Den här sommaren har jag upplevt en djupare och starkare närvaro med mig själv, som jag inte har upplevt tidigare.

Det känns som en stark aktivering har skett av mitt energifält och att i denna pulsering av ljus och liv genom min kropp, känner jag mig ihopkopplad med Alltets energi.

I somras valde jag att gå in i en djup vila och kontemplation med mig själv.

Jag har oftast befunnit mig i ett meditativt tillstånd, där en stark närvaro i Det Stora Ögonblicket har börjat befästa sig i mig.

Allt detta kom som en bonus när jag gjorde 21-dagars healingen ”Himmelskt SPA – njut av härliga energier”.

Under healingsessionerna så kunde jag släppa alla krav på mig själv och jag gick in i ett tillstånd av icke-prestation i en fullständig avslappning.

Här fick jag uppleva en total närvaro med Alltet.

Jag fick smaka på hur det känns att leva i Oneness, i etthet, i ett fält där vi är Ett med Allt.

Jag gör numera allt som oftast besök i detta fält, där jag också har uppmärksammat att det sker mycket synkronicitet. Jag har t ex märkt att en del runtomkring mig får exakt samma information som jag, att vi är i samma fält.

Så underbart ljuvligt!

Det Stora Ögonblicket är det gudomliga fält där alla potentiella möjligheter finns.

Det är skapelsens energi, det ögonblick där alla dina parallella existenser är, där tiden inte finns och där ALLT är samlat i en enda stor sfär av händelser.

Att kliva in i detta ögonblick, detta enhetsfält, är så stort och så enormt befriande för själen.

Detta är början till att kunna teleportera, dvs förflytta sig genom att försvinna från en plats och dyka upp på en annan.

Jag upplever det som att jag är mer och mer en energikropp än en fysisk kropp, eller i alla fall något sorts mellanting.

Efter sommarens ljuvliga 21-dagars resa känner jag mig så nära min själ, min essens.

Det känns så vackert! WOW!!

Det är som en vacker kärleksförklaring till mig själv.

Det har blivit som en fördjupning av hjärtmeditationen, som jag gjort under många många år nu.

Många av deltagarna har upplevt liknande och såhär skriver några av dem:

***

“Känns ljuvligt med spa behandlingarna. Jag lägger mig i spat varje kväll och somnar”

Alexis Hemberg, Stockholm

”Har påbörjat första Dag 1 – Helt sagolikt skönt. Känner mig fri, lätt, lycklig och som om jag är hur lång som helst. Innerligt TACK!!”

Carina Hoffman, Järfälla

”Sista dagen då jag äntligen fick nå källan igen, ååååh som jag längtat. Kan inte beskriva med ord hur lättad jag blev. Jag omfamnade Gud, för det liv han har givit mig. Tack för ännu en härlig 21-dagars healing.”

Ulrika Skog, Dvärsätt

”Det känns som jag är mer i nuet. Jag känner stark tillit att allt löser sig till det högsta bästa. Jag känner mig också närmare min själ, universum och alla hjälpare. Jag är väldigt väldigt tacksam för det.”

Alexandra Melin, Norrköping

”Det är som att jag nu har blivit så medveten om hur saker och ting är. Det har hittills blivit en skön trygg inre känsla av att nu är jag omhändertagen på bästa sätt med dessa underbara energier som vårdar mig ömt.”

”Mår jättebra, känns milt och fint.”

”Jag känner mig såå förankrad! HEL! TACK ZOË!”

”Det känns helt underbart.”

”Jag njuter fullt ut.”

***

Jag har även haft besök från flera olika ljusvarelser och civilisationer under mina healingsessioner.

Det har varit så vackra stunder med dessa ljusvarelser.

Det är så mycket kärlek!

Jag upplever att bandet till dessa ljusvarelser som jag vet är med mig och stödjer mig på min resa, har förstärkts avsevärt.

Jag känner mig så omhändertagen, hållen och buren. De känns såå nära mig, på ett helt annat sätt än tidigare. Helt fantastiskt!

Jag berättar mera om min kontakt med dessa ljusvarelser och även med min själsliga essens i Poddavsnittet ”Höj dig över kaoset!”.

Lyssna >> HÄR

Jag är så tacksam över att jag har fått uppleva allt detta under 21-dagars healingen ”Himmelskt SPA” och att även du får möjligheten att uppleva det samma.

Vi startar gemensamt den 1 september 2022.

Varmt välkommen med på denna avkopplande resa där du får möjlighet att vila och återhämta dig i himmelskt sköna energier!

Kärlek till dig,
Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

2 Kommentarer

 1. Hans

  Intressant, skulle behöva hjälp.

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Hej Hans! Skriv in till oss på info@zoeland.se så kan vi hjälpa dig vidare.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *