I uppstigningsprocessen behöver vi hela tiden expandera vårt medvetande och vidga våra trosuppfattningar.

Allt vi har lärt oss skrivs nu om.

Mycket, om inte allt, i våra historieböcker behöver raderas och ersättas med ny information.

Vi vaknar upp till en helt ny SANNING!

Nyligen väcktes ny information i mig genom en vän. Hon påminde mig om saker som varit djupt begravda i mitt medvetande och mina minnen började sakteliga komma tillbaka. Helt plötsligt började jag minnas. Samtidigt kommer tvivlen, kan det verkligen vara såhär? Jag vet inte. Men, det var något djupt inom mig som bara klickade in… ”ja just det…”.

Jag började minnas en tidsperiod långt efter det senaste fallet av Atlantis, där vi var på väg att återta vår fulla kapacitet igen. Där vi var på väg att gå in i fullt medvetande.

På samma sätt vill jag nu påminna dig om Det Glömda Paradiset. Jag bjuder in dig till att börja minnas perioden mellan det senaste fallet av Atlantis och nu. Kom ihåg tiden precis innan vi gick in i begränsat medvetande…igen. Minns du?

Och finns det verkligen en tidsperiod, för inte så länge sedan, där vi var på väg in i fullt medvetande? För ungefär 300 år sedan? Och strax innan vi återfick vår slumrande visdom stängdes dörren igen. Och vi föll … till ett lägre medvetande igen. Vi glömde allt.

Och vad är vår sanna historia? Kan det vara så att mycket av det vi har lärt oss i skolan är falskt?

Idag bjuder jag in dig att vidga din perception och börja komma ihåg var du kom ifrån innan du klev in i detta experiment med ett begränsat medvetande.

Jag pratar inte om var du var innan du inkarnerade, utan snarare den plats du var innan vår värld gick in i den mörkerperiod som vi nu bryter oss loss ifrån.

Vi har varit instängda i en bubbla, som en kupol av glas. Till stor del har omvärlden aldrig kunnat nå oss.

Kommer du ihåg vad som ligger utanför den här glasbubblan?

Under 21-dagars healingen med temat Expansion i Frihet & Lätthet – frigör dig från begränsningar, kommer vi att besöka paradiset bortom denna glaskupol.

Vi kommer att låta energin i den yttre världen komma in i våra kroppar, och vi kommer att bada i paradisets energi. Du integrerar energin från den ursprungliga världen och bryter igenom energimuren mellan vår begränsade värld och den värld vi kommer ifrån.

Under denna process kommer människor från jorden utanför denna bubbla att vara med i ditt Uppstigningsteam, ditt healingteam. Du kommer att träffa dem, och de kommer att supporta dig med hjälp av deras ovillkorliga kärlek.

Under 21-dagars healingen kommer du också att få ta emot flera healingbad. Du kommer att få ta emot energin för kryptonit, som är en superpower-energi, också den från den ursprungliga världen utanför vår värld.

Du kommer att få ta emot The Golden Frequency, som är DNA-uppgraderingskoder, och du kommer också att få ta emot Kristuskoderna, som aktiverar Kristusmedvetandet.

Observera: Det finns många olika sätt att aktivera ditt inre Kristusljus, som vi alla har inom oss. Detta är bara EN metod av många.

Du kommer också att få ta emot ovillkorlig kärlek i ett vackert och lugnande healingbad.

Titta på videon nedan ”Det glömda paradiset, Kristuskoderna, Kryptonit osv” där jag förklarar mer i detalj om dessa delar av programmet.

Läs mer om 21-dagars healingen här!

Jag välkomnar dig att aktivera ditt minne av Det Glömda Paradiset från tiden före tiden under denna episka resa av 21-dagars healingen!

I kärlek,

Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *