Äntligen är den nya hemsidan klar!!!!

Det är fortfarande lite småpyssel här och där, för att få allt att fungera… Men, det mesta är igång.

Ta dig tid att surfa runt och läs under flikarna, ta del av alla videos, läs om alla nya produkter osv.

Shoppen är nu helt på svenska, vilket jag vet glädjer många av mina följare.

Att få upp hemsidan har varit en lång och knagglig resa, på nästan exakt ett år!

I slutet av februari förra året låste sig min gamla hemsida, för att redigeringsprogrammet gick i graven. Det har varit många personer inblandade och en hel del konflikter att tampas med under resans gång. Jag har verkligen fått öva mig på att ta hjälp av min ilska som en supportande urkraft i mig. Yey!!

På det fjärde försöket med person/företag har det alltså lyckats! Tjohoo!!

För mig finns det alltid en mening med allt och att leva utan en hemsida visar mig bara en glimt av den närstående framtiden. Nämligen att vi relativt snart kommer att vara helt utan internet.

Det är svårigheter redan nu att nätet inte fungerar till och från, som det har varit under flera år egentligen. Men, jag skulle tippa på att under våren 2017 får säga adjöss till den gamla tekniken helt.

En ny era tar då vid, vilket förstås innebär en omställningsperiod som kommer att vara minst sagt utmanande för oss.

 

Så, se till att komma hit ofta och ta del av allt jag delar med mig av!

 

Vill du få lite bättre koll på läget i allt som sker i oss och i vår omvärld, ta gärna del av Light Gatherings.

 

Stora kramen!

Zoë