facebook

Vi har alla en stark längtan till att komma vidare till nästa kapitel i jordens historia.

Vi känner oss rejält trötta på krig och elände, kontroll och tyranni.

Många av oss känner också av de tunga kollektiva energierna väldigt starkt just nu och det kan vara väldigt utmanande många gånger att hålla en hög frekvens i ljus och kärlek, i denna omvälvande tid.

Livet i 3D har varit tufft…och också väldigt lärorikt. Oj vad vi har vuxit som själar!

För varje steg vi har tagit, för varje läxa vi har lärt oss, har vi klivit upp på själens utvecklingsstege för att ta emot våra andliga simborgarmärken. Vi har varit och är såå fantastiska!!

För att kunna komma vidare i Uppstigningsprocessen så är det viktigt att bli klar med 3D.

Du behöver vara klar med dina läxor i 3D och ha slutit dina karmacirklar, för att kunna kliva upp på nästa nivå – ett multidimensionellt varande.

Det är samma sak för den själsliga utvecklingen som för undervisningen i skolan. Vi behöver kunna vissa moment för att gå vidare till nästa stadie eller klass.

Livet erbjuder oss att gå om samma klass hur många gånger som helst, tills vi har lärt oss. Det finns inga begränsningar för antalet upprepningar.

Under de senaste 2 åren har jag själv varit i en försoningsprocess med 3D, där jag medvetet försonats med mig själv och allt som varit i 3D.

Jag har vänt och vridit på mina motstånd kring saker å ting i 3D. Både personer, relationer, situationer, samhällsstrukturer, kosten, musik, film etc etc.

Jag har jobbat med att bli vän med mina val som jag har gjort i 3D, och jag har landat i att känna en kärlek till det som är sk lågfrekvent och tillhör 3D.

Jag har hedrat och försonats med det i total kärlek. Jag har hittat en ovillkorlig kärlek till det, istället för ett dömande, och jag har valt att hedra det och på så sätt slutit mina 3D-cirklar.

Så, kontemplera över vad du känner att du inte är klar med i 3D, det du känner ett motstånd kring, och omfamna allt med din stora kärlek.

Känn en stor tacksamhet för alla de upplevelser du har haft i 3D, de människor du har mött, situationer du varit i, val som du har gjort etc.

Fundera sedan kring det som du har tagit in och tar in idag, som musik, kost, TV/Radio, information, känn in om det tillhör 3D eller är en mera högfrekvent form?

Det multidimensionella varandet existerar bortom 3D, på en mycket högre frekvensnivå.  Det innebär att för att vi ska kunna leva där, behöver vi matcha vår frekvens genom att ta in mera högfrekvent energi i allt vi är och gör.

Så, steg ett är alltså att hedra och försonas med 3D, och steg två är att aktivt välja en högre frekvens i allt det vi lever, andas och äter osv.

Under 21-dagars healingen med temat ”Lös upp kollektiva blockeringar – koppla in dig till den nya jorden”, uppmanas deltagarna att göra en försoningsprocess där allt i 3D hedras.

Till denna omgång av 21-dagars healingen kommer det att finnas en inspelning där du får möjlighet att hedra allt i 3D i en stark försoningsprocess.

I videon nedan berättar jag mera om detta spännande försoningstema och kring denna viktiga process i Uppstigningen.

I Kärlek,
Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

2 Kommentarer

 1. Maria

  Kära Zoe, skulle du vilja ge tips på vad man kan göra på fritiden, så att man kommer ifrån tv tittande och allt som påverkar negativt. Vad brukar du göra när du är ledig? Vore kul att få dina erfarenheter. Jag ser på tv för att jag är uttråkad eller för att jag vill tänka på annat. Kram!

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Du kan starta nya hälsosamma vanor som främjar din hälsa och ökar ditt välbefinnande – saker som att börja en meditationsrutin varje dag, vara ute i naturen, träna, lära dig något nytt, äta en hälsosam kost och umgås med vänner eller annat som faller dig in. Kanske finns det något som du gått och funderat på länge men som du inte vågat göra?💜

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *