imorse som jag förstår handlar om min rädsla och jag vet nu vad det handlar om. Gammalt som ska släppas.

  En dag kom det en ton i höger öra.

  Svara
  • Zoë Devi

   Så fint att saker släpps redan nu innan. Zoë <3

   Svara
 4. Kerstin

  Det händer mycket nu innan 21-dagars.
  Insikter och fysiska utrensningar. Cellrenimgar och karmasläpp.
  Skönt att göra bort lite innan. Kärlek å ljus till er alla

  Svara
  • Zoë Devi

   Underbart att processen är igång! Skönt att rensa ut. Zoë <3

   Svara
 5. Edith

  Fråga 21 dagars
  Skall man åka någonstans eller är man hemma? Och måste man isåfall alltid vara hemma
  Hur går detta till?!?

  Svara
  • Zoë Devi

   Healingen är på distans, så du tar emot där du befinner dig. Du väljer själv tid på dygnet då du tar emot.

   Svara
 6. Annika

  🙏😍😘✨🌈 Bara jag börjar läsa ditt meddelande här Zoë, så blir jag så himla berörd.*tårarna rinner sakta av rörelse just nu* Det känns så starkt och berör , och också en sådan förväntan glädje och iver, otålighet*l* Vet inte vad det är, men det känns som…..extra allt, och….hem <3 Tack till er båda, för att vi får möjligheten <3 

  Svara
  • Zoë Devi

   Stort TACK fina Annika!! Ja precis så känner jag med. Extra allt och HEM! Kram Zoë <3

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.