Min älskade Tvillingsjäl lämnade jordelivet på Påskafton den 11 april 2020.

Strax efter det att jag hade gått ut med informationen om The Great Awakening, som både utmanade och väckte många frågor, var jag tvungen att vända mig inåt och vara i min stora sorg.

Först kom chocken… jag förstod inte… det fick inte vara sant!! … och jag kanske inte har förstått än….

Jag trodde aldrig att det skulle hända.

Vi förlorade varandra strax före senaste fallet av Atlantis också. Så jag tänkte att denna gång gör vi annorlunda.

Min Tvillingsjäl hade varit sjuk en längre tid och jag var helt övertygad om att vi skulle klara av det.

Men livet ville annorlunda…

De senaste månaderna har jag tillåtit alla känslor få komma och gå – tomheten, ilskan, saknaden, tårarna…

Det är svårt att gå vidare. Jag vet inte riktigt hur, inget är detsamma. Livet har känts rätt meningslöst utan dig och min motivation har inte direkt varit på topp.

Men, livslusten har börjat sippra in igen och jag vet att du vill att jag ska fortsätta att njuta av livet och det ska jag göra.

Jag drömde häromnatten att du bar mig på dina axlar, du brukade ju bära runt på mig… och du tog mig till Gröna Lund. Det var en så tydlig symbol för att jag ska fortsätta att njuta av livet här. Jag ska göra mitt bästa…

Jag vill på detta sätt hedra dig och vår stora Kärlek till varandra.

Min älskade, du har förgyllt mitt liv med din kärlek till mig, din varma och underbara energi, din positivitet, din totala närvaro i våra möten, ditt lyssnande, din galna humor, ditt icke-dömande, din nyfikenhet och ditt coachande. Alltid med ditt stora leende.

Av dig fick jag den bästa healingen. Sååå enormt starka energier!! Jisses!!

Vi har delat så många härliga minnen sedan april 2016, när vi träffades första gången på Harmoniexpomässan.

Du kom fram till min monter och ställde dig osvenskt nära. Under hela det 10-15min långa samtalet smekte du min underarm. I normala fall hade jag ryggat tillbaka, men vår connection var självklar. Så började vår kärlekssaga.

Även om vägen varit lite krokig och utmanande, så har Kärleken alltid varit självklar och vår connection så stark att vi nästan svimmade i varandras närhet.

Jag minns alla de gånger som du höll båda mina händer över bordet, tittade djupt in i mina ögon och sedan lutade dig fram och kysste mig.

Eller den gången i hotellfoajén när du drog upp mig från fåtöljen och förde mig över golvet i en spontandans. Min norrländska danskung.

Jag minns den gången vi gick hand i hand från Stureplan till Vasastan och stora fluffiga snöflingor seglade ner som i en romantisk film. En man stoppade oss vid Svampen och sa: ”Jag måste bara säga att ni är så vackra tillsammans”.

Tänk alla de kurser vi har gått tillsammans… Och oj så mycket vi har skrattat! Min galna norrlänning.

Jag älskar dig så mycket! Trots att du var skitjobbig ibland.

Vi kunde aldrig sluta prata…vi satt hela dagar och bara pratade och pratade… om allt. Vi skrattade och blev rörda till tårar, diskuterade allt ifrån företagsstrategier till andliga ting.

Du supportade mig i allt jag gjorde. Du peppade mig och lyfte mig. Höll mig och tröstade mig.

Jag kände mig så hemma med dig! I din famn kunde jag slappna av. Med dig kunde jag vara mig själv fullt ut.

Du var atleten som var galet vältränad, genomförde en svensk klassiker och Fjällmaraton.

Våra sista 4 månader tillsammans blev så vackra och samtidigt enormt utmanande.

Vi blev superteamet som gett oss sjutton på att vi skulle klara av det! Vi kom varandra ännu närmare.

I krisen möttes vi i omtänksamheten och vår starka kärlek bar oss framåt. Du var mest orolig för mig, för hur jag skulle må och orka i allt. Fining!

Det var väldigt svårt att se dig bli tröttare och ha ont. Jag gjorde verkligen ALLT jag kunde för att du skulle bli frisk. Jag var helt övertygad om att vi skulle klara det. Men livet ville annorlunda.

Jag höll dig med all min Kärlek.

Och, vi skrattade in i det sista.

Samtidigt har jag en stor fördel i att jag är medial.

Jag ser och hör dig fortfarande. Du sitter bredvid mig nu när jag skriver detta. Du är inte död. Du finns här. Jag känner dig. Du har bara bytt rum och bytt kläder.

Du finns fortfarande vid min sida och nu håller du mig i min sorg.

Du kom till mig första natten, då jag låg klarvaken, och du sa: ”Nu är det min tur att hålla dig”.

Du är ofta här och hälsar på. Du tycker jag ser rolig ut när jag inte riktigt kan fokusera blicken rakt på dig. Du skrattar när jag skelar. Du skrattar och skojar med mig mycket. Kramar, pussar mig och håller min hand.

Jag har verkligen bästa coachen nu den sista sträckan in i Uppstigningen.

Jag vet nu varför du lämnade.

Du lämnade för att du skulle kunna göra dina uppdrag i Uppstigningen. Du lämnade för att du och jag skulle kunna göra de ”sista” uppdragen i alla energihöjningar.

Vi har jobbat på bra med alla koder och energier som ska aktiveras i denna tid. Du därifrån och jag härifrån.

Du har gjort flera aktiveringar på mig den senaste tiden – 3e ögat, kristallkroppsaktivering mm. Även på en vän till mig…

Så sjukt starka energier!!! Oj oj oj!!!

Jag känner mig fortfarande hel, även om du har lämnat denna dimension. Du är ju bara ”runt hörnan”.

Du vill att jag ska gå vidare och du har sagt att du ska skicka bästa mannen till mig.

You better!!!

Jag känner så oändligt mycket Kärlek och Tacksamhet för alla fina minnen jag har med dig!

Jag älskar dig!

Alltid.

150 Kommentarer

 1. Jack

  Jag undrar, någonting jag tidigare noterat vad gäller tvillingsjälar. Ni ser likadana ut. Hör det till vanligheterna att tvillingsjälar ser nästan precis ut som varandra?

  Jag önskar dig all Kärlek och all Lycka, Styrka och Kraft i de spännande tider vi lever i.

  Hjärtliga hälsningar, Jack

  Svara
  • Lovisa

   Tänkte precis samma sak, det är så fascinerande hur lika tvillingsjälar ofta är varandra! 🙂

   Svara
   • Lovisa

    Så otroligt berörande, vackert och fängslande. Och så fint att få den inblicken i ert liv tillsammans som tvillingsjälar, det var som att jag kunde känna den magiska energin ni hade tillsammans när jag läste. Samtidigt som det gör mig ledsen att han inte är med dig fysiskt längre, även om jag förstår syftet. 💛

    Tack för att du delade med dig! Du är så stark!

    Kramar,
    Lovisa

    Svara
 2. Ann-Britt

  Jag blev så rörd och tårögd när jag läste om det du varit med om. Så vackert du beskriver er tid tillsammans och att han är med dig hela tiden. Kärleken övervinner allt – till och med döden. Ni är till och med lika varandra till utseende också

  Svara
 3. Zoë Devi

  Jag läser era fantastiskt fina ord! Tar in all er omtänksamhet, kärlek och stöttning. Jag känner den…djupt! STORT VARMT TACK!!!! Ja detta är sannerligen en resa av stora mått. Jag är såååå oändligt tacksam för alla vackra ord, alla hjärtan som ni delat här. TAAAAACK!!! <3 <3 <3

  Svara
  • Madeleine

   Har själv förlorat en mycket fin vän den 11 april (strax efter påsk) för några år sedan. Det var en förfärlig tid, men det vänder. Har haft kontakt med honom i drömmen och vet att han har det bra. Ville bara skicka kramar till dig och säga att jag vet hur det är. Kram på dig Zoë och tack för ditt fina arbete.

   Svara
 4. Lena

  👍🏼🍃🌸💞

  Svara
 5. Eva Parell

  💕🌿🦋

  Svara
  • Rosie

   Visst är det underbart att få uppleva detta. Jag vet jag har upplevt det all kärlek och ljus till dig i din bearbetning. ❤❤❤😇👼🙏🙏

   Svara
 6. Tanja

  Stor kram ,ljus og kjerlek til deg vackra Zoe! kram från Tanja-nordbaggen ,ha ha

  Svara
 7. Margareth

  Kärlek och Ljus till er🙏❤️❤️🙏

  Svara
 8. Eva

  Med chock och sorg tar jag till mig av detta ”brev” från dig. minns som idag när du pratade om själsfränder och tvillingsjälar . Och när du berättade att du funnit din tvillingsjäl. Blev så härligt Glad för din skull – för det är inte många förunnat att möta sin TS här på jorden. Men när de rycks bort ifrån oss……….. Lider med dig av stora mått. Vet viket ”helvete” av sorg och alla andra känslor du går igenom. Och livet tar en annan vändning i allt. Har själv förlorat – ett barn – och vi hade under flera liv ryckts ifrån varandra hastigt. Och för 12 år sedan var det dags igen. Vissa dagar vet du inte hur du ska orka – men vi är ”hållna” Sänder all kärlek och kramar till dig så du ska orka. Min / vår kära ZOE

  Svara
  • Susanne N

   Beklagar sorgen fina 🕊💗💗💗

   Svara
 9. Marianne H

  Beklagar så!

  Svara
 10. Kristian

  Jag beklagar Zoe. Jag sänder kärlek och hop på framtiden , Tack för att du finns så att vi orkar stå på våra ben till bättre tider. jag hoppas att alla som bidrar med all kärlek och hopp står ut ett tag till.
  Med vänliga hälsingar Kristian A.

  Svara
 11. Maj-Lis

  Jag sänder varma kramar till Dig Zoe.

  Svara
 12. Lotta

  <3 till dig Zoe från mig, Lotta

  Svara
  • Mia

   💕

   Svara
  • Ann-Sofie Jarl

   Så otroligt vackert och fantastiskt det ni fick dela. Ni är verkligen tvillingsjälar även till utseende! 🙏❤❤

   Svara
 13. Lola

  All kärlek till Dig Zoe❤️❤️❤️

  Svara
  • Aninja Fager

   Stort Tack för att du delar med dej så underbart att få ta del av det är en gåva, Kärlek å Ljus å Glädje önskar jag dej ❤️ ❤ ❤

   Svara
   • Marga Wahlqvist

    Vilken lycka att ni fick träffas och ha de underbara åren tillsammans och jag beklagar din sorg och smärta. Du har dock honom fortfarande vid din sida och du kan tala med honom. Vilken ynnest. ❤️ Du är värd allt gott och jag hoppas att din stora saknad lättar med tiden. Stor kram till dig. 💐🌺🌹

    Svara
 14. Evelin

  Stort tack för din sorgliga och vackra berättelse.
  Tack för ditt mod och din öppenhet!

  Ja, vad vet vi om meningen med olika saker som händer oss och kanske vårt perspektiv på vad liv är utvidgas med åren och erfarenheterna.

  Önskar dig allt det bästa framöver!
  Varm kram från Evelin
  Och massor av kärlek. (Hittar inga bilder på hjärtan!)

  Svara
 15. Carina

  Men älskade vän. Jag kan inte på långa vägar sätta mig in i den sorg du känner. Men även jag har upplevt djup sorg så jag vet var du är nu. Du beskriver er kärlek och dina minnen så otroligt fint, tårarna rinner (näsan likaså). Det är fantastiskt att du orkar fortsätta med ditt arbete mitt i sorgen. Så fantastiskt att du kan känna hans närvaro så påtagligt.
  Mina tankar är hos dig.

  Massor av ljus och kärlek till dig! <3<3<3

  Svara
 16. Ulrika

  ❤️❤️❤️

  Svara
  • Anette

   Åh Zoe! Jag beklagar sorgen. Det du delar med dig är så vackert och sorgligt…berörde på djupet. Tårar faller på min kind.
   Sänder varma styrkekramar i tanken❤

   Svara
 17. Ulrika

  Din text, din energi, din kärlek och er kärlek saga berör mig djupt. Tårar rinner när jag läser. Ja. Vi har alla olika uppgifter i denna tid, Det känns verkligen att du får hjälp i din av din fina tvillingsjäl. Tack för dig/er<3

  Svara
  • Susanne

   Ljus o kärlek till dej,
   Hitta varann underbart och förlorade ❤ igen så bittert trots att du vet varför❣

   Svara
 18. Anna

  ❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
  • Britt-Marie Elgholm

   Kärleken är allt och alltid 🙏😍🥰❤️😘🙏🏾 Era själar håller varandra nu och framåt 💞 Tack för att ni hjälper oss alla med/i uppstigningens frekvenshöjande energier 🤩😇🤗

   Svara
  • Anki Olsson

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   Svara
 19. Maria Björklund

  Käraste Zoe❤❤så gripen i hjärtat av eran starka kärlek o sorg..varmaste tankar ljus o kärlek till dig 💕🌼🌸🌹🌹🌸🌼😇😇😇

  Svara
  • Eva

   Så sorgligt att du fick uppleva detta mitt i allt detta andra omtumlande som händer 🙏🏻 💔 men så otroligt fint skrivet ❤️ av dig och så fina bilder på er. Med ljus 🕯 och värme i evighet. Kärleken är störst av allt ✨💫🥀🌹🐛🦋💜💗💖🌐

   Svara
 20. Mouschka

  Oj så fint! Blir båda ledsen & glad av att läsa dig, glad för att du fick uppleva detta fantastiska!!!! 😀 <3 Lycka till kära Zoe

  Svara
 21. Anneli

  Varma tankar till dig. Så starkt och modigt skrivet.
  Love & Light

  Svara
 22. Mai-Lena Österberg

  Du Vackra Starka Modiga Ängel ✨❤️✨
  Du är en Underbar Gåva till oss alla … för allt du Gör och för den Du Är … du utför din livsuppgift på Bästa och Finast tänkbara sätt … med så mycket förståelse och empati och Kärlek … på ett alldeles Magiskt och samtidigt klart och tydligt sätt ger du oss av allt du Vet och får till dig … också i dessa svåra tider för dig fortsätter du Ge av Dig , osjälviskt , genom att fortsätta ditt arbete , för oss ❤️ … men också genom att dela din sorg din saknad och er glädje medan din vän fortfarande fanns fysiskt hos dig … jag är säker på att många med mig grät sig igenom det du så otroligt fint har skrivit om de år ni fick tillsammans … många tårar i medkänsla och förståelse för Dig , men också i egna minnen som fick läka lite till …
  Tack Zoe ✨🙏✨
  Massa Kärlek ❤️❤️❤️

  Svara
  • Katja

   Beklagar sorgen och tackar från hjärtat för denna alternativa berättelse om att förlora sin andra hälft, väldigt vackert💞😇

   Svara
 23. Madeleine

  Känner med dig idin sorg och saknad. Må du få all kraft, styrka, kärlek och ljus som du behöver för att hantera allt.
  Styrkekram

  Svara
  • Maj-Lis

   Kärlek och ljus till dig kära Zoe ❤️🕯🌟

   Svara
 24. Ingela Nigell

  Älskade Zoë!!
  Du är en gåva till denna värld i denna tid och det du delar så vackert kring din tvillingsjäl som vandrat vidare hjälper både dig själv och andra att stå i sin kraft, men ändå kunna visa sårbarhet och massor av villkorslös kärlek..
  När jag läser det ni gått igenom så kommer tårarna.. Vilken fantastisk resa ni delat så vacker och gett varandra så mkt KÄRLEK. Det är så fint att du vet att han är med dig var dag och att ni gör det bästa i denna uppstigningsprocess på oika ställen men ändå är ett med varandra..
  Du är en sån vacker, underbar själ som strålar så starkt och som sprider så mkt hopp och kärlek runt dig.. Tack tack tack för DIG…
  Älskar dig käraste själasyster och du vet att vi är många som just nu gör våra missions här på jorden för att få själar att vakna upp och komma tillbaka hem till sitt eget hjärta..
  All styrka och kraft till dig och mkt kärlek såklart!!
  Kramar i mängder..

  Svara
  • Kate

   Åh, min gud vad jobbigt för dig! Jag beklagar verkligen. Vad skönt att du har semester nu och kan vila och ta hand om dig. Många kramar till dig och all kärlek.

   Svara
 25. Christine

  Så fint att du delade detta med oss som läser din blogg. Du skrev så djupt och innerligt om din kärlek så jag blev rörd till tårar. Jag är ledsen för din förlust och din sorg.

  Svara
 26. Helena Sundt

  Oh Zoë! Så ledsen för Din skull! Det är en tuff upplevelse du går igenom. Men att Veta att man gjort Allt man förmår för Den man älskar, kan ändå ge viss lindring. Och Trots denna svåra upplevelse, att Igen mista Sin Tvillingsjäl OCH ändå Fortsätta att vara till Stöd för oss andra i Uppstigningen, Tackar jag Dig Ofantligt för! Och för Hans offer att gå över till andra sidan för att göra Sin del tillsammans med Dig där, till hjälp för mänskligheten och Jorden, som jag förstår, av Vår del av Universum. STORT TACK för Ditt MOD, Din Uthållighet och att Du fortlöpande förnyar kontakten med Sanningen i Dig som förenar Oss och visar oss att DET GÅR! Oändligt Tack!

  Svara
  • Marie Isgren

   All gudomlig och himmelsk kärlek till dig vackra Zoe i det du går igenom.(((((((💖))))))))👼🙏

   Svara
 27. Beatrice

  All kärlek till er båda <3

  Svara
 28. Rebecka Holmström

  Jag känner med dig. Vilken hel o sann kärlek ni hade tillsammans sådan själsliga band emellan. Tack för att du delar med dig. Det är inte förunnat att få träffa sin tvillingsäl i sitt liv o jag är glad att du fick uppleva det i ditt liv för det är sann o otrolig känslotark kärlek mellan varandra o man speglar varandra hela tiden o lyfter upp en hela tiden o vill en väl hela tiden där finns inget ego. Din älskade finns alltid med ditt hjärta o blir speciell för dig men skönt att du kan älska på nytt när du har sörjt färdigt. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Tack för att du delar med dig av din erfarenhet på ditt liv. Må så gott . Du är en vacker själ på både insidan o utsida. Kram Rebecka.

  Svara
 29. AnnaLena Scott

  Beklagar din sorg 🤗💖💖💖
  Så vackert och starkt skrivet
  Ta hand om dig 🥰🥰🥰

  Svara
 30. cecilia

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
  🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🥀
  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
  🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
  🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
  🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
  🥀🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
  🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
  💓💓🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳🌳

  Svara
 31. Monica

  Beklagar sorgen och smärtan er starka kärlek finns alltid kvar.

  Svara
 32. Britt-Marie Ståhlberg

  Kära Zoe känner med dig i din sorg.
  Så underbar tid ni delat tillsammans .
  Som en vacker saga som fortsätter i det oändliga.
  All Kärlek o Ljus
  till er ❤️❤️

  Svara
 33. Lena

  💚 🕯 🦋

  Svara
 34. Elizabeth

  Så fina ni är Zoe !

  All min kärlek och Medkänsla till dig !

  Svara
  • Kerstin Berglund

   Vilken fantastisk kärlek.
   Kärlek på och över alla nivåer.❤❤❤
   Önskar sig en skön semester och återhämtning.😎

   Svara
  • Camilla S. B.

   Kärlek till er båda. ❤️
   På alla plan.
   Lev vidare i Ljus och Härlighet !
   Värme från själ och hjärta 💞🙏🏼😘🌈☀️
   Önskar dig en skön sommar !
   ✨💃🕺🌿🌺🍀👍🏼😃
   / Mvh Camilla

   Svara
 35. Linda Craelius

  Det finns så många ord att säga och ändå tror jag inte att jag behöver uttrycka dem.
  Bara- Kärlek till dig Zoë
  🙏❤️

  Svara
 36. Gunilla Nilsson

  Åh! Vilken kärlek Du och din tvillingsjäl utstrålar!
  Tack att Du delar!
  Kärleken känner inga gränser!
  Livet fortsätter i annan form.
  Namaste!🙏💕

  Svara
  • Ylva Lichtenberg

   Villkorslös kärlek 💘
   🙏🌹🙏
   Kram till dig Zoe❤️

   Svara
 37. Christina

  Så fantastiskt fint och sorgligt, med ett vackert slut. Tårarna börjar rinna på mig.
  Tack Zoe för allt du gör för dig och för oss alla på denna planet 💛🙏🏻

  Svara
  • Klara

   Beklagar sorgen. Så fantastiskt att ni fick mötas i det här livet. Så mycket kärlek i det här inlägget.💕💕💕 Det strålar verkligen om fotot. Ta ha hand om dig Zoe.

   Svara
 38. Pirjo

  Kära du vilken sorg du har valt att gp genom !kram,kram,kram!

  Svara
 39. Cecilia Andrea

  Jag känner med dig Syster <3
  Tack för en vacker delning.
  Jag kan inte föreställa mig vad du har gått igenom under denna senaste period men Du fortsätter alltid att inspirera till medkänsla, skönhet och insikt i dina skrivna rader.
  Må ditt Hjärta fortsätta stark och öppen för vad Livet fortsätter att ge.

  Kärlek!

  Svara
 40. Siv Åkesson

  Jag är ledsen för din skull 💖men ändå en sådan fin kärlek som kan fortsätta 🥰🤗😘💞💕

  Svara
 41. Maria

  Jag förlorade en ” syster” för 1,5 år sedan och det är inte heller detsamma utan henne. Vi trodde också att vi skulle klara oss genom livet tillsammans. Men även här ville livet annorlunda. Jag känner starkt med dig Zoe! Inom er är ni ändå alltid tillsammans. Livet har en mening och en fortsättning. Inte alltid lätt att se eller förstå den meningen. Vi är Ljusets barn! Vi är här av många anledningar. Kanske är en av alla meningar att visa andra att det går att leva vidare och komma på fötter, trots chock, sorg och hopplös förtvivlan. 💖💖 kärlek till dig i överflöd.

  Svara
 42. Carina Eriksson

  Zoe så fint & samtidigt sorgligt att läsa😢Har tänkt på er båda & förstått att det kanske inte gått så bra för honom💞💝💞 Ta hand om dig och tack för allt
  som du gör för mänskligheten!
  Nu behöver vi alla göra vårt bästa för oss själva och varandra om vi ska klara av tillvaron just nu och framöver.
  Varma Kramar till Dig!💝💞💝

  Svara
  • Ethel

   ❤️❤️❤️

   Svara
  • Lamhita Marita Jacobson

   Det är så stort, mäktigt att läsa dina ord💖
   Viken STOR MÄNNISKA DU ÄR… Jag gläds m Dig att Du fått uppleva en sån typ av kärlek, såklart behöver Du få det för att kunna ge det Di gör. Och att Du är så buren i sorgen… Självklarr kommer universum serva Dig ännu en ggr m ännu mer Fantastisk kärlek. Tack 🌹 för ALLT Du ger kära Zoe Sofie
   Love & Blessings Lamhita

   Svara
 43. Kristina

  Åh fina Zoe ❤️
  Väldigt vackert skrivet om er kärlek. Mina ord räcker inte till….
  Stor kram ❤️

  Svara
  • Lena

   Så vackert. Så mycket kärlek
   Kram 🙏❤️

   Svara
 44. Ann-christin

  Kära Zoe!! Så vackert o fint du skriver om er två tillsammans. Ni är ju så lika på bilderna. Samma näsor precist. Tack för att du delar med dig av även detta. Jag har undrat så vad som hänt efter du berättade i ett klipp. All kärlek till er!!!

  Svara
  • Wenche Synnøve Larsen Wiese

   Kjære Zoë ❤
   Det gjorde meg så vondt å lese om ditt store tap…
   Jeg mistet min høyt elskede yngste sønn Thomas på 17.5 år, i en motorsykkelulykke Skjærtorsdag kveld – den 9.april.
   To dager før du mistet din elskede.
   Jeg sørger så det gjør vondt i sjelen…
   Selv om jeg vet at han ikke er ” borte” , er han borte fysisk, og jeg savner ham så inderlig ❤
   Tenker på deg – og sender en stor kram ❤❤❤

   Svara
 45. Karen Höjsgård

  Så vackert & sorgfullt att läsa. Skickar all min kärlek till dig ,
  tack för allt du ger.

  Svara
 46. Amie

  Så fantastiskt fint och vackert du skriver Zoë! Det lyser om er två på fotot, så fina!
  Namaste <3 Ljus och Kärlek!

  Svara
 47. Susanna

  Jag vet hur det är att förlora sin tvillingsjäl. I detta livet var han min son. Det är tack vare dig jag vaknade när han dog. Sorgen och smärtan som jag bär på lämnade när jag åter fick mitt minne om den jag är och även han.

  Även om vi vet varför så bränner det i hjärtat när saknaden tar över.

  All kärlek till dig syster jag går i dina fotspår ❤❤

  Svara
 48. Erika Westin

  Så vackert och så sorgligt…jag tycker ni är lik varandra 🙂
  Så fint att han finns vid din sida <3

  Svara
 49. Li Renate

  Så mycket kärlek som känns i hjärtat av att läsa dina ord. ❤️ Skulle jag få välja en sak som svar på varför jag tycker det är att leva väl att vakna andligen så är det detta. Precis just detta. ❤️ All kärlek till dig vackra ljuspelare. ✨🧬

  Svara
 50. Eva Okeijn

  Vilken underbar kärlek ❤️
  Jag grät mig igenom din vackra beskrivning av din tvilling själ🙏 All styrka och kärlek till dig Zoe och tack för allt du gör ❤️

  Svara
 51. Tommy Söderberg

  Jag beklagar sorgen….. Så starkt att jag blir rörd till tårar. Tvillingsjäls resan är ett sant uppvaknande. Jag har börjat drömma om henne. Min tvilling. Kanske….. kanske jag får träffa henne. Inte på något sätt vill jag förminska din sorg. Er relation var en vacker stund på jorden. Tack för att du ville dela med dig <3

  Svara
 52. Malin

  Kära du ! Jag grät m7g igenom hela din text . Jag blir så djupt berörd av det du berättar . All kärlek och omtanke till dig ! Tack för stt du delar din berättelse och tack för allt du gör för många ❤❤❤

  Svara
 53. Anita

  Kan kärleken vara starkare än Er kärlek till varandra; kan Er sprudlande glädje tala om annat än det djupaste djupa som bara tvillingsjälar kan uppleva; kan meningsfullheten fördjupas utan denna innerliga kärlek;
  Icke…. utan er kärlek kan något hända; utan Er kärlek kan solen ej gå upp; utan Er kärlek kan världarnas världar inte återuppstå. Så se, så se…. hur styrkan växer nu när ni kan vara närvarande varandra på annat sätt; vara nära ännu mer nära nu i själsbandets yttersta läge.
  Kärleken övervinner allt. Ja det gör den. Oavsett celler, kroppar, stjärnstoff och galaxer. Ni har Er gemensamma styrka. Alltid i kärleken, troheten och rikedomens flöden. Du är aldrig ensam med en kärlek som denna. Håll om den, och du blir hållen var än den befinner sig. Lycksaliga är flödet av villkorslös kärlek som aldrig sinar oavsett, oavsett.

  Varmt deltagande med din sorg och saknad på ett jordeplan 💖💖💖 Amor Vincit Omnia

  Svara
  • Monica

   Tack för att du delar dina tankar och känslor . Man känner verkligen det du upplever i din beskrivning . Strongt av dig att Vägleda oss också trots den smärta och saknad du gått igenom.
   Stort tack och lycka till på din resa ur sorgen.
   Kram

   Svara
 54. Charlotte

  Så vackert skrivet av dig, Skickar dig en bamsekram från mig <3

  Svara
 55. Anita Ryderstedt

  Kan kärleken vara starkare än Er kärlek till varandra; kan Er sprudlande glädje tala om annat än det djupaste djupa som bara tvillingsjälar kan uppleva; kan meningsfullheten fördjupas utan denna innerliga kärlek;
  Icke…. utan er kärlek kan något hända; utan Er kärlek kan solen ej gå upp; utan Er kärlek kan världarnas världar inte återuppstå. Så se, så se…. hur styrkan växer nu när ni kan vara närvarande varandra på annat sätt; vara nära ännu mer nära nu i själsbandets yttersta läge.
  Kärleken övervinner allt. Ja det gör den. Oavsett celler, kroppar, stjärnstoff och galaxer. Ni har Er gemensamma styrka. Alltid i kärleken, troheten och rikedomens flöden. Du är aldrig ensam med en kärlek som denna. Håll om den, och du blir hållen var än den befinner sig. Lycksaliga är flödet av villkorslös kärlek som aldrig sinar oavsett, oavsett.

  Varmt deltagande med din sorg och saknad på ett jordeplan 💖💖💖 Amor Vincit Omnia

  Svara
  • Wenche Molthon

   Känner med dig och gråter när jag läser om denna förlust du gått och går igenom
   Önskar dig allt gott med att ha din tvilling vid din sida ifrån ett annat plan som samarbetar med dig och hjälper dig genom din sorg
   Stor kram ❤️

   Svara
 56. Christina Uddfeldt

  Tack käraste Zoë för att du delar din stora sorg med oss. Så vackert du skriver. Tårarna rann när jag läste. Men vilken lättnad att höra att det finns en mening i det som hände, att ni ska fortsätta ert gemensamma uppdrag på varsin sida om ”slöjan”.
  Varmaste kramar till dig, du starka kvinna.

  Svara
 57. Stina Gehlin

  Sån sorglig läsning men ändå så full av kärlek och ljus. Så härligt det låter att du fått denna gåva till man, att få uppleva en sån stark kärlek 💕, det är nog få förunnat. Du är en klok kvinna som kan se det naturliga i era öden samtidigt som jag förstår din stora sorg såklart.
  Jag blev så tagen av denna läsning , mina tårar rinner… fina fina du! Stor KRAM till dig och lev väl denna sommar / Stina Gehlin 💖💫💖

  Svara
 58. Peggy

  🙏🏻❤️

  Svara
 59. Branka Ivetic

  Pure Love 💕

  Svara
  • Medina

   Så magiskt vackert ♥️ tack för att du delar! 🙏
   Tacksam 🙇‍♀️
   Kram 🦋

   Svara
 60. Anna-karin Karlsson

  Mina tårar sprutar så fint och vackert kära du 😊 💖, ljus och kärlek 💖 💖 💖 💖 kram

  Svara
 61. Sylvia

  Oh wow blir så rörd till tårar 🙏😢😍
  Sån kärleksaga … vilket mod att du berättar 💚tack! Du har hjälpt mig mycket sen 2018 när jag ramlade över ditt namn på FB 🙏🌞

  Svara
  • Ingela

   Man blir så berörd, tänker på dej kram.💖💖💖

   Svara
 62. Lena

  Så vackert och så otroligt sorgligt. Men vilken lycka att ha älskat och älskats så.
  Styrkekramar <3

  Svara
 63. Yvonne Berglöf Östhem

  Så fint & rörande du har beskrivit eran Kärlek ❤️
  Beklagar sorgen ❤️

  Svara
  • Annelie Nilsson

   Mycket Kärlek & styrka till dig fina söta Zoe’ som orkat dela denna upplevelse till oss andra) Du är sannerligen värd allt gott livet för med sig 💞 Kärlek & Ljus till Dig 💞

   Svara
   • Carin Skoog

    Vilken smärta du upplevt. Beklagar sorgen. Beundrar din styrka i att orka berätta och gå vidare.
    Tänk vad underbart att få uppleva enså äkta kärlek. All kärlek till dig. Du är så stark.😓❤❤❤

    Svara
  • Karin Larsson

   Åh gud, blir alldeles rörd..låter magiskt allt du beskriver om er, relationen. Hoppas jag får uppleva detta.. (Mycket drama nu, känner inte igen riktigt beteendet😢.) Beklagar sorgen Zoe, beundrar din styrka otroligt, styrkekramar ❤️🌹🦋🙏

   Svara
   • Sofia

    Tack för att du delar med dig.
    Beklagar sorgen.

    Svara
    • Majsan

     Skickar såå mycket kärlek och styrkekramar och beklagar sorgen. Tack för att du finns o för allt underbart du gör för oss alla❤❤❤❤❤❤❤och för att du delar med dig av eran underbara och unika kärlek. Ta hand om dig❣

     Svara
 64. Vivianne Viwi Björk

  ❤️Beklagar förlusten av din käresta. Är glad för din skull att ni kan fortsätta ert samarbete. Egoistiskt kanske, men jag är såå glad att du

  orkar fortsätta ditt arbete, ❤️❤️

  Svara
 65. Christer Ståbis

  Åh, tack för att du delar med dig ! Det var så vackert skrivet. Du nämnde något om att du hade det personligen jobbigt, någonstans i någon video och jag kände på mig att du och din man separerat, på något vis…
  Väldigt sorgligt och jag grät ordentligt när jag läste detta men det kändes sedan glädjande att han finns med dig ändå nu. Ja, att vara medial i ett sådant här läge är ju ingen nackdel, jag tänkte på det innan du skrev det… : )
  Jag önskar er båda lycka till och ber för er bådas lycka och välgång. ❤️

  Svara
 66. Marianne

  Kära du❤
  Jag känner med dig. Jag har också förlorat min tvillingsjäl. Sorgen och saknaden blir stor. Det känns i mitt hjärta när jag läser dina vackra ord. Jag önskar dig all styrka som du kan få. En sak är säker kärleken kan ingen ta ifrån oss . Den finns alltid. ❤ Kram ❤

  Svara
 67. Mia Lindell

  Så hemskt och smärtsamt. Mina tårar rinner.
  Samtidigt – Så vackert med er kärlek och ert samarbete.

  Svara
 68. Eva

  Så vackert du skriver mitt i allt det sorgliga.
  ”Kramar om”
  Kärlek till er båda❤️❤️❤️

  Svara
  • Lena

   Jag blir alldeles rörd. Massa kramar till dig Zoe och tack för att du delade med dig av din och din tvillingsjäls fina tid- som fortsätter om än på ett lite annorlunda vis men ändå fortsätter eftersom det inte finns något slut. ❤❤❤

   Svara
 69. Birgitta B

  Så vackert o samtidigt så mycket smärta, tack för att du berättar!

  Svara
 70. Annelie Westlund

  Tack kära Zoe för att du så vackert delar din kärlek och sorg med oss ❤ med så ärliga och innerliga ord att jag blir alldeles varm och mjuk i hjärtat.
  Jag beklagar verkligen din stora sorg och gratulerar dig samtidigt till att du fått en sådan fin tid tillsammans med din tvillingsjäl. Den har du föralltid kvar i hjärtat.
  Styrkekramar ❤❤❤

  Svara
  • Britt Jùngwallius

   Så vackert och så svårt! Kärlek♥️♥️♥️

   Svara
 71. Ninni Bodén

  Men åh! Så oerhört vackert och sorgligt. Jag förstod ju att det var något svårt eftersom du berättade i en video att det hänt något mycket tråkigt, och jag tänkte att det var någon i din närhet som fått coronan, tänkte att det kanske var någon förälder. Men att det var din tvillingsjäl.. det gör så ont i mig för er skull. ❤️ Och som du har kunnat gå vidare också – så mycket kärlek till dig och din tvillingsjäl ❤️❤️❤️ Kan nästan inte ta in det här

  Svara
 72. Carina

  Men åhhh så fint och så sorgligt… Men ändå så vackert att Ni fick lyckan och kärleken tillsammans <3

  Svara
 73. Sandra

  Beklagar verkligen. 😢❤️❤️

  Svara
  • Carina

   ❤️O så sorgligt o otroligt vackert! 🌸🌸🌸🥰
   Önskar dej Allt det bästa vidare, Fina Fina Zoe!
   Stor❤️Kram

   Svara
 74. Christin

  ❤️

  Svara
 75. Maria

  Jag blev helt tagen av dina ord och den sorg du bär! Du gör verkligen ett fantastiskt jobb ❤️ All heder till dig, vilken styrka och unik själ du är.

  Svara
  • Annelie

   Beklagar 🙏 men så fint vackert skrivet 💕

   Svara
   • Marita

    ❤️

    Svara
    • Mat Zollerdahl

     Beklagar sorgen. ❤

     Svara
     • Lena H

      ❤️

      Svara
 76. Annelie Starck

  Så sorgligt att förlora sin tvillingsjäl, känner hur svårt du haft det mitt upp i allt som sker nu. Men så himla fint att du nu ändå har honom nära dig Kramar till er båda ❤❤❤

  Svara
 77. Barbara

  Så fint skrivet. All kärlek till er

  Svara
  • Maria Holmström

   Så vackert och sorgligt.
   Vilken fantastisk och levande kärlek 💕💕💕
   Varm kram 🙏

   Svara
 78. Birgitta Kilsand

  Åh fina Zoe, så vackert du skriver ❤️ Du är verkligen stark mitt i sorgen! Önskar dig all styrka och kärlek vidare 🙏❤️

  Svara
 79. Mona

  Tack för att du delar med dig

  Svara
 80. Marion Henriksson

  Så sorligt för er båda. 💖⚘

  Svara
 81. Annika

  ❤️🙏🏻❤️

  Svara
  • Carina Gällström

   Åh så sorgligt men ändå vackert. Jag blir alldeles varm i hjärtat ❤️ Kram ❤️

   Svara
 82. Ulla Pedersen

  All kärlek till dig i en svår tid❤️ Underbart att du börjar komma tillbaka till livet❤️ Skönt att höra att din underbara tvillingsjäl finns där för dig.🥰❤️

  Svara
  • Jenny

   Kärleken – Den bara är. Oändlig ❤️
   Känner med ditt mänskliga jag, all bråd djupa sorg. Men ändå, vetskapen om att inget är slut, utan bara början.
   Tilliten till att ni ALLTID har varandra, och är varandra så nära. Som ingen, och inget annat. Bortom tid och rum 🙏🏽💖
   Sänder dig all min och universums kärlek och styrka ❤️❤️❤️

   Underbara fina Du 🙏🏽💖 Varmaste kramarna ❤️❤️❤️

   Svara
 83. Pernilla

  Fina ord ❤️ Kärlek till dig

  Svara
  • Anna

   Så sorgligt och vackert❤️

   Svara
 84. Heléne

  ❤️

  Svara
  • Carolina Linde

   Visst är det häftigt att uppleva det äkta?
   Så vackert skrivet. Känner igen mycket av det du skriver o upplever. Finns här om du behöver någon. Kram

   Svara
   • Malin

    Fina Zoe, stort tack för att du delar med dig av det sorgligaste man antagligen kan uppleva. Så kärleksfullt skildrat hur er relation varit att det blir så oändligt mycket sorgligare. Fantastiskt ändå att ni fortfarande har kvar varandra ”runt hörnet” och att ni genom detta kan slutföra uppdragen för hela mänsklighetens bästa. Så stort, självuppoffrande och vackert 💕All kärlek och styrka till dig och din tvillingsjäl! ❤❤❤😭

    Svara
 85. Marie

  💕🙏🏻💕🌼💕

  Svara
 86. Kerstin Ljung

  ♥️

  Svara
 87. ”humlan”

  Kram på dig fina Zoe 🌹💔❤️ Blir så glad att du får ha din Tvillingsjäl nära dig 🥰 Att få veta vem ens tvillingsjäl är, är inte alla förunnat❤️Jag beklagar verkligen din sorg, Din tvillingsjäl gick över på min födelsedag💔💕 Så fint du skriver om honom, med en sån värme och man känner verkligen er kärlek i din text❤️ Jätte vackra ihop❤️Kram vackra änglasjäl👼💔❤️🥀🌹

  Svara
 88. Kerstin

  Åhhhh! Zoe! Så ledsamt att höra! Otroligt vackert skrivet, tårarna trillar på mig då jag läser dina ord. 💓samtidigt så skönt att höra att han finns hos dig hela tiden, stöttar och hjälper dig!
  Tack för att du delar med dig till oss. Önskar dig nu en riktigt skön sommar!
  Kramiz ❤️

  Svara
 89. Kim carlsson

  Tack
  Så vackert att få delta i er berättelse. Det snörper i hjärtat och på samma gång öppnar det sig.
  Att få vandra tillsammans i varje nu . Vi vet ingenting om nästa sekund.
  jag känner mig så tacksam att få ta del av er båda
  Tack🤗🤗🤗

  Svara
 90. Anita A

  🙏😪💖💖💖💖💖😪🙏

  Ta hand om dig för vi behöver dig!

  Svara
 91. Britt-Marie

  Underbara du 💜. Så stark berättelse .💕. Tack för att du delar den med oss 🙋‍♀️💜💜💜💜💜💖

  Svara
 92. Carol Thorbjörnson

  So sad for your loss ..

  Svara
 93. Guri-Bente Norbye

  Så fint og vakkert skrevet🥰 stor klem til deg🙏❤

  Svara
 94. Katarina

  Åå jag beklagar verkligen älskade Zoe ❤️Så väldigt vackert skrivit ❤️sköt om dig många Styrke kramar Katarina

  Svara
  • Åsa Norman

   Så fint och vackert du skriver! Vilka underbara minnen ❤️😘❤️jag beklagar sorgen 😘🙏

   Svara
 95. Lena-Maria Wissing

  Så himlastormande vackert och så outsägligt sorgligt.
  Tack för att du delar med dig!
  Kärlek till er båda där ni befinner er. <3

  Svara
  • Marika Johansson

   Tack för att du delar med dig. Jag beklagar djupt och sänder varma kramar till dig ❤❤❤

   Svara
  • Annelie

   Oj så hjärtskärande men ändå så vackert ❤️ Kärlek till er ❤️❤️❤️
   Så himla lika ni är till utseendet också ☺️

   Svara
   • Margita Karlberg

    Så vackert skrivet!❤️❤️

    Svara
    • Harriet Hemlin

     Beklagar 😢 sorgset men så vackert ❤ kärlek och ljus 🙏

     Svara
     • Yvonne Backlund-Ferm

      Kära Zoe❤️

      Jag känner mig så berörd❤️
      Kärleken övervinner allt🙏

      Yvonne

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.