facebook

Ååååh jag har haft en helt fantastisk dag hemma hos Jack Canfield!!!!

Vilken fantastisk människa han ÄR!!! Så varm och godhjärtat. Han vill verkligen hjälpa och supporta mig i mitt arbete känner jag.

Så himla go!! 🙂

 

Presentationen av mig, mitt företag och mina koncept Be an Attractive Magnet och Soul Vibration Marketing, gick jättebra!

Jag fick väldigt fin feed-back och mycket beröm för mitt arbete! Jättekul att höra! Jack sa “you have a very strong brand” (du har ett väldigt starkt varumärke) och att jag har en “huge market…huge!” (enorm marknad) för mina koncept. Wow!!

Så jag håller nu mina tummar och tår att jag ska kunna ro iland ett samarbete med Jack och hans team.

Detta bådar ju gott!! 🙂

 

Jag blev även video-intervjuad av Jack där han frågade mig om mitt arbete och mina koncept. Grymt nervöst!! Men, jag är såå tacksam att han valde att presentera mitt arbete och göra reklam för Be an Attractive Magnet och Soul vibration Marketing.

 

YEZZZZZ!!!

 

Tack alla ni som har tänkt på mig lite extra idag!

Nu är jag helt sluuut….

 

Zoë <3