Slutorden från mig på WakeUp konferensen i Örebro kom tillsammans med en svordom. Jag brukar inte svära, men detta kom så starkt till mig. ”Kliv in i din kraft för i h-vete!” och ”Skippa svenskheten och Jante.”

Det bästa du kan göra för dig själv och världen just nu är att vara dig själv fullt ut. Så använd ditt mod och kliv ut på livets scen och visa vem du är. På riktigt! På ditt sätt.

Nu är det hög tid att verkligen kliva in i din fulla kraft, våga vara dig själv och vara autentisk.

När vi nu är inne i detta stora Skifte till det nya, är det oerhört viktigt att du är i kontakt med ditt sanna jag – din själsessens.

Är du inte i ”alignment” med den du verkligen är, är det lätt att halka med ett tåg som är på väg mot en destination du inte vill åka till. Så var noggrann med den du väljer att vara.

Jag har under alla år propagerat för att komma hem till den egna kraften, till det inneboende ljuset, och stråla det fullt ut!

En viktig del i det är att ta tillbaka dina energier som är utplacerade hos andra människor, situationer du inte kan släppa, i andra liv där du inte har löst trauman osv.

Det finns många olika sätt som vi kan ha energitrådar på andra ställen än hos oss själva. Det är helt normalt, men det är också viktigt att ta tillbaka de energier som du behöver ha hemma hos dig. Många gånger är det viktigt att lösa upp knutar kring situationen eller personen där du har placerat din energi av någon anledning, för att kunna hämta hem dig själv igen.

Att hämta hem dina energier innebär också att du samlar ihop och tar tillbaka alla dina gåvor och erfarenheter från alla liv. Det sker en integrering av alla liv just nu, där du hämtar hem det du ska samla ihop från alla inkarnationer, både av ”negativa” och ”positiva” erfarenheter. Du tar tillbaka det som är ditt, det som tillhör dig, din själ.

Vi har kommit till en punkt i vår evolution där vi tar tillbaka ALLA våra utplacerade energier, för att gå vidare till nästa steg. Du kan se det som att din själ är lite som en bläckfisk, där du behöver samla ihop dina energiarmar till den plats du är på just nu.

Det är även viktigt just nu då hierarkier faller och det vi har kvar är oss själva och vår individuella kraft. Vi står där som starka ljuspelare i en fallande värld och vi har oss själva.

Under höstens 21-dagars kommer vi att jobba med just detta – att hämta hem hela vår kraft och stå stadigt i den.

Det är framförallt under Dag 6: Förstärkning och stabilisering av ditt ljusnätverk och Dag 7: Stärk din suveränitet.

Arbetet med detta sker både energimässigt med healingen och genom Aktivt deltagande, där du inbjuds att göra en övning varje dag.

Under healingen kommer vi under vissa dagar att aktivt arbeta med att föra tillbaka dina energier till dig.

Vi kommer alltså att koppla loss och dra tillbaka sådant som du placerat på andra ställen. Om det finns hårda knutar kvar dock, så behöver dessa lösas upp först, för att energin ska kunna föras tillbaka till dig. Vi gör det vi kan för att både lösa upp och föra tillbaka energin.

Ibland kan det innebära att det som behöver lösas upp förtydligas för dig, som t ex mönster, så att du själv kan jobba med att lösa upp knuten.

Som en förstärkning av att hämta hem dig själv kan du även göra en kort övning varje dag, där du använder dig av en form av tapping eller knackning.

Jag har under de senaste åren använt mig av en form av tapping, men jag har inte knackat på de vanliga punkterna som man gör vid EFT. Jag har istället knackat på chakrana, för att på så sätt programmera om sådant som inte är till en fördel för mig. Det kan t ex vara gamla ”beliefs” (trosuppfattningar) som inte är gällande längre och som jag har behövt transformera.

Jag delar med mig av denna övning vid 1 tim och 4 min i Introduktionsvideon nedan. Den kan du använda oavsett om du är med på 21-dagars healingen eller inte.

I denna förstärkning av ditt egna ljusnätverk tar du tillbaka din egen kraft, din totala suveränitet.

Den kraft som ingen råder över. Du är helt intakt i dina energier och du äger dig. Du ger inte medgivande till sådant som du inte vill. Du sätter de gränser som känns rätt för dig.

Välkommen hem till dig!

I kärlek,

Zoë

1 kommentar

  1. Thomas Andersson

    Härligt att ta del av dig och ditt arbete (Kryon Lee Carroll) har följt mig länge, min fråga är var finner jag vattnets ljuskoder?

    Jag är ett vatten freak

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.