Allting har sin tid, som man säger.

Min tid har kommit till ända med tidningen Inspire. Vi har kamperat ihop sedan ca 2012.

Jag vill tacka de tidigare ägarna Cissi och Alan, och Eva Danneker, som haft tidningen de senaste åren.

Stort tack till alla läsare av tidningen, min tidigare frågespalt och min krönika.

Förändringarnas vindar blåser och jag har valt att lämna tidningen Inspire, då den från nästa nummer byter skepnad. 

Men, när man stänger en dörr, öppnas en annan…

Så, det ska bli grymt spännande att se vad Universum har för ess i rockärmen denna gång!

Passa på att läsa min sista krönika ”Bortom det gamla andliga paradigmet” i juni-numret av Inspire där jag skriver om att vi utmanas i att ifrågasätta allt vi har lärt oss, även inom det andliga området.

För mig är det flera utav de gamla metoderna, lärorna osv, som nu behöver omprövas.

Det ledde mig till att erbjuda Återställning av Auratransformation, vilket har varit enormt uppskattat.

Jag vill önska Eleonor varmt lycka till med tidningen!

Tack Inspire för alla år tillsammans!

I kärlek,

Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

0 kommentarer