facebook

Den 25 januari bjöd jag in till releasefest på Warfvet i Stockholm för att fira min och Jack Canfield’s succébok “Mastering the Art of Success” som blivit bästsäljare i USA med plats nr 6 på Amazon!

 

Jack har sålt över 500 miljoner böcker världen över och är känd från filmen ”The Secret”, The Oprah Winfrey Show och är omnämnd i Guiness Rekordbok för att på samma dag har haft sju böcker på New York Times Best Selling List.

 

I boken skriver jag ett kapitel om mina framgångskoncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing. I boken delar jag med mig av min resa om att följa min Själs Sanning och uppnå framgång, i form av välmående.

 

I september fick jag ta emot mitt Best-Selling Author Award.

Många vänner, kunder och klienter, samt media kom uppklädda i bästa festblåsan för att fira den inre kraften och för att låta sin själ stråla!

 

Under kvällen på releasefesten föreläste jag om den enorma skaparkraften som finns inuti dig och visar dig vägen till framgång genom att leva ditt livssyfte! Jag inspirerar dig gärna genom min kunskap, så att du kan kliva in i din fulla kraft och leva det liv som just Du är ämnad för.

 

 

Jag släppte även den nya CDn Soul Vibration Marketing, dvs det framgångskoncept som jag använt för att bygga upp hela min verksamhet.