facebook

Det blir alltmer viktigt att lära sig att navigera i kaoset, så att du väljer den tidslinje du vill vara på och inte halkar in på en tidslinje som du inte föredrar.

Det är väldigt viktigt vilken tidslinje du förstärker eller tonar in dig på, och på så sätt väljer.

Med tidslinje menar jag alltså den version av jorden, eller version av verklighet, du väljer att uppleva. Tidslinjer och splitten av dessa har jag pratat om i Light Gatherings Avsnitt 10 – Parallella verkligheter och The Event.

Där går jag djupt in i ämnet – vad som sker, hur vi hjälper oss själva och andra att välja tidslinje.

Vi är mitt inne i transformationen. Vi befinner oss mellan världarna, där vi släpper den gamla 3D-matrisen och kopplar in oss till den nya jorden, och därmed också skapar den.

Så det som händer just nu är att vi fortfarande ser och till viss del upplever den gamla 3D-verkligheten. Det mörka i den blir även alltmer tydlig för oss, då allt som varit dolt kommer upp till ytan. Det har alltid varit så mörkt, men vi har inte sett det. Och eftersom ljuset är så starkt nu, lyser det upp varenda vrå av det mörka för att göra det synligt.

Men det är här som vi har ett val, att koppla in oss till det gamla dysfunktionella och mörka, eller koppla in oss till det nya ljusa och glädjefyllda.

Och hur gör vi det då?

Det är här som våra kunskaper i Lagen om Attraktion kommer in. Det som vi haft med oss under många år nu. Själv har jag finslipat mitt manifesteringsarbete och jobbat djupt med detta sen 2007.

Och det är verkligen ingen slump att vi släpper intensivkursen i Be an Attractive Magnet nu i oktober!

Vi hade tänkt att släppa den här kursen för många många år sen. Men NU var det dags!

Och jag förstår det, eftersom många behöver ha extra stöd och hjälp just nu i att välja tidslinje.
Det är otroligt viktigt då vi är i den här brytpunkten – splitten av olika tidslinjer.

Själv lever jag energimässigt i det nya redan nu. I min Soul Tribe skapar vi den härliga nya jorden i det vi gör tillsammans. Vi ser också vad som pågår med den mörka agendan och agerar därefter genom att stå kvar i vår suveränitet.

För mig ser det ungefär ”likadant” ut i det yttre fortfarande, men min upplevelse i mig själv är helt annorlunda. Detta är en del av skapandeprocessen.

För att kunna välja den ljusa och härliga tidslinjen, behöver du framförallt rensa dina blockeringar.

Det är någonting som vi jobbar väldigt mycket med under intensivkursen i Be an Attractive Magnet.

Det jag ser just nu och har sett under de senaste 1,5 åren är att det finns en hel del rädslor att rensa ut, både kollektivt och individuellt.

Det är många otrevligheter som pågår just nu, i processen i Uppvakandet. Det är viktigt att det mörka får komma upp till ytan och bli synligt, MEN det viktigaste är att inte ge energi till det genom att bli rädd. Så att du skapar ännu mera av det.

Blir du rädd, gå till botten med din rädsla och lös upp den, så att du har möjlighet att skapa något annat.

Det här är en viktig del i processen, som vi ska ta oss igenom, men det är inget att vara rädd för.

Det jag gör mycket i allt som sker just nu är att observera. Jag tar ett steg åt sidan och går in i en helig neutralitet, och ser saker å ting från ett fågelperspektiv. Känner du att du ska agera – gör det! Följ din känsla/intuition, och därmed sin själsuppgift.

MEN, det är viktigt att inte gå in i känslan av att… ”dom kommer att ta över”, ”dom kommer att fullfölja sin agenda!”, ”vi måste göra något nu”, ”alla kommer att dö” osv osv. Panik! Panik! Panik! Då skapar vi bara ännu mera saker att bli rädda för och få panik över.

Ja, vi ser denna dystopi-agenda och vi ser på den med kärlekens ögon.

Så, din uppgift är att lösa dina blockeringar och på så sätt hjälper du kollektivet också. Att rensa sina blockeringar är en väldigt viktig del, som jag jobbar allra mest med för att kunna lyckas med mitt manifesteringsarbete.

I videon nedan berättar jag bl a mera om var dessa blockeringar kommer ifrån.

Så det kommer vi att jobba mycket med under Online-kursen den 1-3 okt.  Jag finns med Live under kurshelgen för frågestunder, du får roliga uppgifter att jobba med tillsammans med en kurskamrat och jag återkopplar efter kurshelgen.

Vi kör den gemensamt i oktober, men du kan även ta del av den i efterhand.

Signa upp dig och få den första föreläsningen av intensivkursen i Be an Attractive Magnet helt Gratis HÄR

Så hoppas jag att vi ses den 1-3 okt för intensivkursen i Be an Attractive Magnet.

Vi ses!

I kärlek,

Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

2 Kommentarer

 1. Yvonne Sjöbom

  Tack kära Zoe för det som du gett mig under den tid jag haft nåden att få ta del av det du ger ut genom dina video och de 21-dagars healing jag deltagit i under 2020/2021. Jag får kraft genom att vistas i min kristallkammare så gott som varje dag. All kärlek till dig.

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   ❤🙏💫

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *