Tjohoo!! Väntan är över! Ett NYTT Poddavsnitt är här!

Du som har längtat efter Powerpodden behöver inte vänta en sekund till.

Avsnitt 18 – Höj dig över kaoset är här NU! Lyssna >> HÄR

I avsnittet pratar jag mera ingående om energierna i världen, hur vi navigerar i kaoset och min djupa själsliga kontakt som jag har odlat under sommaren.

Men, hur är det med energierna just nu?

Det känns ju minst sagt kaosigt ute i världen och samtidigt känner jag ett oerhört lugn. Så egentligen beror det på vilken tidslinje vi väljer att uppleva.

Jag vill berätta lite grann vad jag upplever energimässigt just nu.

Jag vill även ge lite pepp och några upplyftande ord i kaoset som pågår, så att vi kan navigera i allt på ett harmoniskt sätt.

Vi får väldigt mycket stöd i allt som sker och höstens 21-dagars healing är perfekt designad av våra galaktiska vänner för att supporta oss på bästa sätt.

De bjuder in oss till ett Himmelskt SPA, där vi får njuta av härliga energier, fördjupa vår själsliga kontakt med oss själva och komma samman med vårat supportteam i de högre sfärerna.

Vi behöver verkligen all hjälp vi kan få just nu.

Jag är så tacksam för det stöd som vi får av våra galaktiska vänner och det känns så fint att få förmedla detta till er alla!

Jag har tidigare beskrivit detta energikaos som ett trasselsudd av tidslinjer, som ett garnnystan, där det är viktigt att urskilja vilken tidslinje du vill välja.

I Del 10 av Light Gatherings – Parallella verkligheter och The Event, pratar jag ingående om detta med tidslinjer.

För min del är jag väldigt förskonad från världskaoset som pågår i 3D och jag märker inte av dessa kaos-tidslinjer så mycket.

Men, nu i sommar var jag iväg och reste i Europa och fick en smärre chock över hur kaosigt det är därute. Jag lever vanligtvis lite som i en bubbla på landet och håller mig borta från den energin så mycket jag kan.

Det jag upplevde i Stockholm och Paris, energimässigt, var ett enormt kaos. Jag upplevde det som väldigt sjukliga energier av total galenskap. Som en surrealistisk film. En väldigt gungig och svajig känsla! Ungefär som ”Lustiga huset” på Gröna Lund.

Då det var flera saker som hände på resan som förbryllade mig och som gick sk ”snett”, frågade jag mina guider vad detta handlade om.

De sa att jag var på besök i det världsliga kaoset, och de visade mig att jag delvis kopplat in mig på kaosiga tidslinjer och fick därmed uppleva en del av det.

Det som sker är att vi håller på att slita oss loss från den 3e dimensionen. Det sker alltså en split av verkligheter. Det är därför viktigt att välja vilken tidslinje du vill vara på.

Så, för att inte dras in i detta kaos behöver du höja dig ÖVER kaoset!

Du behöver höja dig ÖVER de kollektiva rädslorna. Det är också så som vi hjälper andra människor. Självklart är det viktigt att bearbeta det som kommer upp i dig, t ex rädslor, för att rensa ut dessa.

Låt sedan DIN själsliga energi, med ditt ljus och din kärlek, få växa sig stark och expandera ut i världen.

Odla en känsla av lugn och harmoni, en djup tillit och en stark närvaro i nuet, där du kan höra din inre röst, din intuition, så att du kan följa ditt högsta bästa.

Lyssna djupare och lyssna högre.

Se över vilka energier som du påverkas av. Skapa dig en högre vision av dig själv och av världen som helhet. Bortse från kaoset och skapa det nya, bortom det som är stökigt just nu.

Det stökiga är ”bara” en del i processen.

Det ÄR en del av processen och den är oundviklig, nu när vi har kommit hit för att göra den här enorma transformationen på jorden.

Känn Din själsliga frid bortom kaoset.

Och när du känner din frid, kan även andra känna den. Du påverkar andra med din energi, så sprid ditt lugn, din harmoni, din frid… förankra energin bortom kaoset och utstråla den till andra i din närhet.

Så kan vi supporta andra just nu.

Det är många som mår väldigt dåligt av allt som sker. Vi är som stabiliserare i detta. Var varsam med andra, var snäll och känn medkänsla. Många genomgår väldigt svåra saker just nu.

För att stödja oss i att vara dessa lugna stabiliserare har mitt galaktiska team tagit fram en harmonisk och skön process med healing i 21 dagar.

”Himmelskt SPA – njut av härliga energier”

Syftet med processen är bl a:
• Vila och återhämtning
• Bli ompysslad av ljusvarelser och känna dig hållen i kaoset
• Komma i djup kontakt med din själsliga essens

Varmt välkommen med på denna avkopplande resa där du får möjlighet att vila och återhämta dig i himmelskt sköna energier!

Vi startar den 1 september 2022 och boka-tidigt-rabatten gäller t.o.m. 28 augusti 2022.

Du bokar in dig här på 21-dagars healingen!

Ta även del av inspirerande pepp i Powerpodden!

I kärlek,
Zoë

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

1 kommentar

  1. Ann-Christine Roshäll

    När jag lyssnade på detta. bröts sändningen flera gånger. Det blev tyst och telefonen hoppade över till startsidan. Mycket märkligt. Tack Xoe för all info.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *