Det råder ingen tvekan om att vår tid är nu.

Vi som brinner för ett liv som följer naturens och universums lagar om det högsta bästa, i kärlek till allt och alla, behöver bli synliga mer och mer och kliva fram ur våra skyddande verkstäder.

Det som vi har att erbjuda i form av alternativmedicin, ett leverne i samklang med jorden och en hållbarhet inom livets alla områden, ska nu ta plats mer och mer i vårat samhälle.

Detta för att bygga upp Den Nya Världen.

Jag berörde detta i det tidigare blogginlägget och videon ”Du behövs nu – det nya ska ut”.

På denna resa möter många av oss flertalet djupa rädslor. Så detta ger oss ett ypperligt tillfälle att möta dessa rädslor för att kunna leva på en ytterligare högre nivå av kärlek.

De rädslor vi får möta är de grundläggande rädslorna, som är så viktiga att se, möta och ge kärlek till. Så att de kan lösas upp. Och så att vi kan våga kliva ut…

Jag hoppas att detta inlägg med tillhörande video kan ge stöd på vägen till att smälta dessa rädslor en gång för alla.

Så, när vi nu kliver in i våra livsuppdrag och ska synas mera utåt i olika sammanhang, dyker de vanliga rädslorna upp som t ex att inte vara tillräckligt bra, vi är rädda för vad andra ska tycka om det vi har att erbjuda och vi är rädda för hur vi ska kunna leva på det vi älskar.

Dessa rädslor är så vanliga när man är i uppstarten av sitt företag.

Det är ofta dessa hinder som kommer i vägen…

1. Det känns läskigt att ”sticka ut”.
Eftersom vi ofta inte följer normen, så blir det automatiskt så att du sticker ut i mängden och gör något som inte är så vanligt.

När du nu kliver in i din kraft och dessutom ”outar” dig när du visar ditt innersta för världen…kommer rädslorna. Oftast är det inte glass man säljer, utan man säljer sig själv och det man själv har att erbjuda. Det är därför extra känsligt att visa sig för världen.

För ”tänk om det jag har att erbjuda inte tas emot med kärlek och glädje”. ”Tänk om jag inte blir omtyckt för det jag erbjuder”.

Vi är inlärda att inte sticka ut. Vi har levt länge med Jante vid vår sida och att stråla sitt fulla ljus är tyvärr något ovanligt. Här finns en stark rädsla att inte få tillhöra flocken.

Alla människor har en drivkraft att vara älskade. Kärlek är vårat livselixir. Får vi inte kärlek, så dör vi…och eftersom vi tror att vi är separerade från Källan, så skapar vi alla strategier för att få tillgång till kärlekskraften. Utan den så dör vi. Vi behöver den!

Detta är grunden i anknytningsteorin, som skapades då världen bevittnade hur barnen på barnhemmen i öststaterna inte utvecklades normalt, då de inte fick närhet, kärlek och beröring.

Så, att få tillhöra flocken, få kärlek och känna samhörighet är så grundläggande för oss människor. Att utbyta kärleksenergi med andra människor är ett grundläggande behov. Det är ren överlevnad.

Så, när du nu sticker ut, så innebär det kanske att du inte får den kärlek som du behöver för att kunna överleva. Detta är en ren överlevnadsstrategi. Alla har vi olika strategier för att få kärlek.

2. Tror inte på sig själv och sina produkter och tjänster
En annan stark rädsla är att känna att man inte har en produkt eller tjänst värd att sälja, som inte är bra nog och som andra inte kommer att tycka om.

Rädslan att inte duga är väldigt stark och är nära besläktad med rädslan att inte vara älskad, och få sitt livselixir – kärleken.

3. Inte kunna försörja sig
Många tror att man inte kan försörja sig på det man älskar, på sitt kall, på sin livsuppgift. Här har vi en grundläggande felaktig trosuppfattning, som vi lätt kan slå hål på.

Universum/Källan/Gud vill dig väl. Den vill att du ska uppfylla dina drömmar och genomföra det som är dina ”missions”, dina livsuppgifter. Detta innebär att du får ALL den hjälp och support du behöver för att kunna genomföra det du är här för. Så, när du väljer att leva ditt kall, så blir du automatiskt försörjd.

Jag upprepar…. NÄR DU VÄLJER ATT LEVA DITT KALL SÅ BLIR DU AUTOMATISKT FÖRSÖRJD!

4. Det är svårt och jobbigt att driva företag
En annan felaktig trosuppfattning är att det betungande att driva företag och att det finns delar i det som du inte klarar av. Återigen… Universum servar dig med det du behöver för att kunna leva ditt kall. Personer som kan sköta de bitar i ditt företagande som du inte behärskar, kommer in i ditt liv så att du kan leva ditt livssyfte med lätthet.

5. Tidigare trauman
Vi har varit med om trauman i tidigare liv och som vi bär med oss idag. Vi har t ex varit i vår fulla kraft tidigare och förlorat den, och det är ett stort trauma. Jag pratar givetvis om senaste fallet av Atlantis.

Vi förlorade Gudskraften där och då, vilket var ett enormt stort trauma. När vi nu genomgår återhämtandet av vår fullständiga kraft under Uppstigningsprocessen, blir vi återigen påminda om vad som hände på Atlantis.
Undermedvetet tänker vi… Vad händer när jag kliver in i min kraft? Kommer jag att förlora den igen?

Vi kanske bär på trauman av att ha blivit dödad i ett tidigare liv, för att vi levde i vår gudomliga kraft. Vi bar vårt ljus stadigt och delade med oss av vår visdom om t ex kristaller, örter och annat. Men, vi förlorade vårt liv pga det, i en blodig Häxjakt och kanske blev vi brända på bål.

Detta är något jag har hittat hos nästan varje person under tidigare liv-readings. De bar ofta på en stark rädsla av att kliva in i sitt ljus igen. Detta pga en sk ”felkoppling”.

De kopplar ihop att kliva in i sitt ljus med att bli dödad, vilket skapar ett enormt stort hinder att våga hämta hem sin kraft och leva sitt ljus igen. För vad händer då? Blir jag dödad igen?

Vi har ju även gått med på att gömma vårt ljus i och med nedsläckningen av Atlantis. Vi har skrivit på ett kontrakt som sa att vi inte får visa ljuset tills det återigen var dags. Det kontraktet är nu över och vi får visa ljuset igen.

Den första DNA aktiveringen – Ljusnyckeln aktiverar den delen av DNAt som säger att VI FÅR VISA LJUSET IGEN.

Känner du dig dragen till den, gör den. Den har betytt så mycket för så många människor. Många har fått sina gåvor aktiverade, som t ex mediala gåvor, healinggåvor osv.

Det är viktigt att du möter alla dessa starka rädslor som jag har skrivit om ovan med kärlek och acceptans, och jobba dig igenom dem.

I Kärlek,
Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

2 Kommentarer

 1. Lena

  Att du i detta avsnitt pratade om att vi inte vågar stå för vad vi tror på , var som en käftsmäll för mig. Jag har en stark inre övertygelse om det mesta men smyger och vill/ vågar inte prata om det. Tårarna bara rann när jag kände att jag kommer/blev dödad för mina åsikter, det blev så starkt.
  Tack från djupet av mitt hjärta/ lena❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svara
  • Cassandra Zoëland

   Då och då är det precis som att vi behöver bli knockade för att komma vidare❤❤❤

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *