I helgen har jag varit hemma hos Marina Munk och genomfört olika Ljusuppdrag. Min dragning var enormt stark. Jag bara skulle dit. Det var så viktigt! Så jag följde min åkallan…

Och det visade sig vara helt rätt inkänt…

Jag fick några av mina starkaste upplevelser någonsin.

 

Vi blev inbjudna till den inre jorden – Agartha…alltså energimässigt. Där mötte en “broder” mig och han sträckte ut sin hand och jag fick hålla den en stund, för att känna den frekvens som han hade. Den var vääldigt stark, men ändå inte alltför långt ifrån min. Inte alls så främmande. Mera som kraftfullt vibrerande kärleksenergi, mera distinkt, och väldigt varm.

Sedan blev jag skickad till ett gyllene tempel och fick möjlighet att susa runt där i de stora salarna.

 

Vid ett senare tillfälle var jag återigen inviterad att besöka Agartha och denna gång blev jag “bjuden” på middag hos en familj. Vi satt på deras terass omgiven av hängande växter och de tog emot mig med en sån enormt varm kärlek. Så härligt!

Under det besöket i den inre jorden var jag inne i ett annat tempel. Det låg på en platå och var helt i vitt. Såå vackert och högvibrerande!

 

Det Ljusuppdrag som kändes mest angeläget och som var anledningen till att jag kommit till Marina var att assistera i att etablera det nya (13e) Universumet, dvs “innehållande” den nya jorden.

Från kronchakrat växte det ut som energitrådar in till det nya Universumet, som var samma vita hål (wormhole) som jag styrde Moderskeppet till i september, se tidigare inlägg.

Denna gång fick jag även gå in där…

När jag kom till kanten av “portalen” in till det nya, kom Jesus och mötte mig, tog min hand och ledde mig över tröskeln in till det nya.

 

Jag blev sedan visad “den nya jorden” och det var bara såå vackert!!! Himlen var helt klarblå, och naturen upplevde jag som kristallin. Sån otroligt ren och klar energi!!

Sedan fick jag lära mig hur jag kunde arbeta med healing med hjälp av stenar i olika färger (inga som jag tidigare sett här). Jag fick arbeta med den mineralintelligens stenarna innehar. Jag placerade stenarna ovanför en person (i luften) i olika positioner, som för att kalibrera energisystemet, det var som att stämma ett instrument. Jag flyttade runt stenarna ovanför personen och samtidigt kom det olika toner. Jag kände mig lite grann som Jean-Michel Jarre… hi hi hi…

 

Jag ser verkligen fram emot att få leva i det nya!! 🙂

 

 

Zoë <3