Vi har befunnit oss i en mörk period på jorden under tusentals år.

Sedan det senaste fallet av Atlantis, för cirka 13–14 000 år sedan, har vi upplevt som en mörk vinter. Vår underbart vackra civilisation Atlantis, föll för tredje gången, och vi fick återigen börja bygga upp vår värld från grunden.

Vi har förlorat alla våra minnen av att leva i sk fullt medvetande. Vi kommer inte ihåg hur vi det var att leva i fred, harmoni och kärlek, sida vid sida, som systrar och bröder.

Vi har nu nått ett historiskt ögonblick i vår evolution, där vi tar tillbaka allt som förlorades i fallet av Atlantis.

Vi börjar minnas och vi aktiverar våra magiska förmågor bit för bit genom att väcka vårt DNA.

Sedan förra året har vi gått in i en ny fas i vår historia, vi går igenom en episk period just nu. Vi har levt begränsade på jorden i tusentals år. Vi har begränsats och styrts av människor som inte har haft de allra bästa avsikterna för oss.

Vi sattes i slaveri för många tusen år sedan.

Vi har helt glömt hur livet var innan dessa begränsningar sattes på oss.

Men, vi är absolut inga offer alls. Vi har alla valt att gå med på ”den onda planen” och att begränsa oss själva. Vi väljer att uppleva detta.

Under 2020 började allt komprimeras mer och mer, både det mörka och det ljusa blev allt tydligare då slöjan togs bort allt mer. Även om det tidigare var tydligt för många människor att vi har befunnit oss i denna mörka begränsade värld under så lång tid, blev det nu ännu tydligare för oss.

Under det senaste året har vi pressats till våra yttersta gränser, tills våra själar inte klarade det längre, och vi valde att ställa oss upp med ett högt och tydligt VRÅL!! ”NEJ JAG TAR INTE DETTA MER!!”

Nu är det äntligen dags att befria oss från mänsklighetens slaveri!

Vi gör detta på många sätt nu. Vi väljer att stå upp för våra mänskliga rättigheter. Vi vägrar att acceptera begränsningar av vår frihet. Vi tar tillbaka vår gudomliga suveränitet.

Det är dags att väcka vår gudomliga kraft igen!

Under 21-dagars healingen med temat Expansion i Frihet & Lätthet – frigör dig från begränsningar, kommer vi att befria oss från de tillbakahållande krafter som sattes på mänskligheten för tusentals år sedan.

Det här är SÅ STORT!!

Vi gör detta på ett energimässigt sätt så att det kan manifestera sig i det fysiska. Under denna process bryter vi oss loss från begränsningar på såväl individnivå som kollektiv nivå.

Vi kommer att titta på våra personliga begränsningar. Dessa kan t ex vara begränsade föreställningar om oss själva, om vilka vi är, vad som hindrar oss från att leva i total frihet och i vår fulla potential.

De kan också vara ett jobb, ett förhållande, och det kan vara begränsningar på det fysiska, emotionella, mentala planet etc.

Vi kommer att arbeta med kraftfull helande energi med superhög frekvens för att ta bort dessa begränsningar från kärnan, från roten.

På detta sätt hjälper vi mänskligheten som helhet att bryta sig loss från sina begränsningar och stödjer därför också kollektivet.

I videon nedan pratar jag mera om denna frigörelse. 

Läs mer om 21-dagars healingen här!

Jag välkomnar dig att frigöra dig från slaveriet under denna episka resa av 21-dagars healingen!!

I kärlek,

Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *