Många kan nog känna igen sig i att känna sig annorlunda och malplacerad på denna jord. Eller hur?!

Jag tror vi alla som vandrar en medveten väg fylld av andlig och personlig utveckling har fått uppleva mycket ensamhet och utanförskap.

Vi är många som kommer från andra världar, det som ibland brukar kallas för Starseed (Stjärnfrö). Vi blev placerade på utspridda platser på vår planet för att kunna genomföra denna enorma transformation.

Transformationen har pågått under en lååång tid och du har med all sannolikhet bidragit till den ända sedan du föddes. Du kom hit med din energi, dina uppvaknandekoder, till jorden för att väcka och transformera livet här.

WOW! Det är helt fantastiskt när jag tänker efter!

Svindlande och så minutiöst planerat, in i minsta detalj.

Vi blev utplacerade på våra poster för att föra ner vår ”Starseed”-energi just där, och vi har nog alla känt att vi varit långt hemifrån och ”in the middle of nowhere”.

Men, vi har klarat det! Vi har klarat uppdraget av att föra vårat hem hit, att föra himlen till jorden.

Under de senaste åren har vi börjat komma samman igen. Vi har från våra utposter kunnat få kontakt med våra ”Starseed”-kompisar och vårat nätverk har vuxit sig starkare. Vi står nu i stark kontakt med varandra och fler och fler i våra ”Soul Tribes” dyker upp och vi kan känna oss mera hemma igen.

Vårat ljusnätverk har vuxit sig så starkt att det nu håller energin för den nya jorden att födas.

I skapandet av ljusnätverket har vi genom åren också expanderat ljusnätverket till 3D för att överbrygga världarna och dra med sig 3D upp till nästa steg i jordens spirituella evolution. Som ett stort fiskenät av ljus för vi med oss det gamla upp till nästa nivå av utveckling. Så vackert!

Jag har många gånger känt och tänkt… ”när ska livet börja?

Det är som att jag har levt i en värld och tid där jag inte hör hemma, och jag har levt i en längtan efter den verklighet som vibrerar fullt ut i samklang med min Sanning.

Så, jag har inte känt att livet har börjat…på riktigt. Och i den stora transformation som vi nu upplever, när vi är mitt emellan det gamla och det nya, förstår jag på ett djupt plan att det liv jag har längtat efter börjar snart och i mig känner jag starkt att det redan har börjat.

För all den kärlek och det starka ljus som virvlar runt i min kropp nu, vittnar om att mitt liv, mitt LIV, nu har börjat.

Jag vibrerar med full kraft min Sanning. Min själsliga essens har väckts till liv och jag upplever en klar och mjuk ljuvlighet i mig. Så underbart!

Och det är här som vi alla, som har känt oss så annorlunda i större delen av våra liv, kliver in och blir mer och mer synliga.

För nu när vi aktivt skapar den nya jorden, behöver VI bli mer synliga ute i samhället. Vi kan inte längre gömma oss på våra kammare och i våra grupper.

För människor som lever i mycket rädsla behöver stöd, de behöver oss. Vi som jobbat igenom de flesta av våra rädslor och har förankrat en djup tillit, kärlek och ljus i oss.

Vi behövs där ute!

Vi behövs som medmänniskor och som vägvisare. Vi behöver stå där, som en reseledare, och vifta med ljusets flagga… ”Hit kan du gå, om du vill. Denna möjlighet finns.”

Det är VI som bygger den nya jorden med all den kunskap, visdom, information, kraft och styrka, som vi besitter.

Vi har blivit bespottade, trampade på, förlöjligade, inte tagna på allvar….

Vi har kanske levt undercover, levt dubbelliv, och inte vågat gå ut med det vi står för, med vilka vi är och vad vi har att ge.

Och, vi kan inte föra ett krig med det som varit och fortfarande är dysfunktionellt.

Utan vi skapar en parallell existens, en verklighet som vi sedan skickar ut kärleksfulla inbjudningar till.

Välkomna in hit! Du kan släppa lidandet och rädslor, och kliva in i friden, kärleken och glädjen”.

Så, vi kliver ut nu, på Livets arena, och visar vilka kärleksfulla varelser vi är.

Vi visar och delar med oss av det vi är bärare av och är här för att ge och bidra till.

Jag har under alla år väldigt ofta fått frågan:

Zoë, vilken är min själsuppgift?

Det är väldigt tydligt att alla vill fullfölja sitt ”mission”.

Så, du som har väntat på din själsuppgift. Den är här nu!

Kliv ut, som den du är och på ditt unika sätt. Ge av dina gåvor. Det som är DU.

Och efterfrågan för det vi har att erbjuda kommer att bli enorm!

Det är definitivt ingen slump att vi släpper Intensivkursen i Soul Vibration Marketing™ nu i höst, med en gemensam start den 30-31 oktober!

Du hittar och kliver in i din själsuppgift fullt ut. Så känner du att du inte riktigt vet vad ditt ”mission” är, så är detta en bra väg att utforska det på med hjälp av starka meditationer, övningar och föreläsningar.

Du får bl a träffa Det Högsta Rådet, som har stenkoll på din Själsuppgift, och kan ge dig information om hur du kan gå vidare i livet.

Du lär dig även mina hemliga, supereffektiva och billiga marknadsföringsknep, så att du kan nå ut till din unika målgrupp direkt.

Du lär dig att samskapa med din själs vibration, dvs du skapar och bygger upp t ex din verksamhet med hjälp av din unika själs essens.

Detta är ett helt nytt sätt att tänka. Detta är den nya eran inom marknadsföring, där allt sker för det högsta bästa.

Du skapar i linje med det du är här för att utforska, lära dig och utveckla. Och alla har sin unika plats, därmed finns heller ingen konkurrens.

Signa upp dig på en Gratis föreläsning i Soul Vibration Marketing™, där du får 5 framgångsnycklar till enkel och kraftfull marknadsföring.

Så, hoppas jag att vi ses på Intensivkursen i Soul Vibration Marketing™ den 30-31 okt!

Vi är här för att visa vägen hem.


Med värme,

Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

6 Kommentarer

 1. Joseph M baker

  Jag tycker att det du skriver är mycket intressant, och jag skulle gärna vilja veta lite mer!

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Härligt att du uppskattar Zoe¨s arbete😊 Vi har massvis med information som du kan ta del av gratis här på hemsidan så det är bara att kika runt.
   Om du har några frågor eller funderingar så får du gärna skriva in till oss på info@zoeland.se

   Svara
 2. Annelie Windegren

  Åh vad lustigt att du säger det, men jag har precis tänkt att det jag längtar efter att ge, är det som folk känner att de vill ha. Som nu när jag bjuder in till healingeventet på Hönö. Det går så enkelt. Så många som anmält sig 😉 Jag känner att intuition och självkärlek är några av de saker som kan rädda mänskligheten. Att när människor väljer det istället för att välja rädsla och andras sanningar.
  Att säga JA till sin egen sanning har varit min grej lääääänge. Så det känns som att det jag samlat på mig fram tills nu är en gåva nu som är redo att blomma.
  Tack fina Zoe <3

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Exakt så!💞 Härligt att redan upplevt att dina kunder strömmar till dig✨

   Svara
 3. Maria

  Hej Zoe, jag känner igen mig jättemycket i det här att inte känna sig hemma och när livet börjar, egentligen. Jag har under hela mitt liv känt mig som en betraktare och har svårt att hänga med i männskolivet, som jag uppfattar som väldigt begränsande, trögt, och med motstånd. Människor som fullständigt vräker ut saker, kränker, eller på annat sätt försurnat mitt liv, sedan barnsben. Jag har alltid känt mig som en ljusbärare och haft stark tro. På både änglar och andra ljusväsen, Gud, gudomlig energi osv. Livet på jorden är svårt och människor försvårar saker mot andra i onödan. Moder Teresa menade att Gud skickade henne dit hon behövdes, och kanske är det så med oss ljusbärare. Jag tackar dig Zoe, för alla videos som du gör. De behövs! Vi behövs! Vi vill ju att jorden ska vara ljusare och fredligare än när vi kom. kram

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Så sant Maria, det fina är att vi är inte ensamma utan vi gör det här tillsammans 💞

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *